Espoo, Revontulentie | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Espoo, Revontulentie

Toimipaikan tiedot

Osoite: Revontulentie 8 C, 5. kerros, 02100 Espoo

Tapiolan toimipiste sijaitsee heti Espoon kaupunginteatterin takana. Sisään pääsee ulko-ovista, jonka jälkeen edetään väliovista rappukäytävään ja hissillä 5. kerrokseen. Toimipiste löytyy hissien oikealta puolelta.

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Revontulentie 8 C, 5. kerros.

Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi ([email protected]).

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse asiakaspalvelun kautta, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Tapiolan toimipisteeseen!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeutti- ja toimipistekohtaisesti. Ei reseptin uusintaa tai lääkemääräyksiä!

Revontulentalo, jonka alapuolella tummareunaiset ja lasitetut ulko-ovet. Oven edessä on portaat ja ramppi.
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/10/Jenni-Koski-e1604063518356.jpg

Jenni Koski

Espoo, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (erityistason perheterapeutti)

Terapeuttina työotteeni on kohtaava, tunnekeskeinen, ratkaisuja etsivä sekä uusiin ajatus- ja toimintatapoihin kannustava. Otan vastaan myös yksilöasiakkaita.

Jenni Koski

Espoo | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (erityistason perheterapeutti)

Palvelukielet: suomi

Olen kuunteleva yhdessäpohtija, ja työotteeni on kohtaava, tunnekeskeinen, tutkiskeleva ja ratkaisuja etsivä sekä uusiin ajatus- ja toimintatapoihin kannustava. Olen rauhallinen, avarakatseinen, empaattinen ja voimavarakeskeinen. Ongelmien keskellä pyrin jäsentämään taustoja huolellisesti, mutta myös keskittymään tähän hetkeen ja tulevaan toivoa luoden ja asiakkaan vahvuuksia löytäen ja tukien. Osaan kohdata lapsia ja nuoria.

Perhepsykoterapiassa tehdään työtä perheenjäsenten kanssa erilaisissa pulmatilanteissa ja tapaamisia voidaan järjestää vaihtelevastikin eri kokoonpanoilla perheen ja sen jäsenten tarpeiden mukaan. Vastaanotolleni voivat tulla joko kaikki tai osa perheenjäsenistä. Jollakin kerralla vanhempi tai nuori voi myös tulla yksin. Perheterapiassa edistetään perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta ja tarkastellaan siihen vaikuttavia tekijöitä sekä pyritään löytämään uudenlaisia keinoja perheen toimivuuden edistämiseksi. Työvälineinä voimme käyttää vaikkapa sukupuuta tai perheen toivekarttatyöskentelyä. Tavoitteena on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi turvallisessa ympäristössä. Perheterapia ei ole sidottu tiettyyn viitekehykseen tai psykoterapeuttiseen teoriaan, vaan siinä voidaan käyttää eri viitekehysten mukaisia työskentelytapoja asiakkaan tarpeen mukaan. Erityistason perheterapeutin pätevyys sisältää laajasti moniviitekehyksellisen osaamisen. Minulle läheisiä lähestymistapoja ovat mm. dialogisuus, reflektiivisyys, narratiivisuus ja ratkaisukeskeisyys. Raskausajan terapeuttisessa työskentelyssä voidaan keskustella esimerkiksi yksinodottamisen tai parista perheeksi kasvamisen haasteista ja valmentautua tulevaan konkreettisin tehtävin ja asian äärelle hengähtämisen kautta.

Olen työskennellyt aiemmin myös mm. lastensuojelun sosiaalityöntekijänä, kuntouttavassa perhetyössä, erityisluokanopettajana, kuraattorina ammatillisessa koulutuksessa, sosiaali- terveys- ja kasvatusalan ammatillisena opettajana, koulutusalan esimiehenä ja uravalmennuksen hankepäällikkönä. Minulla on laaja kokemus- ja tietopohja palveluverkostoista, joissa perheet asioivat ja toimivat. Minulla on vuosien kokemus monikulttuurisesta työstä, joten otan vastaan myös monikulttuurisia perheitä ja osaan työskennellä tulkkiavusteisesti. Perheterapiakoulutuksessa tein harjoittelua mm. vauvaperhetyössä ja olen suuntautunut myös odotusajan vanhemmuuden tukemiseen. Työskentelen perheiden ja nuorten kanssa mielelläni. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat vanhempainohjaus, perheen vuorovaikutuskuviot ja raskausajan vanhemmuuden tukeminen, parista perheeksi kasvaminen. Lyhytterapiakäynnit, konsultaatiot ja yksittäiset käynnit sopivat minulle myös hyvin.

Koulutus: Sosionomi ylempi amk, erityistason perheterapia, ammatillinen opettaja, ammatillinen opinto- ja uraohjaaja
Erikoistuminen: Perheterapia, vanhempainohjaus
Suuntaus: Perheterapia
Kela-oikeudet: Perheterapia
Kiinnostuksen kohteet: Raskausaikaan ja synnytykseen liittyvät psyykkiset haasteet, yksin odottavat, lasta odottavat parit/perheet, vanhempainohjaus, perheen vuorovaikutusongelmat, vanhemmuuden haasteet, monimuotoiset perheet, monikulttuuriset perheet, adoptiot ja sijoitus, perhevalmennus, urapohdinta, nuorten ongelmat.
Palvelut: Pari- ja perheterapeutit, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Masennus
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/04/free-icon-female-profile-1-e1588232757509.png

Sannu Kesti

Espoo, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen, asiakasta kunnioittava ja tarkkakorvaisesti kuunteleva psykoterapeutti.

Sannu Kesti

Espoo | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Palvelukielet: suomi

Psykoterapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, asiakasta kunnioittava ja tarkkakorvaisesti kuunteleva. Työskentelyäni ohjaa halu kohdata ja ymmärtää asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Terapiasuhteessa on tärkeää luottamuksellinen ilmapiiri, jossa asiakkaalla on turvaa ja tilaa hakea ja ilmaista tuntemuksiaan ja ajatuksiaan. Terapeuttina voin esittää omia huomioitani ja vaihtoehtoisia näkökulmia ilman tuomitsevuutta. Kuuntelen aktiivisesti ja hiljaa tai otan keskustelussa aktiivisemman roolin asiakkaan toiveiden tai tilanteiden mukaan.

Koulutustaustani on ratkaisukeskeinen terapia, jossa pääpaino on asiakkaan voimavarojen löytämisessä ja vahvistamisessa, sekä ajatusten suuntaamisessa tulevaan - menneisyyden merkitystä unohtamatta. Työskentely tapahtuu pääosin keskustelemalla. Ajattelen, että terapia on yhteistyössä asiakkaan kanssa tapahtuvaa tutkiskelua, jossa oma panokseni on ammattitaitoni. Tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta ja niihin palataan säännöllisesti.

Olen työskennellyt yksilöpsykoterapeuttina vuodesta 2015 keskittyen nuoriin aikuisiin ja aikuisiin. Minulla on aiempi pitkä kokemus lasten ja nuorten oppimisvaikeuksien ja esim. tarkkaavaisuuden vaikeuksien kuntouttamisessa. Olen myös työskennellyt lasten neuropsykiatrisen kirjon, tunne-elämän ja käyttäytymisen haasteiden kanssa Laku-perhekuntoutuksessa. Sen myötä minulle on kertynyt kokemusta myös vanhempain ohjannasta ja perheen vuorovaikutuksen tukemisesta.

Työskentelen aikuisten yli 18-vuotiaiden kanssa.

Koulutus: Psykologi
Suuntaus: Ratkaisukeskeinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Masennus, ahdistus, uupumus, opiskeluun ja työelämään liittyvät haasteet, elämänmuutokset, neuropsykiatria
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Motivaatio-ongelmat
Neurologiset ongelmat
Ahdistus
Masennus
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Työn ohjaus ja urakysymykset
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2023/03/20230227_231112-e1678179795715.jpg

Tiina Vuorikoski

Espoo, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Muutos on mahdollinen! Haluan, että sinulla on luottamuksellinen, turvallinen tunne kanssani. Olemme tasavertaisia ja tutkimme yhdessä sinulle tärkeitä asioita.

Tiina Vuorikoski

Espoo | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Palvelukielet: Suomi, englanti

Minulle on tärkeää, että sinulla on luottamuksellinen, turvallinen tunne kanssani ja pystyt avaamaan sinulle haastavia asioita. Koen, että olemme terapiasuhteessa tasavertaisia keskenämme ja tutkimme yhdessä sinulle tärkeitä asioita kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmien avulla. Olen terapeuttina aktiivinen ja osallistuva, kuitenkin antaen sinulle tarvitsemasi tilan. Terapiaan toivon, että tulet juuri sellaisena kuin olet.

Muutos kohti toivomaasi on mahdollinen! Terapiassa lähdemme liikkeelle tutkimalla mahdollisimman tarkasti tilannettasi, jonka perusteella asetamme yhdessä tavoitteet työskentelyllemme. Näitä tavoitteita kohti menemme juuri sinulle suunnitellun hoidon mukaisesti. Kaikki käyttämäni menetelmät perustuvat vahvaan tutkimukselliseen näyttöön niiden toimivuudesta ja itse terapian toimivuuttakin mitataan terapiasuhteen aikana. Kognitiivinen käyttäytymisterapia on aktiivista, tutkivaa, jossa tapaamisissa ymmärretyt asiat viedään arkeesi.

Olen työskennellyt vuosien aikana mm. traumojen, lähisuhdeväkivallan ja narsistisen kaltoinkohtelun, ahdistuneisuuden, paniikkikohtausten, riippuvuuksien, masennuksen, ihmissuhdeongelmien, tunnesäätelyvaikeuksien, vaativuuden, kehonkuvan sekä minäkuvan parissa. Kun työskentelemme jonkun sinulle haasteita tuottavan asian parissa, se vaikuttaa positiivisesti usein myös muuhun käyttäytymiseen, ajatteluun ja tuntemuksiin.

Koulutus: Sosionomi, tradenomi
Suuntaus: kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 12/2025
Kiinnostuksen kohteet: Olen työskennellyt vuosien aikana mm. traumojen, lähisuhdeväkivallan ja narsistisen kaltoinkohtelun, ahdistuneisuuden, paniikkikohtausten, riippuvuuksien, masennuksen, ihmissuhdeongelmien, tunnesäätelyvaikeuksien, vaativuuden, kehonkuvan sekä minäkuvan parissa. Myös pakko-oireet sekä pakkoajatukset kiinnostavat minua.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Traumat ja elämänkriisit
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2019/05/Stephan-Salenius-uusi-1-e1605183055290.jpg

Stephan Salenius

Etävastaanotto, Useita toimipisteitä

Lääketieteen dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Olen psykiatri ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Laaja kokemus aikuispsykiatriasta (mm. mielialahäiriöt ja kriisien hoito) sekä nuoriso- ja neuropsykiatriasta.

Stephan Salenius

Etävastaanotto | Useita toimipisteitä

Lääketieteen dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti

Vain psykiatriaikoja tarjolla.

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Minulla on laaja kokemus aikuispsykiatriasta, esim. mielialahäiriöiden, psykoosien ja kriisien hoidosta, sekä neuro-, päihde- ja oikeuspsykiatriasta. Olen työskennellyt myös nuoriso- ja lastenpsykiatrian parissa. Olen toiminut pitkään HUSssa ylilääkärinä ja lisäksi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin psykiatrian tulosalueylilääkärinä. Olen Helsingin yliopiston dosentti ja olen työskennellyt vuosia lääketeollisuuden asiantuntijalääkärinä sekä Suomessa että ulkomailla. Olen toiminut mm. Suomen Touretteyhdistyksen ja Kognitiivis-analyyttisen psykoterapiayhdistyksen puheenjohtajana ja tällä hetkellä toimin mm. Suomen Psykiatriyhdistyksen psykoterapiatoimikunnan puheenjohtajana. Olen pitkään pitänyt yksityisvastaanottoa pääkaupunkiseudulla ja olen Terapiatalo Nosteen johtava lääkäri. Puhun sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia.

Huomioithan ystävällisesti, että emme uusi rauhoittavia lääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, emmekä määrää ensi käynnillä PKV-lääkkeitä.

Hinnat:
60 minuutin käynti 249 €
Soittoaika 35 €

Vain psykiatriaikoja tarjolla

Koulutus: Lääketieteen tohtori, dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti
Erikoistuminen: Psykiatrian erikoislääkäri
Suuntaus: Kognitiivis-analyyttinen psykoterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Psykoterapia, mielialahäiriöt, ahdistuneisuushäiriöt, nuorisopsykiatria, neuropsykiatria
Palvelut: Psykiatrit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2023/03/Merja-Koskelainen-e1677677885699.jpeg

Merja Koskelainen

Espoo, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (psykoanalyyttinen)

Psykoterapeuttina olen tilaa antava, mutta myös aktiivinen. Turvallisessa yhteistyössä tavoitteena mielen sisäisten ristiriitojen ymmärtäminen ja itseyden vahvistuminen.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Merja Koskelainen

Espoo | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (psykoanalyyttinen)

Palvelukielet: suomi

Otan asiakkaita vastaan ensisijaisesti läsnävastaanottona Espoossa. Käynnit pääsääntöisesti 1 - 2 kertaa viikossa.

Psykoanalyyttisen psykoterapian tavoitteena on ammatillisessa ja luottamuksellisessa yhteistyössä toisen kanssa havainnoida ja ymmärtää oman mielen toimintaa. Vapaasti puhuessaan potilaan omat ajatukset, tunteet, mielikuvat ja muistot tulevat esille, mutta myös vapautta rajoittavat esteet tulevat tuntumaan. Rauhallinen sallivuus erilaisille kokemuksille ja tunteille on mielen tietoista piiriä avartavaa. Se auttaa tavoittamaan kokonaisempaa kokemusta omasta itsestä.

Psykoterapeuttina olen sekä kuunteleva ja tilaa antava, mutta myös aktiivinen ja keskusteleva. Yhteistyössä voidaan löytää potilaan mielessä olevia erilaisia pyrkimyksiä, tavoitteita tai esteitä ja ristiriitoja, jotka haittaavat tavoitteiden saavuttamista. Tavoitteena on myös tulla tietoisemmaksi mielen sisäisistä ristiriidoista sekä erilaisiin psyykkisiin oireisiin liittyvistä ajatuskuvioista. Mielen sisäisten ristiriitojen avautumisen kautta oma itseys ja omat voimavarat vahvistuvat, ihminen voi löytää uudenlaisia näkökulmia omaan elämänhistoriaansa ja uudenlaisia ratkaisuja vaikeuksiinsa.

Ammatillisena vahvuutenani on ymmärrys ihmisen psyykkisestä kehityksestä. Käsitys omista elämänhistorian kokemuksista syvenee, kun ihminen saa kosketuksen omiin varhaisiin tunteisiinsa. Eriytymisen ja itsenäistymisen vaiheet omassa elämässä voivat tulla uudella tavalla ymmärretyksi. Usein nykyhetken kärsimys, ahdistus tai masennus ovat yhteydessä varhaisiin kokemuksiin, jolloin ei ole tullut tunteineen vastaanotetuksi tai ymmärretyksi. Kärsimyksen lievittyminen vaatii tunteiden tiedostumista, kohtaamista ja läpityöstämistä yhdessä psykoterapeutin kanssa.

Vastaanotollani käyvillä potilailla on usein esim. sukupuoli-identiteetin kysymyksiä, masennusta, ahdistusta, pelkoja sekä erilaisia psyykkisiä ongelmia ja oireita ihmissuhteissa, opiskelussa tai työssä. Moni on voinut kokea traumaattisia tilanteita elämässään. Tällaisten kokemusten ja oireiden taustalla on hyvin yksilöllisiä tekijöitä ja elämänhistoriaa, jotka voivat jäsentyä uudella tavalla psykoterapian myötä. Käynnit tavallisesti 1-2 kertaa viikossa. Omaan monipuolisen työkokemuksen aikuisten- ja lastenpsykiatriassa ja perheneuvolassa, yksityisenä ammatinharjoittajana v 2008 lähtien. Vastaanotolleni hakeutumisen syinä ovat usein sukupuoli-identiteetin kysymykset, ahdistus, masennus, pelot sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä ja opiskelussa. Tavoitteena mielen sisäisten ristiriitojen ymmärtäminen, itseyden vahvistuminen ja voimavarojen vapautuminen. Otan asiakkaita vastaan mielelläni vain läsnävastaanotolle,

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Psykologi, PSL, psykoterapeutti (vet), FT
Erikoistuminen: Kehityspsykologia
Suuntaus: Psykoanalyyttinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Nuoret aikuiset, opiskelijat, sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Unihäiriöt
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.