Vakuutusasiakkaille | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Vakuutuksesi kattama terapia Nosteella

Jos vakuutuksesi korvaa mielenterveyttä tukevia toimenpiteitä ja palveluja, voit hakeutua Terapiatalo Nosteen tarjoamiin mielenterveyden palveluihin, kuten esimerkiksi terapiaan. Lue lisää vakuutusyhtiöiden kattamista mielenterveyden palveluista!

Askeleet palveluihimme vakuutusyhtiösi kautta

1. askel: yhteydenotto vakuutusyhtiöösi

Ole yhteydessä vakuutusyhtiöösi. Selvitä heidän kanssaan, mitä toipumista tukevia terapioita tai muita mielenhyvinvoinnin palveluja vakuutuksesi korvaa. Tämän sivun alapuolelta löydät listan vakuutusyhtiöistä, joilla on sairaus(kulu)vakuutus.

2. askel: selvitä käytännönasiat

Selvitä vakuutusyhtiöltäsi, että tarvitsetko lähetettä terapiaa tai hyvinvoinnin palveluja varten. Lisäksi vakuutusyhtiöltä on hyvä varmistaa, miten maksukäytännöt käyttämäsi palvelun suhteen toteutuvat.

3. askel: ota yhteys asiakaspalveluumme

Ota yhteys asiakaspalveluumme, kun olet saanut vakuutusyhtiösi kanssa selvitettyä oikeutesi terapiaan tai muihin mielenterveyttä ylläpitäviin palveluihin. Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse (09 3158 9154), sähköpostitse ([email protected]) tai alakulman chatista.

4. askel: ajanvaraus sopivalle asiantuntijalle

Lopuksi voit varata ajan osaaville asiantuntijoillemme. Pääset nettiajanvaraukseen täältä. Voit myös varata ajan soittamalla asiakaspalveluumme tai olemalla suoraan yhteydessä sopivaan asiantuntijaan sähköpostitse ([email protected]).

Vakuutusyhtiöt, joilla on sairaus(kulu)vakuutus:

  • Pohjola Vakuutus
  • If Vakuutus
  • Pohjantähti
  • Lähi-Tapiola
  • Fennia
  • Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva