Yrityksille | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-16!

Nosteen yrityspalvelut

Työntekijöiden mielen hyvinvointiin panostaminen organisaatiossa näkyy kasvaneena tuottavuutena, motivaationa ja lojaaliutena. Hyvinvointibudjetti ei ole kustannus vaan tuottava sijoitus.

Nosteen palvelut yrityksille

Hyödyt organisaatiolle

Ennaltaehkäisy kannattaa

Mielen hyvinvointi kannattaa hoitaa ajoissa, koska se yksinkertaisesti säästää rahaa ja vähentää poissaoloja tehokkaammin kuin pitkittyneiden ongelmien hoitaminen.

Ei-leimaava

Kynnys palveluihin kannattaa tehdä mahdollisimman matalaksi. Nosteen palvelut voidaan toteuttaa paitsi lähetteen kautta saatavaksi, mutta myös tarvittaessa täysin anonyymisti käytettäväksi.

Kustannustehokas

Kun palvelut hankitaan koko organisaatiolle, voivat kustannukset kevyimmillä palveluilla olla jopa alle 5 euroa kuukaudessa työntekijää kohden. Tarjoamme luonnollisesti myös edullisen käyttöperusteisen hinnoittelumallin.

Ammattilaisten tuottama

Palvelut tuotetaan aina sopivimmilla resursseilla: Nosteen laaja mielenterveyden ammattilaisten joukko kattaa psykoterapeuttien lisäksi myös työpsykologit sekä psykiatriset sairaanhoitajat ja psykiatrit

Yksittäiset lyhytterapiapaketit

Olemme koonneet 8 erilaista lyhytterapiapakettia, joiden kesto on 5 käyntikertaa. Palvelut hankintaan sovitulle määrälle työntekijöitä ja ne voi käyttää tarpeen mukaan kalenterivuoden aikana. Lyhytterapiapakettien hinta: 500 euroa/lyhyttterapiajakso (+alv).

Terapiapalvelut kiinteään hintaan

Tarjoamme psykoterapia-, psykologi- ja lyhytterapiapalveluita kiinteään hintaan, jolloin työntekijät voivat itsenäisesti aloittaa terapian (max 10 kertaa per vuosi). Hinta alkaen 16 euroa/työntekijä/kuukausi (+alv).

Terapia taskussa -sovellus

Kevyempi malli, jossa työntekijät saavat käyttöön sovelluksen, jossa mielen hyvinvoinnin ammattilainen päivystää sovitusti ja kommunikaatio tapahtuu pääosin tekstipohjaisesti, jolloin käyttö ei ole sidottu aikaan. Tekstipohjainen terapiatuki työntekijöille alkaen 5 euroa/kk/työntekijä.

Työpsykologiluennot

Nosteella on monia kokeneita työpsykologeja, jotka tarjoavat puolen päivän ja koko päivän mittaisia luentoja sovituista teemoista. Kysy lisää asiakasreferensseistä ja teemoista! Luennot ovat räätälöitävissä halutulle teemalle, hinta 1400 euroa (1/2 päivää) tai 2500 euroa (päivä).

Myös mielestä huolehtiminen on tärkeää

Etäterapia todella toimii! Katso esittelyvideo, jossa lääk.tri, psykoterapeutti Stephan Salenius kertoo NosteApp palvelusta.

Noste kumppanina

  • Suurin suomalainen mielen hyvinvointipalveluihin keskittynyt yritys
  • Valtakunnallinen: yli 300 ammattilaista 35 eri toimipisteessä
  • Digitaalisten terapiapalveluiden edelläkävijä, 100% oma palvelutuotanto

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella.
Palaamme teille 24h sisällä ja esittelemme palvelumme teille henkilökohtaisesti asiakasreferensseineen.

Kaisu Kytölä, 050 374 6613

Noste yrityspalvelut, ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä!