Työmahdollisuudet terapeuteille | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Terapiatalo Noste on vuonna 2019 perustettu uuden ajan terapiatalo. Olemme moniammatillinen ja ehdottoman ammattitaitoinen yhteisö psykoterapeutteja, psykiatreja, psykologeja, ravitsemus- ja seksuaaliterapeutteja sekä muita mielenterveysalan ammattilaisia. Meitä Nostelaisia on jo yli 100 ja toimimme 15 eri paikkakunnalla, 18 toimipisteen voimin.

Psykoterapeuteille

Etsimme joukkoomme niin vastavalmistuneita kuin kokeneita psykoterapian ammattilaisia.

Opiskelijoille

Psykoterapeuttiopiskelijana voit työllistyä meille jo opiskeluaikanasi. Kysy opiskelijana työskentelystä tai muista mieltä askarruttavista asioista; Nosteen opiskelijavastaava Laura Määttä vastaa. Lauran tavoitat 1.9. alkaen aina tiistaisin klo 12-13 numerosta 040-0450201.

Mitä tarjoamme?

Haluamme olla paras paikka tehdä terapiatyötä. Tarjoamme psykoterapeuteillemme mahdollisuuden keskittyä itse asiakastyöhön. Hoidamme kaikki hallinnolliset asiat, ajanvaraustuen puhelimitse, sähköpostitse ja chatin avulla sekä tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja henkilökohtaisen tuen kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.

Nosteella voit toimia terapeuttina niin ammatinharjoittajana kuin myös työntekijänä. Mahdollistamme uran tai työpaikan vaihdokset joustavasti esimerkiksi takuupalkkamallin avulla, ja ammatinharjoittajille tarjoamme hyvin kilpailukykyisen palkkiomallin. 

Mitä odotamme?

Odotamme terapeuteiltamme halua tehdä laadukasta asiakastyötä. Nosteen työyhteisössä arvostamme myös terapeuttien halua oppia uutta ja osallistumista yhteisöllisyyden luomiseen.

Nosteen terapeuttiyhteisö perustuu vahvaan psykoterapiaosaamiseen, ja ensisijaisesti etsimme yksilöpsykoterapeutteja tai muutaman vuoden sisään valmistuvia psykoterapeuttiopiskelijoita.

Miksi nykyiset terapeutit ovat valinneet Nosteen?

Rosa Kolehmainen, psykoterapeutti
Jorma Uhtakari, psykoterapeutti
Osku Marjanen, psykoterapeutti
Taru Kainulainen, psykoterapeutti

Miksi Terapiatalo Noste?

Parasta minulle työskentelyssä Nosteella on, että saan laskutuksen, ajanvarausjärjestelmät sekä tietojärjestelmän valmiina. Myös oma työtila keskeisellä paikalla on ollut minulle tärkeää.
- Tiina Ohralahti
psykoterapeutti
Puitteet kunnossa. Tervetuloa uusi kollega, nyt on hyvä paikka keskittyä tekemiseen!
- Osku Marjanen
psykoterapeutti
Mahtava tiimi! Kaikista mieltä askarruttavista asioista tai erilaisista toiveista on voinut olla yhteydessä Noste-tiimiin, ja aina koen tulleeni kuulluksi.
- Tiina Lappalainen
psykoterapeutti
Suosittelen Nosteen toimintaa helppouden ja joustavuuden ansiosta. Porukassa on hyvä henki, jossa on ilo työskennellä!
- Piia Hautamaa
psykoterapeuttiopiskelija

Ota yhteyttä Joonakseen

Joonas Piekkala

Joonas Piekkala, rekrytointijohtaja

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakeella. Vastaamme päivässä!