Työmahdollisuudet terapeuteille | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Terapiatalo Noste on vuonna 2019 perustettu terapiatalo.  Olemme moniammatillinen ja ehdottoman ammattitaitoinen yhteisö psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykiatreja, psykologeja, ravitsemus- ja seksuaaliterapeutteja sekä muita mielenterveysalan ammattilaisia. Meitä Nostelaisia on jo yli 350 ja toimimme 30 eri paikkakunnalla, 43 toimipisteen voimin.

Psykoterapeuteille

Etsimme joukkoomme niin vastavalmistuneita, pidempään tehneitä kuin jo eläkeikään ehtineitä psykoterapian ammattilaisia. Kilpailukykyiset ansainta- ja etuisuusmallimme sekä tasokkaat palvelumme sopivat jokaiseen kohtaan työuralla.

Opiskelijoille

Psykoterapeuttiopiskelijana voit työllistyä meille jo opiskeluaikanasi. Kysy opiskelijana työskentelystä tai muista mieltä askarruttavista asioista; Nosteen opiskelijavastaava Minna Jokela vastaa. Minnan tavoitat aina maanantaisin klo 8-9 numerosta 04578354196.

Mitä tarjoamme?

Haluamme olla paras paikka tehdä terapiatyötä ja teemme joka päivä hartiavoimin töitä sen eteen. Tarjoamme psykoterapeuteillemme mahdollisuuden keskittyä 100% itse terapiatyöhön. Hoidamme puolestasi kaikki hallinnolliset asiat, toimitilat ja niiden sisustukset, tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja monikanavaisen ajanvarauksen sekä henkilökohtaisen tuen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ammattilaistemme pääasiallinen tehtävä on toimia psykoterapeuttina – Me hoidamme loput.

Nosteella työskentely räätälöityy Sinun tarpeidesi mukaisesti: voit toimia ammatinharjoittajana tai työntekijänä, osa- tai kokoaikaisesti, etänä tai kasvottain. Mahdollistamme myös uran tai työpaikan vaihdokset joustavasti takuupalkkamallimme avulla.

Mitä odotamme?

Odotamme terapeuteiltamme halua ja kykyä tehdä laadukasta asiakastyötä. Nosteen työyhteisössä arvostamme myös terapeuttien halua oppia uutta ja osallistumista yhteisöllisyyden luomiseen.

Nosteen terapeuttiyhteisö perustuu vahvaan psykoterapiaosaamiseen, ja ensisijaisesti etsimme joukkoomme yksilöpsykoterapeutteja tai muutaman vuoden sisään valmistuvia psykoterapeuttiopiskelijoita.

Miksi nykyiset terapeutit ovat valinneet Nosteen?

Rosa Kolehmainen, psykoterapeutti
Jorma Uhtakari, psykoterapeutti
Osku Marjanen, psykoterapeutti
Taru Kainulainen, psykoterapeutti

Miksi Terapiatalo Noste?

Parasta minulle työskentelyssä Nosteella on, että saan laskutuksen, ajanvarausjärjestelmät sekä tietojärjestelmän valmiina. Myös oma työtila keskeisellä paikalla on ollut minulle tärkeää.
- Tiina Ohralahti
psykoterapeutti
Puitteet kunnossa. Tervetuloa uusi kollega, nyt on hyvä paikka keskittyä tekemiseen!
- Osku Marjanen
psykoterapeutti
Mahtava tiimi! Kaikista mieltä askarruttavista asioista tai erilaisista toiveista on voinut olla yhteydessä Noste-tiimiin, ja aina koen tulleeni kuulluksi.
- Tiina Lappalainen
psykoterapeutti
Suosittelen Nosteen toimintaa helppouden ja joustavuuden ansiosta. Porukassa on hyvä henki, jossa on ilo työskennellä!
- Piia Hautamaa
psykoterapeuttiopiskelija

Ota yhteyttä Joonakseen

Joonas Piekkala

Joonas Piekkala, rekrytointijohtaja

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakeella. Vastaamme päivässä!

[email protected]

0504344892