Työmahdollisuudet terapeuteille | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Työmahdollisuudet terapeuteille

Terapiatalo Noste rekrytoi mielenterveysalan ammattilaisia nykyisiin ja uusiin toimipisteisiin ympäri Suomen.

Me Terapiatalo Nosteella toimimme uuden ja modernin terapiapalvelun mahdollistajana sekä asiakkaille että terapeuteille. Tarjoamme terapeuteillemme modernit työtilat, alan parhaat digitaaliset työkalut terapian tueksi ja vaivattomat olosuhteet keskittyä itse terapiatyöhön. Asiakkaillemme annamme lupauksen siitä, että kontaktin saa aina – useita eri kanavia hyödyntäen. Itse terapiatyössä panostamme kasvotusten tapahtuvaan laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen työskentelyyn, ilman poikkeuksia.

Toimipisteitämme löytyy ympäri Suomen; Helsingistä Töölöstä ja Kampista, Lappeenrannasta, Mikkelistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta Uusikadulta, Kansankadulta ja Hallituskadulta, Pudasjärveltä, Kuusamosta, Raahesta, Seinäjoelta sekä uusimpana avauksena Tikkurilasta.

Tällä hetkellä etsimme ammatinharjoittajia tai työntekijöitä (loppuvaiheen psykoterapeuttiopiskelijat, psykoterapeutit, psykiatrit) seuraaviin toimipisteisiimme:

– Helsinki 3 paikkaa
– Turku 3 paikkaa
– Oulu 3 paikkaa
– Tikkurila 2 paikkaa
– Seinäjoki 2 paikkaa
– Raahe 2 paikkaa
– Jyväskylä 3 paikkaa (Aukeaa kesällä 2020)
– Lahti 3 paikkaa (Aukeaa kesällä 2020)
– Kuopio 3 paikkaa (Aukeaa kesällä 2020)
– Joensuu 3 paikkaa (Aukeaa kesällä 2020)

Avaamme vuoden 2020 aikana useita uusia toimipisteitä ympäri Suomen. Siispä olethan yhteydessä, vaikka juuri Sinulle mieluisinta työskentelypaikkakuntaa ei tässä kohtaa toimipisteidemme nykyisistä tai tulevista sijainneista vielä löytyisikään!

Luethan lisää kuulumisistamme uusimmasta blogistamme!

Mitä tarjoamme

Terapiatalo Noste tarjoaa työntekijöilleen ensiluokkaiset, viihtyisät toimipisteet, edistykselliset potilastieto- ja varausjärjestelmät, mahdollisuuden kouluttautua lisää työn ohessa sekä omat sisäiset tukiryhmät. Mahdollistamme myös etävastaanotot uuden teknologiamme avulla sekä tarjoamme työntekijöidemme käyttöön modernit työvälineet ja järjestelmät.

Mielenterveystyön ammattilaisista koostuva asiakaspalvelumme hoitaa asiakkaan ensikontaktin, hoitoonohjauksen sekä toimii helposti saatavilla olevana tukena myös terapiasuhteen varrella. Meillä asiakas saa apua silloinkin, kun oma psykoterapeutti on kiireinen.

Hoidamme puolestasi markkinoinnin, asiakaspalvelun, laskutuksen, perinnän ja IT-tuen, jotta voit itse keskittyä täysipainoisesti asiakastyöhön.

Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi kiinnostuksesi mukaan ja halutessasi osallistumaan myös palveluidemme kehittämiseen. Terapiatalo Noste pitää huolta henkilöstönsä viihtyvyydestä ja yhteisöllisyydestä muun muassa erilaisin tapahtumin ja virkistyspäivin. Omistaudumme pitämään huolta niin asiakkaista kuin terapeuteistakin.

Terapiatalo Nosteella voit työskennellä sellaisessa työsuhteessa, joka sinulle sopii parhaiten:

Työntekijälle

 • Vakituinen työsuhde työntekijänä
 • Täysipäiväinen tai tarpeidesi mukaisesti räätälöity palkkatyö
 • Mahdollisuus omaan työhuoneeseen
 • Kilpailukykyinen palkkaus
 • Työvälineet etävastaanottojen pitämiseen
 • Työtä voi tehdä yhdessä tai useammassa toimipaikassa sekä etänä

Yrittäjälle

 • Mahdollisuus työskennellä oman toiminimen tai osakeyhtiön kautta
 • Tarpeidesi mukaisesti räätälöity työskentelymalli
 • Mahdollisuus omaan työhuoneeseen
 • Kilpailukykyinen komissio-malli
 • Työtä voi tehdä yhdessä tai useammassa toimipaikassa sekä etänä

Opiskelijalle

 • Mahdollisuus aloittaa työskentely jo psykoterapiaopintojen aikana
 • Työharjoittelumahdollisuus psykoterapiaopiskelijana
 • Työtä voi tehdä yhdessä tai useammassa toimipaikassa sekä etänä
 • Jos olet valmistumassa tai olet kiinnostunut psykoterapia-alan työharjoittelusta, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää

Mitä odotamme Sinulta

 • Asianmukaista koulutustaustaa, joko psykologian, terveydenhuolto-, kasvatus- tai sosiaalialan tutkintoa – Lisäksi joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia psykoterapian tai psykiatrian erikoistumisopintoja
 • Kiinnostusta alan kehittämistä kohtaan
 • Ensiluokkaista palveluasennetta ja ammattitaitoa
Joonas Piekkala

Lähetä hakemuksesi

Jos uskot sopivasi Terapiatalo Nosteen asiantuntijoiden joukkoon ja haluat päästä tekemään parempaa työtä mielenterveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen, laitathan viestiä 31.05.2020 mennessä osoitteeseen [email protected], niin jutellaan lisää!

Lisätietoja klo 9-16 välillä antaa Terapiatalo Nosteen rekrytointijohtaja Joonas Piekkala. Tavoitat Joonaksen joko puhelimitse 0504344892 tai sivun oikeassa alakulmassa olevasta rekrychatista.

 

Huom! Avoimet työpaikat hallinnon puolelle löytyvät sivultamme: terapiatalonoste.fi/avoimet-tyopaikat.