Avoimet työpaikat | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Avoimet työpaikat

Huom! Psykoterapeuttien, psykologien ja psykiatrien sekä muiden kliinisen työn ammattilaisten työpaikat löytyvät Rekrytointi-sivulta.

Nosteen tiimi

Haemme myynnillistä Account Manageria dynaamiseen kasvutiimiin Happi Healthiin

Minkälaista persoonaa haemme?
Sinua motivoi halu auttaa asiakasta ja loistatkin asiakaskohtaamisissa. Vahvuutesi on kyky kuunnella ja osaat ratkaisukeskeisesti rakentaa kumppanuuksia. Tunnet yrityksien, kuntien ja mahdollisesti uusien hyvinvointialueiden päätöksenteon pyramidit ja viestit myyntiprosessin eri vaiheissa onnistuneesti. Olet luontaisesti hyvä verkostoitumaan. Vaikka kokemusta onkin kertynyt, sytyt yhä uudestaan uusien mahdollisuuksien avaamisesta. Arvostamme B2B-myyntiosaamisen lisäksi kunnianhimoista asennetta tulokselliseen työhön.

Yrityksestä
Happi on N Health Technology Oyn (Terapiatalo Noste, Äännekoulu) tytäryhtiö, joka tuottaa digitaalisia työterveyttä tukevia ja laajentavia mielenhyvinvoinnin palveluita. N Healthilla on yhteensä yli 250 000 terapiakäyntiä vuodessa. Happi-palvelu perustuu tavoitteellisiin 5-8 viikon hoito-ohjelmiin, joissa asiakkaan tukena on yli 400 Valviran hyväksymää ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä on mahdollisuus työskennellä myös etänä.

Tehtävänkuva
Kontaktoit aktiivisesti HR-henkilöitä sekä muita yrityksien päätöksentekijöitä ja tarjoat vaikuttavia sekä merkityksellisiä palveluja heidän henkilöstönsä arkeen. Meillä työtä tehdään sydämellä: ihminen – ihmiselle. Tervetuloa kasvumatkaamme kehittämään itseäsi ja kasvun avulla koko yritystämme. Tässä avainroolissa sinulla on mahdollisuus jättää kädenjälkesi nopeasti kasvavan mielenhyvinvointimarkkinan historiaan.

Aikataulu
Hakuaika päättyy 10.2.2022. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Puhelinajat 1.2. klo 14:00-16:00 sekä 6.2. klo 14:00-16:00

Lisätietoja ja hakemukset:
Liiketoimintajohtaja Sami Kaarnamaa, puhelin: +358 40 748 2078, sähköposti: [email protected]

Etusivu