Avoimet työpaikat | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Avoimet työpaikat

Huom! Psykoterapeuttien, psykologien ja psykiatrien sekä muiden kliinisen työn työpaikat löytyvät Työmahdollisuudet terapeuteille sivulta.

Nosteen tiimi

Asiakkuus- ja viestintäasiantuntija

Oletko kiinnostunut luomaan uraa mielenhyvinvoinnin ja terveydenhuoltoalan yrityksessä? Haluatko oppia uutta edistyksellisten mielenterveydenhoitoratkaisujen ja teknologioiden parista? Jos asiantunteva asiakaspalvelu on lähellä suurta sydäntäsi ja olet monipuolinen viestinnän osaaja sekä työkaverina reipas ja luotettava, niin hae meille huipputiimiin!

Terapiatalo Noste on vuonna 2019 perustettu valtakunnallinen psykoterapiaan ja hyvinvointiin keskittynyt toimija vahvalla teknologiaosaamisella. Nosteessa terapiatyötä tuottavia ammattilaisia on jo yli 250 ja toimimme 25 eri paikkakunnalla, yli 35 toimipisteen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden terapiapalvelujen lisäksi teknologia-avusteisia ratkaisuja oman hyvinvoinnin tueksi, minkä vuoksi fokuksemme on kasvun lisäksi myös keskeisesti teknisessä tuotekehityksessä.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme moniosaajaa, jonka työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti monikanavainen asiakaspalvelumme (sis. chat, puhelin, sähköposti). Lisäksi erilaiset viestintätehtävät kuuluvat läheisesti työnkuvaan, kuten sisällöntuotanto eri kanaviimme (esim. nettisivujen päivitykset, viikkokirje, blogi ja some). Toimenkuva voi muodostua tarkemmin oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi pohjalta. Työaika on kokoaikainen ja normaalin toimistoajan puitteissa klo 8-16 tai 9-17.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenterveystyön palveluiden kehittämiseen sekä tiiviin ja hauskan työyhteisön. Saat mahdollisuuden innovatiiviseen ideointiin sekä kehittymiseen ammatillisesti. Terapiatalo Noste on panostanut viihtyisiin työtiloihin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Työpaikka sijaitsee keskeisellä lokaatiolla Kampissa, Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja työterveyshuollon palvelut.

Odotamme sinulta 

  • Asiakaspalvelukokemusta ja ensiluokkaista palveluasennetta – katsomme eduksi erityisesti terveydenhuollon alalta olevan asiakaspalvelukokemuksen
  • Hyvät tietotekniset valmiudet erilaisten ohjelmien ja tietojärjestelmien käyttöön, esim. WordPress-hallinta on plussaa
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot suullisesti ja kirjallisesti (ainakin suomeksi ja englanniksi)
  • Olet huolellinen ja organisointikykyinen
  • Olet markkinointi- ja myyntihenkinen sekä työtä pelkäämätön
  • Olet valmis rutiinitehtäviin ja omaat paineensietokykyä
  • Kykenet työskentelemään itsenäisesti, etkä pelkää vastuuta
  • Sinusta löytyy joustavuutta ja ns. startup-henkisyyttä dynaamiseen organisaatioomme
  • Lisäksi plussaa on teoreettinen tai käytännön osaaminen mielenterveyden alalta, ja olet valmis kehittymään osaksi Nosteen ammattilaisten joukkoa

Lähetä hakemuksesi 

Jos olet etsimämme huipputyyppi ja uskot sopivasi Nosteen mainioon porukkaan, niin lähetä CV, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi (kuukausipalkka) osoitteeseen: elina.rantamaki (at) terapiatalonoste.fi

Otsikoi työhakemussähköpostisi ”Asiakkuus- ja viestintäasiantuntija”. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, mielellään mahdollisimman pian.