Avoimet työpaikat | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-16!

Avoimet työpaikat

Huom! Psykoterapeuttien, psykologien ja psykiatrien sekä muiden kliinisen työn ammattilaisten työpaikat löytyvät Rekrytointi-sivulta.

Nosteen tiimi

Etsimme Terapiatalo Nosteelle ja Äännekoululle Digitaalisen markkinoinnin kasvuhakkeria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit markkinoinnin asiantuntijana ja kasvuhakkerina. Tehtäviisi kuuluvat päivittäisen markkinoinnin koordinointi, toimivien kampanjoiden ja media-aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä niiden tehokkuuden mittaaminen ja seuranta. Tavoitteenasi on luoda kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä asiakasyrityksille, yrityspäättäjille ja julkisen puolen terveydenhuollon toimijoille (julkaisut sosiaalisessa mediassa, asiantuntija-artikkelit, blogipostaukset, podcastit, videot) eri medioihin ja kanaviin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yritysmyynnin kanssa. Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa osaamista erilaisista digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja mainosalustoista, hakukonemainonnasta (SEM), analytiikasta ja seurannasta sekä markkinoinnin automaatiosta. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Etsimme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa, jolla on kokemusta tulospohjaisen digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä sekä tehokkaan sisältöstrategian luomisesta ja toteuttamisesta. Sinulla on jo kokemusta kasvuhakkerin (tai vastaava) työstä ja olet harjaantunut monikanavaisen (SEM, display, some, email) markkinoinnin osaaja ja tekijä. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja sinulla on halua kehittyä ja olet nopea oppimaan uutta. Koet terveydenhuollon merkityksellisen työn itsellesi tärkeäksi. Olet innostunut tiimipeluri ja intohimoinen kasvun ja kehityksen draivaaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvissä terveydenhuollon palveluissa. Pääset mukaan intohimoisesti työhönsä suhtautuvien kollegoiden tiimeihin erittäin merkityksellisellä palvelualalla. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä syksyn aikana.

Hae tehtävää LinkedInin kautta 24.7.2022 mennessä. Mikäli sinulla ei ole LinkedIniä, voit myös lähettää työhakemuksen ja CV:n toimitusjohtajallemme Lauri Hasaselle sähköpostitse ([email protected]). Ilmoitathan myös palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin olisit valmis aloittamaan työtehtävässä!

Terapiatalo Noste tarjoaa matalan kynnyksen terapiapalveluita. Olemme Suomen suurin psykoterapiapalveluihin erikoistunut terveydenhuollon toimija ja palvelemme yli 40 toimipisteessä, 27 paikkakunnalla, sekä yli 300 ammattilaisen voimin. 

Äännekoulu tarjoaa laaja-alaisesti puheterapiapalveluita. Olemme Suomen suurin puheterapiapalveluihin erikoistunut terveydenhuollon toimija ja toimimme yhteistyökumppaneina yli 100 kunnalle. Palvelemme asiakkaitamme yli 70 ammattilaisen voimin.