Avoimet työpaikat | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Psykiatriaikoja heti saatavilla – kysythän lisää asiakaspalvelustamme!

Avoimet työpaikat

Huom! Psykoterapeuttien, psykologien ja psykiatrien sekä muiden kliinisen työn ammattilaisten työpaikat löytyvät Rekrytointi-sivulta.

Nosteen tiimi

Taloushallinnon assistentti

Terapiatalo Noste on tuore psykoterapiaan ja hyvinvointiin keskittynyt organisaatio vahvalla teknologiasuuntauksella. Olemme kasvaneet nopeasti kolmen ensimmäisen elinvuotemme aikana ja tavoitteenamme on nousta Suomen suurimmaksi terapiapalveluiden tarjoajaksi. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan terapiapalvelun lisäksi teknologia-avusteisia ratkaisuja oman hyvinvoinnin tueksi, minkä vuoksi fokuksemme on kasvun lisäksi myös keskeisesti teknisessä tuotekehityksessä. Työntekijänä pääset osaksi kovassa kasvussa olevaa terveydenhuoltoalan moniammatillista organisaatiota ja saat kädenjälkesi näkymään monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä.

Oletko kiinnostunut luomaan uraa terveydenhuoltoalan yrityksessä? Haluatko olla osana modernia ja kasvavaa organisaatiota, joka toimii yhteiskunnallisesti merkittävän aiheen parissa tukien ja kehittäen mielenhyvinvoinnin palveluita. Kasvun vuoksi haemme taloustiimiimme uutta osa-aikaista taloushallinnon assistenttia. Taloushallinnon assistenttina tehtäviisi kuuluvat erilaiset taloushallinnon avustavat tehtävät mm. ostoreskontran seuranta, kuluhallinnan työtehtävät, laskutus sekä taloushallinnon sisäisen että ulkoisen asiakaspalvelun hallitseminen. Tämän lisäksi työtehtäviä voidaan muotoilla osaamisen ja oman kiinnostuksen kautta, joten tuothan rohkeasti esille omia vahvuusalueitasi ja urallisia kiinnostuksen kohteita.

Haluaisimme, että olet opinnoissasi hieman edennyt talouspuolen opiskelija. Olet ehkä jo kartuttanut jotain vastaavan alan työkokemusta kesätöiden tai harjoitteluiden kautta, mutta se ei ole välttämätöntä, jos omaat aktiivisen ja pelottoman asenteen. Työotteeltasi olet tarkka etkä pelkkää välillä rutiininomaistakaan työtä. Uskallat myös pyytää apua ja ehdottaa keksimiäsi kehitystapoja aktiivisesti. Toimintaympäristömme on kasvun vuoksi nopeatempoinen, jonka vuoksi joudut sietämään välillä hektisyyttä ja epävarmuutta.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työmääräksi olemme suunnitelleet 2–3 päivää per viikko. Toivomme ensisijaisesti pitkäaikaista sitoutumista. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle, joka kaipaa vakituista osa-aikaista työtä opintojen ohelle.

Hakijalta odotamme:
• Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kauppatieteet, yhteiskuntatieteet, hallintotieteet tai AMK)
• Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa kielitaitoa (suomi, englanti)
• Työkokemusta jonkinlaisista taloushallinnon tai asiakaspalvelun tehtävistä
• Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä oma-aloitteisuutta
• Innostusta mielenterveysalaan, terapiaan tai teknologiapuoleen

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisia taloushallinnon ja asiakaspalvelun työtehtäviä ja työpaikan valtakunnallisessa työympäristössä
• Mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammattilaisten tukemana
• Joustavuutta, vapautta ja vastuuta oman työn osalta
• Toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa 8.5.2022 mennessä [email protected] HUOM. (Nimeä tiedosto: CV-EtunimiSukunimi / Hakemus-EtunimiSukunimi). Kerrothan myös, milloin voisit aloittaa ja palkkatoiveesi tuntipalkalla. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen kahden viikon sisällä. Mikäli sinulla herää kysyttävää voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Tutustu työpaikkailmoitukseemme myös Duunitorissa.