Kuopio (Käsityökatu) | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Kuopio (Käsityökatu)

Toimipaikan tiedot

Osoite: Käsityökatu 41 

Palvelut

Psykiatrin ja psykologin palvelut, yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia sekä seksuaaliterapia.

Sijainti ja saapuminen

Suurin osa terapeuteista on siirtänyt vastaanoton etävastaanotoksi. Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Läsnätapaamiseen tullessasi otathan mukaasi oman kasvomaskin.

Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi (etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi).

Kuopion toinen toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Käsityökatu 41 (3 krs.).

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa kysymyksissäsi Nosteen asiakaspalvelun kautta, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Kuopion toimipisteelle!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin. Ei reseptin uusintaa tai lääkemääräyksiä!

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/11/Juha-Jaaskelainen-e1606480747487.jpg

Juha Jääskeläinen

Etävastaanotto, Useita toimipisteitä

Psykiatri, Psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Olen psykodynaaminen psykoterapeutti ja psykiatri. Psykoterapeuttina olen työskennellyt pitkään erilaisista psyykkisista ongelmista kärsivien aikuisten ja nuorten kanssa.

Juha Jääskeläinen

Etävastaanotto | Useita toimipisteitä

Psykiatri, Psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Palvelukielet: suomi

Tarjoan toistaiseksi vain psykiatriaikoja.

Olen psykodynaaminen psykoterapeutti ja psykiatri. Minulla on pitkä kokemus terapiatyöskentelystä psyykkisistä ongelmista kärsivien aikuisten ja nuorten kanssa. Työotteeni on integratiivinen. Terapeuttina olen tilaa antava, salliva, rauhallinen, mutta pitkäjänteinen ja tavoitteellinen. Pyrin luomaan terapiaprosessille turvalliset olosuhteet. Terapia-aika , paikka ja frekvenssi pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään muuttumattomina. Pääosan terapiatyöstä muodostaa pitkät kuntoutuspsykoterapiat.

Terapiatyöskentelyn alkuvaiheessa korostuu tarpeellisen taustatiedon kerääminen eli tutkittavan/asiakkaan/potilaan vapaasti kertomien tietojen lisäksi kyselen paljon ja käytän erilaisia tutkimus/tietolomakkeita. Tietojen kerryttyä pyrin tekemään alustavan suunnitelman, tiekartan, miten seuraavien 1-3 vuoden aikana edetään. Terapiaprosessin päästyä hyvin käyntiin minun roolini terapiatuntien aikana muuttuu enemmän kommentoivaksi, yhteenvetäväksi, selventämiseksi ja tutkitsemiseksi. Väliarvioita tehdään 3-6 kk välein. Terapiataukoihin ja lopetukseen valmistaudutaan huolella.

Olen saanut psykodynaamisen/analyyttisen psykoterapian koulutuksen. Vuosien kokemuksen myötä työotteeseeni on tullut integratiivisia piirteitä. Tähän on vaikuttanut psykiatrikoulutukseni, pitkäaikainen työskentely julkisen puolen kehittämistehtävissä sekä tutkimustoiminta. Otan vastaan psyykkisistä ongelmista kärsiviä aikuisia ja nuoria. Näkemykseni on, että hyödyttävä terapiaprosessi on mieluummin pitkä kuin lyhyt.

B-lausunto: Tavallisimmin 120e. Voi vaihdella 100e-240e riippuen lausunnosta.

Koulutus: Psykoterapeutti, psykiatri, lääketieteen ja kirurgian tohtori
Suuntaus: Psykodynaaminen, toissijainen suuntaus integratiivinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Psyykkiset ongelmat
Palvelut: Psykiatrit
Erikoisosaamisalue
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Unihäiriöt
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/Tiina-Kammonen-e1613989420221.png

Tiina Kammonen

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeutti (erityistason perheterapia), seksuaalineuvoja

Terapeuttina olen avoimesti kohtaava ja yhdessä ratkaisuja etsivä, turvallinen, ja positiivinen. Tapaan pareja, perheitä ja yksilöasiakkaita.

Tiina Kammonen

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeutti (erityistason perheterapia), seksuaalineuvoja

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina olen kuunteleva ja yhdessä asioita pohtija. Työotteeni on kohtaava, tunnekeskeinen, tutkiskeleva ja ratkaisuja etsivä sekä uusiin ajatus- ja toimintatapoihin kannustava. Terapeuttina teen työtä asiakaskeskeisesti, lähtökohtana on asiakkaan tuomat ajatukset ja työskentely niiden ehdoilla. Kohtaamisessa on tärkeää molemminpuolinen vuorovaikutus ja sen toimiminen. Käsillä olevaan hetkeen pysähtyminen on terapeuttisessa kohtaamisessa minulle tärkeää. Pyrin tunnistamaan kaikki tekijät, jotka vaikuttavat ihmisen arkeen ja elämään. Asiakas saa olla oma itsensä ja löytää rauhassa omaan tahtiinsa erilaisia keinoja ratkaista oman elämän solmukohtia. Terapeuttina kannustan asiakasta löytämään omat vahvuudet ja tuen niiden kehittämistä. Myötätunto ja sen kasvattaminen itseä kohtaan on terapiassa tärkeää. Pohdinta ja pysähtyminen oman elämän äärelle siirtyvät näin myös arkeen terapiaistuntojen välillä ja terapiaprosessin jälkeen.

Käyttämäni terapiamenetelmät riippuvat kokonaan asiakkaan tilanteesta. Joskus voi olla tarpeen selvittää käsillä olevaa tilannetta esim. sukupuutyöskentelyn avulla tai muuten paneutumalla menneisyyteen, joskus taas hakea tulevaisuudesta vetovoimatekijöitä ja sovitella näitä yhteen nykyisyyden ja menneisyyden kanssa. Toisiaan voin antaa myös kotitehtäviä ja joskus vastaanotolla teemme myös toiminnallisia tehtäviä (kuten piirtämistä, tyhjän tuolin menetelmää). Käytän myös eri viitekehysten ajatuksia silloin kun ne hyödyttävät asiakkaan tilannetta. Työotteeni on siis viitekehyksiä yhdistelevä keskustelu.

Terapiaprosessin aluksi kartoitamme yhdessä asiakkaiden kanssa heidän elämäntilanteensa ja arvioimme, mihin he toivovat muutosta. Yksi käyttämäni menetelmä on elämänviivatehtävän tekeminen. Elämänviivaa taaksepäin katsomalla tulee havainnollistuneeksi elämän taitekohdat, solmut, mutta myös onnelliset ajat. Keskustelemme aluksi yhdessä terapian tavoitteen, keston ja työskentelytavan. Teen sekä yhden kerran tapaamisia että pidempiä terapioita. Teen yksilö-, pari ja perheterapiaa joustavasti.

Olen aikaisemmin työskennellyt lastensuojelussa erilaisissa tehtävissä. Turvakotityössä olen kohdannut perhe- ja lähisuhdeväkivallan tekijöitä ja uhreja. Sairaalan lastenpsykiatrian osastolla olen tehnyt lasten vanhempien kanssa työtä. Olen kouluttautunut seksuaalineuvojaksi, joten seksuaalisuuteen liittyvät asiat eivät ole minulle vieraita. Työssäni olen kohdannut ihmisiä, joilla on erilaisia riippuvuuksia. Olen työhistoriani aikana tavannut hyvin monenlaisessa elämäntilanteessa ja -vaiheessa olevia ihmisiä, joten pystyn tekemään töitä erilaisten asiakkaiden kanssa. Aikuiset, nuoret ja monimuotoiset perheet ovat tyypillisimpiä asiakkaitani.

Koulutus: Psykoterapeutti, erityistason perheterapeutti, Seksuaalineuvoja, YTM sosiaalityöntekijä, ammatillinen opettaja, nuorisotyöntekijä, Työyhteisösovittelija
Erikoistuminen: Riippuvuuskäyttäytymisen (päihteet/pelaaminen/ruoka/seksi/porno/netti/läheisriippuvuus) taustatekijöineen, parisuhteen vuorovaikutus ja sen kehittyminen, seksuaalisuus, vanhemmuuden taidot, uusperheiden haasteet, lähisuhdeväkivalta, työhyvinvointi.
Suuntaus: Systeeminen
Kela-oikeudet: Perheterapia, vanhempainohjaus
Kiinnostuksen kohteet: Ihminen kokonaisuutena, ratkaisukeskeisyys, narratiivisuus ja toiminnalliset menetelmät yksilöterapiassa sekä pari- ja perheterapiassa.
Palvelut: Pari- ja perheterapeutit, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/10/Soile-Hynynen-e1634726046226.jpg

Soile Hynynen

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeuttiopiskelija (integratiivinen)

Tarjoan Sinulle koulutuspsykoterapiaa empaattisella ja aktiivisella työotteella. Luon turvallisen ilmapiirin ajatustesi, tunteidesi ja tarpeidesi tutkimiseen.

Soile Hynynen

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeuttiopiskelija (integratiivinen)

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina olen aktiivinen ja panostan yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Minulla on kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä - ihmisenä ihmiselle. Terapiatyössä minulle on tärkeää, että asiakas saa nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemuksen, ja tulee näin aidosti kohdatuksi. Sallivuus ja asiakasta arvostava ilmapiiri ovat oleellinen osa työskentelyäni. Vahvuuksiani ovat empaattisuus ja luontevuus kohdata erilaisia ihmisiä. Asiakkailta olen saanut palautetta siitä, että minua on helppo lähestyä ja olen aidosti kiinnostunut heistä.

Sosiaalipsykologina minulla on vahvaa osaamista ihmissuhteisiin ja erilaisiin vuorovaikutuksen ilmiöihin liittyen, ja tätä osaamista hyödynnän myös terapiatyössäni. Olen koulutukseltani myös seksuaalineuvoja ja seksuaalisuuteen, sukupuoleen ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni.

Minulla on työkokemusta haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työskentelystä. Olen tehnyt töitä psykososiaalisen kuntoutuksen parissa ja työskentelyni painopisteinä ovat olleet mielenterveyden eri osa-alueet, itsetuntemus, arjen ja elämänhallinta sekä sosiaaliset suhteet. Erityisosaamista minulla on etenkin seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuuden, minäkuvan, kehonkuvan, itsetuntemuksen ja itsetunnon, ahdistuksen, jännittämisen, sosiaalisten tilanteiden pelkojen, opiskelu- ja työelämän haasteiden sekä erilaisten kriisitilanteiden parissa työskentelystä.

Tarjoamani terapia on koulutuspsykoterapiaa eli opiskeluaikana tehtävää terapiaa. Valmistun integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi vuonna 2023. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Koulutus: Psykoterapeuttiopiskelija (Integratiivinen), sosiaalipsykologi (YTM), seksuaalineuvoja
Suuntaus: Integratiivinen
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2023
Kiinnostuksen kohteet: Seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus, minäkuva, kehonkuva, itsetuntemus ja itsetunto, ahdistus, jännittäminen, sosiaalisten tilanteiden pelot, opiskelu- ja työelämän haasteet ja elämän erilaiset kriisitilanteet.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Työn ohjaus ja urakysymykset

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/free-icon-female-profile-e1614001834754.png

Outi Kaarre

Etävastaanotto, Kuopio

Nuorisopsykiatri, psykoterapeuttiopiskelija (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Psykiatrina ja terapeuttina olen helposti lähestyttävä, aktiivinen ja avoin. Työskentelyssä on tärkeää rakentaa luottamuksellinen, toimiva yhteistyösuhde.

Outi Kaarre

Etävastaanotto | Kuopio

Nuorisopsykiatri, psykoterapeuttiopiskelija (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Palvelukielet: suomi

Tarjoamani terapia on koulutuspsykoterapiaa eli psykoterapeuttikoulutukseen kuuluvaa, opiskeluaikana tehtävää terapiaa. Työskentelen nuoruusikäisten ja aikuisten parissa. Minulla on laaja-alainen työkokemus psykiatrialta. Psykiatrina ja terapeuttina olen helposti lähestyttävä, aktiivinen ja avoin. Työskentelyssä on tärkeää rakentaa luottamuksellinen, toimiva yhteistyösuhde.

Psykiatrina teen mm. diagnostisia selvittelyjä sekä kuntoutuspsykoterapia- ja muita hoidon/kuntoutuksen tarpeen arvioita. Minulle voi varata myös etävastaanottoaikoja. Huomioittehan ystävällisesti, että emme uusi rauhoittavia lääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, emmekä määrää ensi käynnillä PKV-lääkkeitä.

Psykiatrin vastaanottokäynti 45 min 165e ja B-lausuntopalkkio 120e.

Koulutus: Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, oikeuspsykiatriaan erikoistuva lääkäri, psykoterapeuttiopiskelija
Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2024
Palvelut: Psykiatrit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/free-icon-female-profile-e1614001834754.png

Anniina Piironen

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeutti (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Psykoterapeuttina työskentelytapani on aktiivista yhteistyötä asiakkaan kanssa. Työskentelyssäni käytän monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä.

Anniina Piironen

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeutti (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Palvelukielet: suomi

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, tutkiva, ennakkoluuloton ja salliva. Minulle tärkeitä arvoja asiakastyössä on luottamuksellisuus, kunnioitus ja läsnäolo sekä asiakkaan tavoitteiden mukainen työskentely. Työskentelyni pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehykseen ja käytän viitekehykseni mukaisia tutkittuja työmenetelmiä monipuolisesti työskentelyni pohjana.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksen mukaisesti työskentelyn alussa asiakkaan kanssa laaditaan tavoitteet, joihin työskentelyllä pyritään vaikuttamaan. Asiakkaan tilanteesta tehdään käyttäytymisanalyysi, jolla pyritään saamaan näkyväksi asiakkaan tilanne, toimintatavat sekä ongelmakäyttäytymiseen vaikuttavat tekijät. Kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä käytän työskentelyssä asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Terapeuttina pidän tärkeänä, että työskentelyn vaikuttavuutta seurataan säännöllisesti erilaisten mittarien avulla. Tarpeenmukaisesti työskentelyyn kuuluu kotitehtäviä ja arjessa tehtävät harjoitukset.

Olen koulutukseltani psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä sosionomi. Olen työskennellyt lastensuojelun eri tehtävissä yli kymmenen vuotta. Viimeiset 8 vuotta olen toiminut myös yrittäjänä ja esimiehenä. Työni kautta minulle on tuttuja teemoja nuoruusiän haasteet, vaikeahoitoiset psykiatriset ja neuropsykiatriset ongelmat, vanhemmuuden haasteet sekä erilaiset työelämään ja työyhteisöihin liittyvät haasteet ja vuorovaikutukseen liittyvät ilmiöt.

Pitkiin terapioihin en tällä hetkellä ota asiakkaita pelkästään etäyhteydellä.

Koulutus: Psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, sosionomi (amk)
Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapeutti
Kiinnostuksen kohteet: Ammatillisesti minua kiinnostaa erityisesti häpeä ilmiönä, vuorovaikutukseen liittyvät ongelmat, sosiaalinen jännittäminen sekä työmenetelmistä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT), dialektisen käyttäytymisterapian sekä skeematerapian menetelmät.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/12/Riikka-Leinonen.jpg

Riikka Leinonen

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeuttiopiskelija (integratiivinen), psykologi

Tarjoan koulutusterapiaa psykoterapiakoulutukseeni liittyen. Lisäksi tarjoan psykologin vastaanottoja, jossa työskentelytahdista sovitaan yhdessä.

Riikka Leinonen

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeuttiopiskelija (integratiivinen), psykologi

Palvelukielet: suomi, englanti

Psykologina ja terapeuttina pyrin löytämään asiakkaalle sopivan työskentelytavan kullekin yksilöllisesti sopivalla tahdilla ja työskentelymuodoilla. Persoonani ja työotteeni näkyy kuitenkin vastaanotolla asiakkaasta huolimatta esimerkiksi huumorina, aidon vuorovaikutuksen painottamisena, tilan antamisena ja tarvittaessa myös kuitenkin lempeänä kyseenalaistamisena. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Otan vastaan integratiiviseen psykoterapiakoulutukseeni liittyviä koulutusasiakkaita. Integratiivinen psykoterapia etenee pitkälti asiakkaan tarpeista lähtien ja räätälöimme prosessia sinulle sopivaksi. Integratiivisena psykoterapiaopiskelijana kiinnitän erityistä huomiota yhteistyösuhteemme laatuun ja sujuvuuteen. Voit hakeutua koulutusterapiaan muun muassa ahdistuneisuus - ja mielialapulmien, uupumuksen, ihmissuhdeongelmien, itsetunto-ongelmien ja esimerkiksi itsetuntemuksen kasvattamisen vuoksi. Yksilöterapian koulutusasiakkaaksi hakeutuville: toivoisin sinulta koulutusasiakkaana mahdollisuutta sitoutua rauhalliseen prosessiin, joka mahdollisuuksien ja tarpeesi mukaan voi kestää yli vuodenkin verran. Myös lyhytterapeuttiset koulutushoidot ovat toki mahdollisia (esim. 10-20 käyntiä). Koulutusterapia toteutuu yleensä ainakin aluksi kertaviikkoisena.

HUOM! Jos olet kiinnostunut tulemaan psykoterapiakoulutusasiakkaaksi, niin otathan minuun ensin yhteyttä sähköpostitse (riikka.leinonen@terapiatalonoste.fi) ja kerro hiukan itsestäsi sekä tilanteestasi. Voit laittaa myös viestin asiakaspalveluumme. Soitan sinulle ajan sopimiseksi tai vastaan sähköpostitse ennen sopivan tutustumisajan varaamista.

Psykologin vastaanotolle voit varata ajan suoraan itse ja tulla minkä tahansa psyykkiseen vointiin tai elämäntilannekriisiin liittyvän pulman kanssa. Räätälöimme yhdessä yhteistyömme pituuden ja se voi olla hyvin lyhytkin, jopa yksittäisiä käyntejä tai pelkästään yksi käynti. Toisaalta yhteistyömme voi jatkua myös pidempään, aina tarpeestasi käsin. Voit käydä vastaanotolla tiiviisti tai harvajaksoisemmin. Otan huomioon toiveesi ja voimme käyttää työskentelyssä vuorovaikutuksemme lisäksi myös erilaisia kotitehtäviä, tietoisuustaitoharjoituksia (mindfulness) jne.

Työskentelen vain täysi-ikäisten asiakkaiden kanssa.

Koulutus: Psykologi
Suuntaus: Integratiivinen
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2025
Kiinnostuksen kohteet: Olen kiinnostunut erityisesti ahdistuneisuus - ja mielialapulmista, työkyvyn ylläpitämiseen liittyvistä teemoista, (työ)uupuneiden auttamisesta, fyysisiin sairauksiin sopeutumisen teemoista ja esimerkiksi kipuoireisiin sopeutumisesta.
Palvelut: Psykologit, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Lapsettomuus
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/11/Tanja-Hiekkataipale-rotated-e1606378891603.jpg

Tanja Hiekkataipale

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeutti (kognitiivinen)

Terapeuttina olen sekä aktiivinen keskustelija ja kyselijä, mutta myös tilaa antava ja sinun polkuasi kunnioittava.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Tanja Hiekkataipale

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeutti (kognitiivinen)

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina olen sekä aktiivinen keskustelija ja kyselijä, mutta myös tilaa antava ja sinun polkuasi kunnioittava. Vaikka suuntaukseni on kognitiivinen, hyödynnän myös muita terapiasuuntauksia. Minulle on tärkeintä, että tulet kohdatuksi, kuulluksi ja ymmärretyksi. Terapiassa voi käyttää erilaisia menetelmiä; työkirjoja, kotitehtäviä tai vaikka päiväkirjaa, jonka avulla tavoitesuuntautunut työskentely toteutuu sinun näköisesti ja sinun voimavarojasi hyödyntäen. Emme voi muuttaa menneisyyttämme, mutta voimme muokata käsityksiämme ja kokemuksiamme siitä sekä oppia siitä jotain uutta!

Menetelmällisesti käytössä ovat monenlaiset työkirjat, välitehtävät ja kotitehtävät. Kognitiivinen psykoterapia perustuu keskusteluun, mutta musiikin kuuntelu, piirtäminen ja kirjoittaminen sekä esimerkiksi valokuvien käyttäminen osana terapiaa on mahdollista. Ihan sen mukaisesti, mikä on itselle helpoin ja luontaisin tapa käsitellä asioita ja tuoda ilmiöitä esille.

Olen työskennellyt aikuispsykiatrian osastolla, nuorisopsykiatrian poliklinikalla, lastenkodissa ja tehnyt lastensuojelun tehostettua perhetyötä. Olen myös työskennellyt mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluyksikössä. Olen koulutettu esimies ja tehnyt esimiestyötä yli 10 vuotta. Olen kouluttautunut seksuaalineuvojaksi ja valmistun pian myös nepsy-valmentajaksi. Olen kohdannut ihmisiä hyvin monenlaisessa elämäntilanteessa ja -vaiheessa, joka on iso voimavara omassa työskentelyotteessani. Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Koulutus: Psykoterapeutti (kognitiivinen), seksuaalineuvoja, nepsy-valmentaja koulutuksessa
Erikoistuminen: Nuoret
Suuntaus: Kognitiivinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Seksuaalineuvoja, nepsy-valmentaja koulutuksessa, perhetyön koulutus (lastensuojelun tehostetun perhetyön osaaminen)
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Motivaatio-ongelmat
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/09/Minna-Kemppainen-e1601376104170.jpg

Minna Kemppainen

Etävastaanotto, Kuopio

Psykoterapeutti (yli 13-vuotiaiden psykodynaaminen psykoterapia)

Terapiatyöskentelyssä on tärkeää, että koet tulleesi ymmärretyksi, kuulluksi ja nähdyksi. Kuljen rinnallasi luotettavasti, turvallisesti ja rauhallisesti myötäeläen.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Minna Kemppainen

Etävastaanotto | Kuopio

Psykoterapeutti (yli 13-vuotiaiden psykodynaaminen psykoterapia)

Palvelukielet: suomi

Olen terapeuttina tilaa antava, myötäelävä ja rauhallinen. Minulle on tärkeää, että potilas kokee tulevansa ymmärretyksi, kuulluksi ja nähdyksi. Pidän tärkeänä panostaa hyvän, luottamuksellisen työskentelyilmapiirin luomiseen.

Turvallisessa tilassa potilaan on hyvä työskennellä, ymmärtää omia psyykkisiä oireitaan ja kipukohtiaan, vaikka käyttäytymisen pulmiaan tai ihmissuhdevaikeuksiaan. Terapeuttina annan potilaalle tilaa, psyykkisiä prosesseja ei voi kiirehtiä. Arvostan potilaan omaa prosessia, omien ajatusten ja tunteiden tunnistamista, kokemista ja tiedostamista, jonka avulla on mahdollisuus voimaantua ja luopua esim. psyykkistä kipua tuottavista oireista.

Olen tehnyt psykoterapeuttisia elementtejä sisältävää hoitosuhdetyötä 30 vuotta, vuodesta 2011 lähtien poliklinikalla perehtyen etenkin nuorten (13-20-vuotiaiden) hoitoon. Kliinistä kokemusta syömishäiriöisten ja mm. somaattisesti sairastavien nuorten hoitamisen osalta. Työskentelen mielelläni aikuisten ja etenkin yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa, nuoruusiän kehityksellisten haasteiden ratkaiseminen etenkin kiinnostaa.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, psykodynaamisen lasten -ja nuorten psykoterapian psykoterapeutti
Suuntaus: Psykodynaaminen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia, vanhempien ohjauskäynnit (16-25 vuotiailla)
Kiinnostuksen kohteet: Nuorten hoito, syömishäiriöt ja yleissairaalapsykiatristen potilaiden hoito
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.