Helsinki Malminkaari | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Helsinki Malminkaari

Toimipaikan tiedot

Osoite: Malminkaari 9 C, 00700 Helsinki, sisäänkäynti Pikkalankadun puolelta.

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia.

Sijainti ja saapuminen

Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi ([email protected]).

Malmin toimipiste sijaitsee osoitteessa Malminkaari 9 C, sisäänkäynti ja C rappu ovat Pikkalankadun puolella.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Malmin toimipisteelle!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin.

Malmi
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/10/Pirjo-Niemi-Jarvinen-1.png

Pirjo Niemi-Järvinen

Helsinki, Lahti, Vantaa, Etävastaanotto

Pari- ja perhepsykoterapeutti

Vakauttava kehotietoisuutta avaava pari- ja perheterapeutti, jolle ovat tuttuja vuorovaikutussuhteiden moninaiset haasteet.

Pirjo Niemi-Järvinen

Helsinki | Lahti | Vantaa | Etävastaanotto

Pari- ja perhepsykoterapeutti

Palvelukielet: suomi, englanti

Olen keskusteleva, asiakkaan kanssa yhdessä pohdiskeleva dialoginen terapeutti. Uskon parien ja perheiden vuorovaikutussuhteiden avaamisen ja yhteisen ymmärryksen lisäämisen kautta saataviin myönteisiin tuloksiin parien ja perheiden elämässä. Olen myötätuntoinen, kuunteleva ja myös aktiivinen vierelläkulkija ja ymmärryksen lisääjä. Uskon ratkaisujen avaimien löytämiseen asiakkaissa itsessään, yhdessä pohtimisen kautta. Kehotietoisuuden lisäämisen ja vakauttamisen keinoin tuon omaa osaamistani yhteiseen keskusteluun ja ymmärryksen lisäämiseen. Kaikella ihmisten välisellä toiminnalla on joku syy, joka usein liittyy vääristyneisiin molemminpuolisiin tulkintoihin. Näitä tulkintoja haluan olla avaamassa yhdessä asiakkaiden kanssa ja siten luoda uudenlaista ymmärrystä asiakkaiden elämään. Ymmärryksen kautta on mahdollisuus vaikuttaa vuorovaikutussuhteisiin ja siten lisätä asiakkaiden hyvinvointia.

Tapaamisen aluksi keskustellaan tavoitteista tapaamiselle ja edellisen tapaamisen herättämiä ajatuksia. Tapaamisilla tehdään kehollisia maadoittavia harjoituksia, luodaan yhteistä ymmärrystä mm.sukupuun ja elämänjanojen avulla, kuunnellaan itseä ja toista. Lisätään kehollisten tuntemusten ymmärrystä. Tehdään ymmärrystä lisääviä kotitehtäviä. Jokaisella kerralla arvioidaan tapaamisen oikeanlaisuutta juuri kyseisten asiakkaiden kohdalla ja kohdennetaan työskentelyä tarpeiden mukaan.

Olen vahvistanut pari- ja perheterapeutin osaamistani vuoden kestävällä traumakoulutuksella, samoin psykofyysisen psykoterapian koulutuksella. Minulla on myös työnohjaajakoulutus. Työskentelen parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksen kohteena on erilaiset vuorovaikutukselliset haasteet. Otan vastaan myös yksilöasiakkaita (itsemaksavat tai maksusitoumuksella)

Koulutus: Perheterapeutti, pariterapeutti, työnohjaaja, sosionomi
Erikoistuminen: Pitkä kokemus lastensuojeluun liittyvistä vuorovaikutuksellisista haasteista
Suuntaus: Narratiivinen, dialoginen, vakauttava kehotietoisuus
Kela-oikeudet: Pari- ja perheterapia
Kiinnostuksen kohteet: Parien ja perheiden vuorovaikutussuhteisiin liittyvät haasteet ja voimavarat
Palvelut: Pari- ja perheterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Addiktiot
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Seksuaalisuus
Työn ohjaus ja urakysymykset
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/Ingrid-Johansson-e1615186202290.jpg

Ingrid Johansson

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (perheterapia)

Olen lämmin ja tulevaisuuteen suuntautunut. Työskentelen ratkaisukeskeisin menetelmin ja pyrin konkreettisiin tavoitteisiin. Tervetuloa yksin tai läheisesi kanssa.

Ingrid Johansson

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (perheterapia)

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina olen lämmin, aktiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut. Työskentelen ratkaisukeskeisin menetelmin ja pyrin konkreettisiin ja voimavaraistaviin tavoitteisiin asiakkaiden kanssa. Pyrin irti lääketieteellisestä syy-seuraussuhdeajattelusta ja uskon siihen, että elämäntilannetta tai tunnetilaa voi helpottaa vaikka sen syytä ei suoranaisesti pystyisikään jäljittämään. Käytän fläppiä paljon ja ulkoistavaa keskustelua, jolloin päästään yhdessä asiakkaan kanssa tasaveraisesti tutkimaan asiaa (tilanne tai esim. olotilaa) ilman yksilöpatologisoivaa ylhäältä-alaspäin asennetta. Asioihin, joita ei voi muuttaa tuen näkökulman vaihtamisen taitoa. Pysähdyn tarkastelemaan tilanteita jolloin jokin ongelma on ollut vähäisempää ja tutkimaan asiakkaan kanssa sitä mikä silloin oli toisin. Pyrin löytämään keskustelusta pieniä eroja ja tarkentamaan niitä. Käytän monipuolisesti ratkaisukeskeisiä menetelmiä, jotka aktivoivat asiakasta. Traumojen tarkasteluun pysähdyn selviytymiskysymyksin ja vakauttavalla keskustelulla. Riippuvuuksiin hyödynnän myös DKT peruskurssilla oppimaani tapahtumieen ketjutusta ja taitojen harjoittelun tukea tarvittaessa viikkokortteja käyttämällä. Vaikeimmissa ihmissuhdeongelmissa käytän apuna myös theraplayterapian oppeja kiintymyssuhdeteoriasta ja tuen mentalisaatiossa.

Työkokemukseni on pitkäaikainen perheneuvolasta 18-vuotta, jossa työnkuva oli hyvin monipuolinen. Vahvuuteni on, että pidän erilaisista ja eri ikäisistä ihmisistä ja olen työskennellyt monipuolisesti niin yksilöiden (lasten ja aikuisten) kuin ryhmienkin kanssa ja uskon vuorovaikutuksen enkä asiantuntijuuden voimaan. Sosiologina, myös sosiologinen mielikuvitus ja ymmärrys yksilön suhteeseen yhteiskuntaan on eduksi. Työskentelen yksilöiden, parien ja perheiden kanssa.

Koulutus: Perhepsykoterapia, ratkaisukeskeinen terapia, theraplay terapia, ihmeelliset vuodet-vanhempainohjaus, kasvatus-ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus, valtiotieteen maisteri (sosiaalityö), elämäntapataitovalmennus-koulutus
Suuntaus: Integratiivinen, ratkaisukeskeinen, voimavarakeskeinen
Kela-oikeudet: Perheterapia
Kiinnostuksen kohteet: Erokriisit, parisuhdekriisit, perheväkivalta, tunteiden säätelyn ongelmat, vuorovaikutusongelmat, työuupumus, masennus, traumattiset elämäntilanteet, vanhemmuuden tuki
Palvelut: Pari- ja perheterapeutit, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Unihäiriöt
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/09/Kaisla-Koskelainen-2.jpg

Kaisla Koskelainen

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (pari- ja perheterapia), Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Haluan olla asiakkaani puolella ja ymmärtää häntä. Tarjoan yksilö- ja pariterapiaa kognitiivisia ja pariterapeuttisia välineitä käyttäen.

Kaisla Koskelainen

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (pari- ja perheterapia), Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Palvelukielet: suomi, englanti

Yksilöterapiassa haluan auttaa löytämään ne välineet ja keinot, joilla asiakas voi parhaiten auttaa itseään. Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa tähän käytetään erilaisia välineitä ja tarvittaessa kotitehtäviä. Olen terapeuttina suora ja nostan esille asioita, kuten seksuaalisuuteen liittyviä teemoja, joita voi toisinaan olla vaikea itse ottaa puheeksi. Ymmärrän kuitenkin hyvin myös sitä, että kaikki eivät terapiassa halua avata kaikkia asioita heti, mutta puheeksiottamalla annan luvan puhua sitten kun siihen on valmis. Haluan oppia ymmärtämään asiakasta, jotta voin nähdä ja ymmärtää ongelmien ja haasteellisten tilanteiden taustoja. Uskon, että aidon ymmärryksen kautta löytyy myös parhaat keinot ongelmista selviytymiseen.

Pari- ja perheterapiassa haluan oppia ymmärtämään minkälaiset perhetaustat vaikuttavat ongelmien taustalla ja minkälaisia vahvuuksia suvussa on periytynyt. Olen kiinnostunut lisäämään asiakkaiden ymmärrystä ja myötätuntoa toisiaan kohtaan ja ratkomaan ongelmia tunnekeskeisin keinoin. Pariterapiassa haluan aina olla parisuhteen puolella vaikka terapiassa käsiteltäisiin vaikeita asioita ja ristiriitoja.

On hyvä että aikaa varatessa olisi mielessä toive tai ajatus, minkä mittaiseen työskentelyyn on valmis sitoutumaan, jotta voimme paremmin yhdessä määritellä työskentelyyn realistisen tavoitteen. Ehdotan usein erilaisten tehtävien tekoa terapiassa jos arvelen että se tilanteessa hyödyttää. Tehtävät voivat olla asian analysointia, sukupuun tekoa yhdessä tai tietoista rentoutumista. Haluan kuitenkin että asiakas aina tietää olevansa itsensä ja asiansa asiantuntija, ja terapiassa ei ole pakko tehdä mitään, mikä tuntuu pahalta.

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa. Erityisesti olen kiinnostunut yksilöterapiatyöskentelystä, esimerkiksi vaikeiden kokemusten kanssa selviytymisestä. Pariterapia on kuitenkin myös lähellä sydäntäni.

Koulutus: Sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), perhe- ja pariterapian psykoterapeutti, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapiaopiskelija (valmistuminen 2025), auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
Suuntaus: Kognitiivinen, pari- ja perheterapia
Kela-oikeudet: Pari- ja perheterapia, valmistuminen yksilöpsykoterapeutiksi 2025
Kiinnostuksen kohteet: Seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus ja siihen liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni, samoin kuin erilaiset perhejärjestelyt kuten kumppanuusvanhemmuus ja apilaperheet.
Palvelut: Pari- ja perheterapeutit, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Addiktiot
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Työn ohjaus ja urakysymykset
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/12/Katajala-e1652442406119.jpg

Aulis Katajala

Etävastaanotto, Useita toimipisteitä

Psykiatri, psykoterapeutti

Psykoterapia-arvioinnit ja niihin liittyvät B-lausunnot. Psyykkisen tilan arvioinnit ja psykiatriset hoidot. Lääkehoidon tarpeen arviointi ja hoidon toteuttaminen.

Aulis Katajala

Etävastaanotto | Useita toimipisteitä

Psykiatri, psykoterapeutti

Palvelukielet: suomi

Psykoterapia-arvioinnit ja niihin liittyvät B-lausunnot. Psyykkisen tilan arvioinnit ja psykiatriset hoidot. Lääkehoidon tarpeen arviointi ja hoidon toteuttaminen. Työkykyarvioinnit ja lausunnot. Vain psykiatriaikoja.

Työskentelen aikuisten potilaiden kanssa. Työskentelytapani on potilasta kuunteleva; hänen kokemuksiaan ja mielipiteitään huomioiva ja arvostava. Arviointivaiheessa on olennaista potilaan haastattelu ja hänen oma kuvauksensa elämänhistoriasta ja nykytilanteesta. Lisäksi käytän apuna joitakin tutkimus- ja kyselykaavakkeita.

Hoito voi jatkua psykoterapiassa, jota varten teen B-lausunnon. Jatkohoito voi tarvittaessa sisältää myös lääkehoitoja ja/tai harvatahtisempia seurantakäyntejä psykiatrin vastaanotolla. Joskus on tarpeen tehdä lähete jatkotutkimuksiin tai potilaalle paremmin sopivaan hoitoon. Kaikki hoitoon liittyvät asiat suunnitellaan yhteistyössä potilaan kanssa, hänen näkemystään kunnioittaen. Tärkeää on, ettei potilas jää jatkossakaan yksin ongelmiensa kanssa.

Psykiatrina olen tehnyt laajalti töitä sekä avohoidossa että sairaaloissa. Psykiatrin yksityisvastaanottoa ja psykoterapeutin työtä olen tehnyt viimeisen 25 vuoden aikana. Minulla on päihdelääketieteen erityispätevyys. Teen työtä myös päihdeongelmien kanssa, jossa koulutukseni ja työkokemukseni on kohdistunut erityisesti työ- ja opiskeluelämän päihdeongelmiin.

Huomioithan ystävällisesti, että en uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia rauhoittavien lääkkeiden tai vahvojen kipulääkkeiden reseptejä, enkä määrää ensikäynnillä PKV-lääkkeitä.

Hinnat:
45 minuutin käynti 185 €
Lausunnot 80-160 € lausunnon laajuudesta riippuen

Koulutus: Psykiatrian erikoislääkäri, päihdelääkäri, psykoterapeutti
Suuntaus: Psykodynaaminen psykoterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Psykiatrinen hoito, lääkehoidot, psykiatrin lausunnot, päihdelääketiede
Palvelut: Psykiatrit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/12/Siiri-Mulari-e1639474558907.jpg

Siiri Mulari

Helsinki, Vantaa, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Terapeuttina olen aktiivinen ja lämminhenkinen. Tuen asiakkaan itseymmärryksen kehittymistä ja autan asiakasta parantamaan omia elämänhallintataitojaan.

Siiri Mulari

Helsinki | Vantaa | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (Kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Palvelukielet: suomi

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeuttiopiskelija. Terapiaopintojeni suuntauksena on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Työssäni minulle on ensisijaisen tärkeää kohdata asiakas empaattisena ja turvallisena terapeuttina. Haluan vahvistaa asiakkaan itseymmärryksen kehittymistä ja auttaa asiakasta parantamaan hänen omia elämänhallintataitojaan. Kannustan asiakastani tutkimaan asioita eri näkökulmista ja otan usein työskentelyyn mukaan kehotietoisuuteen liittyvät harjoitukset osana keskusteluhoitoa. Tunnereaktiot ilmenevät aina niin kehollisesti kuin mielenkin tasolla. Ymmärryksen saaminen siitä, miten kehomme toimii vaikeissa elämäntilanteissa voi auttaa meitä käsittelemään näitä tilanteita.

Istunnoillani pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaalla on lupa määrittää milloin ja mitä asioita hän on valmis ottamaan puheeksi. Haluan, että asiakas tulee kuulluksi ja ymmärretyksi. Terapian alussa kartoitamme, miten asiakas itse näkee ongelmansa ja, miten ne vaikuttavat hänen elämäänsä. Tämän pohjalta asetamme yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet terapiajaksolle. Terapiajakson aikana pyrimme lisäämään asiakkaan itsehavainnointitaitoja sekä keho- ja itsetietoisuutta. Puhumme tunteiden tunnistamisesta ja nimeämisestä. Voimme myös käyttää esim. mielikuva- ja altistusharjoituksia sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksia osana hoitoa. Jotta terapiassa opeteltujen menetelmien käyttäminen siirtyisi asiakkaalle osaksi arkea, näitä harjoitellaan myös terapiaistuntojen välillä kotitehtävien avulla. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään uusia näkökulmia asiakkaan tilanteeseen ja lähestymään asioita voimavarakeskeisesti.

Koulutus: Sairaanhoitaja, Psykoterapeuttiopiskelija
Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 6/2025
Kiinnostuksen kohteet: Haluan laajentaa osaamistani ja oppia uusia, tieteellisesti tutkittuja hoitomenetelmiä. Olen erityisen kiinnostunut psykofyysisen työotteen hyödyntämisestä keskusteluhoidossa. Tulevaisuudessa tahdon lisätä perehtyneisyyttäni seksuaaliterveyteen liittyen ja urasuunnitelmissani on hankkia seksuaalineuvojan koulutus.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/04/Veera-Veijalainen.jpg

Veera Veijalainen

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (psykoanalyyttinen)

Olen loppuvaiheen opiskelija psykoanalyyttisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Taustakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja alalla tulee 17 vuotta täyteen.

Veera Veijalainen

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (psykoanalyyttinen)

Palvelukielet: suomi, englanti

Olen kuunteleva ja empaattinen. Annan asiakkaalle paljon tilaa keskustelussa, mutta en ole mitenkään passiivinen. Olen myötäelävä ja innostun myös helposti edistysaskelista tai uusista oivalluksista. Mielestäni olen hyvä huomaamaan yhteyksiä esim joidenkin vanhojen kokemusten ja siitä syntyneiden uskomusten välillä. Pyrin psykoanalyyttiseen työotteeseen, mutta joskus voin myös kiinnostuksen mukaan ohjeistaa esim. mindfulness-harjoituksissa, jotka ovat minulle hyvin tuttuja.

Keskustellaan, pohditaan ja tutkitaan yhdessä asioita. Psykoanalyyttisessa psykoterapiassa, mitä myös psykodynaamiseksi kutsutaan, ei niinkään yritetä keksiä ratkaisuja, vaan kannatella ja ymmärtää tilannetta. Voimme tutkia voisiko jotkut menneisyyden tapahtumat vaikuttaa nykyiseen tilanteeseen tai siihen miten asioihin reagoi. Tavat millä suojautua vaikeilta tunteilta voivat olla myös tutkimuksen kohteena. Istunnoilla ei ole mitään tiettyä kaavaa, vaan voimme puhua asioista, mitkä ovat päällimmäisenä mielessä ns. vapaasti assosioiden.

Olen lähihoitaja ja sairaanhoitaja. Olen opiskellut myös kuvataiteita. Koko työurani olen työskennellyt mielenterveys- ja päihdealalla nyt 17 vuotta. Kokemusta on lähes kaikkien mielenterveyden häiriöiden hoidosta, mutta erityisesti psykoosien ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoidosta. Olen käynyt lisäkoulutuksia työurani aikana, kuten mindfulness-ohjaajan koulutuksen (MBSR), sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian ryhmänohjaajan koulutuksen (HOT).

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja
Suuntaus: Psykoanalyyttinen
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen keväällä 2024
Kiinnostuksen kohteet: Olen työskennellyt hyvin monenlaisten asiakkaiden parissa. Erityisesti kiinnostaa löytää totuttuja käyttäytymismalleja ja niiden taustalla olevia tekijöitä.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/08/Minna-Blomqvist.jpg

Minna Blomqvist

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Olen psykoterapeuttiopiskelija, psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Terapeuttina olen aito, rohkaiseva ja läsnäoleva.

Minna Blomqvist

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina minulle on tärkeää että tulet syvällisesti kuulluksi ja kohdatuksi oman elämäsi asiantuntijana. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa raskaatkin asiat voivat tulla jaetuiksi. Olen aito, kannustava ja läsnäoleva. Pitkän ja monipuolisen työkokemuksen myötä minulla on rohkeutta kohdata hyvin erilaisia elämän ilmiöitä ja asioita.

Työskentelyn taustalla on kognitiivisen psykoterapian teoria jota sovellamme käytäntöön yksilöllisesti sinun tarpeitasi kuunnellen. Voimme jäsentää elämäntilannettasi syvällisesti tai tutkia yksittäistä tilannetta. Tapaamisella voimme tutkia yksittäistä ilmiötä tai asiaa yhteisen ymmärryksen saamiseksi. Voimme käsitteellistää elämäntilannettasi, jotta näemme miten mennyt elämä vaikuttaa ja mihin asioihin työskentelyssä on syytä tarkemmin keskittyä. Tarvittaessa asioita voidaan kirjata ylös paperille tai fläppitaululle tai käyttää lomakkeita tiedon keräämiseksi tai yhteisen työskentelymme arvioimiseksi. Määrittelemme työskentelyn tavoitteet ja keston yhdessä ja arvioimme edistymistä säännöllisesti. Tarkoitus on että työskentely näkyy konkreettisesti arjessasi.

Ajatusten, tunteiden, fyysisten tuntemusten ja käyttäytymisen tutkiminen ja niiden välisten yhteyksien ymmärtäminen on hyödyllistä. Voimme tavoittaa ajatuksiin tai käyttäytymiseen vaikuttavia uskomuksia ja tarvittaessa työskennellä niiden kanssa. Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntymisen myötä saada kokemusta oman toimijuuden mahdollisuuksista vaikuttaa omaan elämään. Työskentelyssä voidaan käyttää yhdessä suunnittelemiamme välitehtäviä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään elämässäsi jo olevia tärkeitä asioita ja mielenkiinnon kohteita, etsimään vanhoja tai löytämään uusia.
Tunnetyöskentelyssä voimme käyttää erilaisia tuoliharjoituksia. Voimme myös harjoitella rentoutumis-tai tietoisuustaitoja tai tehdä kehollisia harjoituksia yli- tai alivireystilojen hoitamiseksi. Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Viimeisimmät kymmenen vuotta olen työskennellyt avohoidossa ja psykiatrian poliklinikan työryhmissä. Ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä pakko-oireet ja niiden hoito ovat tulleet tutuiksi työni kautta.

Työskentelen aikuisten kanssa.

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja
Erikoistuminen: Mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö, neuropsykiatriset häiriöt, ahdistus- ja pakko-oireiden altistushoito
Suuntaus: Kognitiivinen
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 12/2024
Kiinnostuksen kohteet: Mieliala- ja ahdistuneisuusoireet, kaksisuuntainen mielialahäiriö, ahdistus- ja pakko-oireiden altistushoidot, työuupumus, elämänmuutokset, erokriisi, (erityis)vanhemmuuden haasteet
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Psykoosit
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Addiktiot
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työn ohjaus ja urakysymykset
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/09/Miika-Vuori-e1664521546522.jpeg

Miika Vuori

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivis-integratiivinen)

Opiskelen kognitiivis-integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja valtiotieteiden tohtori.

Miika Vuori

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivis-integratiivinen)

Palvelukielet: suomi, englanti

Olen terapeuttina rauhallinen ja asiakasta kunnioittava. Pyrin luottamuksellisen ilmapiirin vahvistamiseen ja aktiiviseen yhteistyösuhteeseen. Tavoitteenani on löytää asiakkaan kanssa yhteinen ymmärrys hänen psyykkistä hyvinvointia heikentävistä tekijöistä. Terapiaa ohjaavana lähtökohtana on se, mitä ja millaisia muutoksia asiakas toivoo itse elämäänsä.

Kognitiivis-integratiiviseen viitekehykseen perustuvassa terapiatyöskentelyssä korostuvat usein asiakkaan ajattelumalleihin ja tunneilmaisuun liittyvät yksilölliset piirteet ja toimintatavat. Terapiakäynneillä voimme esimerkiksi pohtia ja opetella uusia keinoja asiakkaan tavoissa suhtautua omiin ajatuksiinsa ja tunteisiinsa (läsnäoleva tietoisuus). Keskustelun rinnalla uusien keinojen heijastumista ja siirtymistä arkeen on usein mielekästä pyrkiä vahvistamaan välitehtävien ja harjoitteiden avulla. Olen erityisen kiinnostunut visualisoinnin mahdollisuuksista terapian tukena. Tavoitteiden asettelun täsmentämisessä ja terapian etenemisen seurannassa saatan hyödyntää myös erilaisia kyselyjä. Kognitiivis-integratiiviseen terapiaviitekehykseen perustuvan työskentelyn kesto on joustavaa ja vaihtelee yhden käynnin tai 3-5 käynnin ”miniterapioista” noin 15-20 käynnin mittaisiin lyhytterapioihin ja tarvittaessa 35-40 käynnin terapiaan. Asiakkaan suostumuksella hyödynnän terapiatyöskentelyä osana psykoterapeuttikoulutukseeni sisältyvää ammatillisen osaamisen näyttöä.

Minulle on kertynyt kokemusta mielenterveystyöstä lasten-, nuoriso- ja aikuispsykiatrian erikoisaloilta yli kymmenen vuoden ajalta. Olen lisäksi ollut mukana erilaisissa terapiatutkimushankkeissa vastuuhenkilönä Kelassa ja yliopistolla. Osana ammatillista kehittymistäni seuraan tiiviisti terapiamenetelmien kotimaista ja kansainvälistä tutkimustoimintaa. Työskentelen ensisijaisesti aikuisten kanssa yksilöterapian menetelmin. Kognitiivis-integratiiviset terapiamenetelmät soveltuvat laaja-alaisesti esimerkiksi tunne-elämän pulmien (voimakas alakulo ja ahdistuneisuus) hoitoon. Yksi mielenkiinnon ja erityisosaamisen alueeni on työskentely aikuisten kanssa, joiden lapsilla esiintyy ADHD-piirteitä ja/tai tunnesäätelyn ja käyttäytymisen vaikeuksia.

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja AMK, valtiotieteiden tohtori (VTT)
Suuntaus: kognitiivis-integratiivinen
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 12/2025
Kiinnostuksen kohteet: Ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden psykososiaalinen hoito (erityismielenkiinnon kohteena tunnesäätely ja mielialan vaihtelut), ADHD-oireiluun liittyvän toimintakyvyn psykososiaalinen tuki, kognitiivis-behavioraaliset terapiamenetelmät, vanhempainohjaus, terapiamenetelmien vaikuttavuus, terapian personointi, mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden yleisyys väestössä.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Unihäiriöt
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/09/Mari-Anne-Talus-Uusitalo-1-1-e1677654828450.jpg

Mari-Anne Talus

Helsinki, Vantaa, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), ratkaisukeskeinen terapeutti

Olen ihan tavallinen ihminen, joka on kiinnostunut ihmisten elämäntarinoista. Terapeuttina huumorintajuinen läsnäoleva, empaattinen ja helposti lähestyttävä.

Mari-Anne Talus

Helsinki | Vantaa | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), ratkaisukeskeinen terapeutti

Palvelukielet: suomi

Olen terapiatyössäni aktiivinen ja pyrin aina huomioimaan asiakkaan tilanteen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Toisen ihmisen hyväksyminen sellaisena kuin hän itse itsensä kokee ja itseään ilmaisee, on keskeinen arvo työssäni. Pyrin yhdessä asiakkaitteni kanssa asettamaan terapiahoidoille konkreettisia tavoitteita. Taitava vaikeaksi koettujen tunteiden kohtaaminen on mielestäni avainasemassa hyvin monien psyykkisten vaikeuksien voittamisessa ja tämä onkin usein keskeinen fokus työskentelyssäni. Minulla on pitkä kokemus myös traumaperäisen oireilun hoitamisessa.

Käytän työssäni monipuolisesti kognitiivisen- ja ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä. Olen aiemmassa työssäni erikoistunut dialektiseen käyttäytymisterapiaan (DKT) ja käytän paljon myös hyväksyntään perustuvia menetelmiä. Mielestäni on tärkeää etsiä riittävää ymmärrystä vaikeuksien syistä ja niitä ylläpitävistä tekijöistä. Tällä tavoin on mahdollista löytää myös toimivia keinoja vaikeuksien kanssa selviytymiseen. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja todellinen ymmärrys ihmisen kokemukseen ja käyttäytymiseen liittyvistä tekijöistä syntyy vain yksilöllisen tutkimisen kautta. Myös merkityksellisyyden lisääminen elämään on oleellinen terapiatavoite. Edellytän asiakkailtani sitoutumista aktiiviseen työskentelyyn itsensä kanssa myös terapiatapaamisten välisinä aikoina, jotta terapiaprosessi voisi edistyä tehokkaasti. Annan erilaisia tehtäviä ja harjoituksia tapaamisten välisellä ajalla tehtäväksi.

Nyt opiskelen kognitiivista käyttäytymispsykoterapiaa (KKT). Aiemmalta koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja, mikä on tarjonnut pitkän työkokemuksen julkisessa psykiatriassa. Olen terapiatyöhöni liittyen käynyt ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen ja lisäksi olen perehtynyt dialektiseen käyttäytymisterapiaan sekä kognitiiviseen traumapsykoterapiaan. Lähihoitajana tein pitkään töitä lasten ja nuorten parissa ja aiemmassa työssäni rikosuhripäivystyksessä on tullut tutuksi myös erilaisten traumojen kohtaamiset. Terapiatyöstä on kertynyt kokemusta jo useammalta vuodelta ja hoitotyöstä kokonaisuudessaan kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta.

Työskentelen aikuisten ja yli 18-vuotiaiden nuorten kanssa. En halua rajata asiakasryhmääni liian yksityiskohtaisesti, vaan tarjoan apua monenlaisiin psyykkisiin vaikeuksiin, etenkin hankalalta tuntuvien tunteiden kanssa selviytymiseen. Otan vastaan myös koulutuspsykoterapia-asiakkaita (n. 20 käyntikertaa/ asiakas), kysy rohkeasti vapaita aikoja.

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeuttikoulutus, kognitiivinen käyttäytymispsykoterapeuttikoulutus (valmistuminen 2025), lähihoitaja
Erikoistuminen: Kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia
Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 5/2025
Kiinnostuksen kohteet: Tämänhetkiset ammatilliset kiinnostuksen kohteeni ovat masennus, uupumus, elämäntilannekriisit ja traumat
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/Ansa-Ainasoja-e1614069980446.jpg

Ansa Ainasoja

Helsinki, Vantaa, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Terapeuttina olen aktiivinen sekä empaattinen ja kuunteleva. Yhdessä voimme pohtia haastavaan tilanteeseen uusia näkökulmia, ajattelu-ja toimintatapoja.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Ansa Ainasoja

Helsinki | Vantaa | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Palvelukielet: suomi, englanti

Olen terapeuttina aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava, myötätuntoinen, rauhallinen, arvostava ja sinnikäs. Ajattelen, että terapiassa tärkeintä on, että asiakas saa itse oivalluksia, jolloin hän pystyy muuttamaan asioitaan parempaan suuntaan. Tehtäväni on siis olla "oivalluttaja" sekä vierellä kulkija, motivoija, kannustaja, työohjaaja ja tiedon välittäjä. Jokaisella on aivan oma tahtinsa edetä tässä prosessissa.

Istunnoissa mietitään ensin asiakkaan nykytilanne ja ongelma/ongelmat. Niiden pohjalta mietitään yhdessä tavoitteita ja niihin osatavoitteita. Asiakkaan tuoma asia määrää, kuinka sitä lähdetään työstämään. Usein käytän aluksi terapiakeinoina tunteiden tunnistamista ja nimeämistä sekä ajatusten että kehon tuntemusten havainnointia arjessa tilanteissa hyödyksi asiakkaan oivalluttamiseksi. Skeematerapia antaa monia keinoja lähestyä asioita turvallisesti mm.siinä tulee tietoiseksi omista tunnelukoista esim.hylkäämisen tai uhrautumisen, joita voi sitten käsitellä erilaisilla skeematerapiakeinoilla. Ratkaisukeskeiset menetelmät luovat asiakkaalle toivoa, toista näkökulmaa asioihin ja tulevaisuutta. Mindfulness-harjoitukset vahvistavat lepoa ja läsnäoloa tässä hetkessä sekä niillä voi tehdä itselleen esim.turva- ja lempipaikan jokaiseen elämänvaiheeseen. Itsemyötätuntoharjoitukset auttavat hyväksymään itseämme juuri sellaisena kuin olemme.

Olen toiminut n.10 vuotta fysioterapeutti-akupunktioammatinharjoittajana, jolloin hoidin erityisesti kipupotilaita. Viimeiset n.4,5v.olen toiminut psykoterapeuttina hoitaen hyvin monenlaisia asiakkaita, joilla on ollut mm. riippuvuussairauksia, erilaisia kriisejä, masennusta, ahdistusta ja paniikkikohtauksia, pakko-oireita, henkisen väkivallan kokemuksia, psykoosia ja harhoja. Lisäkoulutusta olen hankkinut 1-5 pvn koulutuksilla mm. HOT-terapiasta, kriiseistä ja traumoista; skeematerapiasta; Dialektisesta käyttäytymisterapiasta ja Mindfulnessista. Parhaillaan olen Integrumin kahden vuoden kognitiiviset menetelmät koulutuksessa. Työskentelen erityisesti aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Kiinnostuksenani ovat erilaiset kriisit ja niistä selviäminen sekä kiusaamisen kohteeksi joutuneen toipuminen.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Koulutus: Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen ja kognitiiviset menetelmät), Fysioterapeutti, PKL:n asiantuntija
Erikoistuminen: Henkinen väkivalta, masennus
Suuntaus: ratkaisukeskeinen, kognitiiviset menetelmät
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset, nuoret, aikuiset)
Kiinnostuksen kohteet: Ajatusten, tunteiden ja käytöksen välinen yhteys: muuta yhtä, niin kahden muun on muututtava. Millaisen tarinan haluaa omasta elämästään kertoa? Henkisestä väkivallasta vapaaksi.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Masennus
Syömishäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Seksuaalisuus
Työn ohjaus ja urakysymykset
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/02/Tiina-Surakka-e1645434498458.jpg

Tiina Surakka

Helsinki

Psykoterapeutti (traumapsykoterapia)

Olen terapeuttina läsnäoleva, kohtaava ja asiakasta arvostava. Työskentelyssä keskeisintä on turvallisen ja hyväksyvän vuorovaikutussuhteen luominen yhdessä.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Tiina Surakka

Helsinki

Psykoterapeutti (traumapsykoterapia)

Palvelukielet: suomi

Työskentelyotteeni on asiakkaan tarpeen huomioon ottavaa, se voi olla tilaa antavaa, tutkivaa, haastavaa, leikkisää ja/tai myötätuntoista eläytymistä. Työskentelyssä on mukana kehon huomioiminen.

Kuuntelen minkä asian/ongelman kanssa tulet vastaanotolle. Kartoitamme aluksi tilannettasi. Tarjoan käyttöösi tietoni ja osaamiseni ja yhdessä, yhteistyössä suunnittelemme miten etenemme työskentelyssä ja mikä on työskentelyn tavoitteena. Työskentelemme riittävän turvallisesta nykyhetkestä käsin, sovitusti, keskustelun lisäksi esim. kehollisia tai toiminnallisia harjoituksia käyttäen. Sovitusti myös EMDR menetelmä voi olla työskentelyssä mukana.

Pohjakoulutukseltani olen AMK sairaanhoitaja ja työssäni olen kohdannut haastavissa, ja traumaattisissakin elämäntilanteissa olevia aikuisia, lapsia ja perheitä. Viimeisin työkokemukseni on mielialahäiriö osastolta ja poliklinikalta jossa mm. dkt on tullut tutuksi. Olen valmis EMDR terapeutti. Olen koulutukseltani myös Rosen terapeutti ja minulla on pitkä kokemus kehoterapiatyöstä joka osaltaan on pohjana keholliseen työskentelyyn.

Työskentelen aikuisten, yli 18-vuotiaiden kanssa. Otan vastaan yksilöasiakkaita. Kiinnostuksenani on mm elämän erilaiset kriisitilanteet, traumatyöskentely, kiintymyssuhdeongelmat ja vanhemmuuden haasteet.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Koulutus: AMK sairaanhoitaja, EMDR terapeutti, traumapsykoterapeutti (kehopainotteinen)
Suuntaus: Traumapsykoterapia (kehopainotteinen)
Kela-oikeudet: Ei vielä
Kiinnostuksen kohteet: Elämän kriisit, trauman vaikutukset
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Motivaatio-ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/12/Eliisa-Koivula-e1609761534628.jpg

Eliisa Koivula

Helsinki, Vantaa, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, myös kognitiivista ja logoterapeuttista osaamista. Pitkä kokemus työskentelystä nuorten ja aikuisten/ikääntyneiden parissa.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Eliisa Koivula

Helsinki | Vantaa | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Palvelukielet: suomi

Asiakastilanne: Pystyn ottamaan vastaan yksittäisiä asiakkaita ja lyhytterapia-asiakkaita.

Työtapani määräytyy asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Luottamuksellinen, tasavertainen ja vapaa ilmapiiri ovat minulle tärkeitä. Suhtaudun nöyrästi jokaisen ihmisen ainutkertaisuuteen. Pyrin empaattisesti yhdessä asiakkaan kanssa rakentamaan itsetuntemusta ja vapauttamaan piilossa olevaa valoa. Uusien näkökulmien löytäminen mahdollistaa negatiivisten ydinuskomusten murenemisen vapauttaen energiaa. Pyrkimyksenä on lisätä asiakkaan aktiivisuutta oman elämänsä orkesterin kapellimestarina.

Terapia-istuntojen sisältö määräytyy asiakkaan tilanteen mukaan. Pitkissä terapioissa on hyvä käydä elämänkaarta läpi. Terapeuttisten keskustelujen avulla rakennetaan parempaa itseymmärrystä. Kognitiivisia tehtäviä voidaan käyttää, jos ne tuntuvat mieluisilta. Runot, sadut, unet voivat myös olla inspiraation lähteinä, mutta joskus käytännönläheinen työskentelytapa on toimivampi.

Olen työskennellyt pitkään nuorten ja aikuisten masennus- ja ahdistusoireiden parissa. Myös elämänkaarelliset kriisit ja psykoottiset oireet ovat tuttuja. Työskentelen nuorten ja aikuisten/ikääntyneiden mieliala-ongelmien auttamiseksi. Erityiskiinnostuksen kohteitani ovat eksistentiaaliset/hengelliset kysymykset, nuoruus- ja vanhuusiän haasteet, kuoleman kohtaamiseen liittyvät kysymykset ja tunteet.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Koulutus: Steiner-pedagogi, psykiatrisentyön sairaanhoitaja, Huk kulttuurintutkimuksen koulutusohjelma
Erikoistuminen: Masennus ja ahdistusoireet, nuoruuden ja ikääntymisen kriisit, eksistentiaaliset/hengelliset kysymykset
Suuntaus: Ratkaisukeskeinen, lisäksi kognitiivista ja logoterapeuttista osaamista
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Masennus- ahdistusoireet, kuoleman käsittely, elämän suunnan /tarkoituksen pohdinta.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Psykoosit
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/01/Hannele-Kuvaja-e1641903818512.jpg

Hannele Kuvaja

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen), seksuaalineuvoja

Työskentelen ratkaisu- ja voimavarakeskeisen psykoterapian menetelmin yhteistyössä asiakkaan kanssa, pienin askelin kohti toivottua muutosta.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Hannele Kuvaja

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen), seksuaalineuvoja

Palvelukielet: suomi

Psykoterapeuttina olen rauhallinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Minulle on tärkeää luoda asiakkaan kanssa turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde niin, että asiakas kokee tulevansa kohdatuksi, kuulluksi ja ymmärretyksi.

Työskentelen ratkaisu- ja voimavarakeskeisen psykoterapian menetelmin. Terapiassa lähtökohtana on aina asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Terapeuttina kuljen asiakkaan rinnalla ja autan häntä löytämään uusia näkökulmia ja uusia ajattelu- ja toimintatapoja. Ratkaisukeskeinen psykoterapia on käytännönläheistä ja tavoitteellista toimintaa, jossa vahvistetaan asiakkaan voimavaroja ja vahvuuksia, luodaan terveitä rajoja ja pyritään luomaan konkreettisia selviytymiskeinoja, suuntaudutaan tulevaisuuteen, pienin askelin kohti toivottua muutosta.

Olen valmistunut psykoterapeutiksi 2011 ja seksuaalineuvojaksi 2014. Ammatillinen taustani ja pitkä kokemus terveydenhuollossa ovat luoneet hyvän pohjan asiakkaan kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen. Diakonisen hoitotyön pätevyys mahdollistaa eksistentiaaliset/hengelliset kysymykset. Sairaanhoitajana olen erikoistunut syöpätauteihin. Minulla on 20 vuoden kokemus työskentelystä syöpäpotilaiden kanssa sekä julkisella- että yksityissektorilla, psykososiaalisen tuen lisäksi vahvuutena syövän ja sen hoitojen vaikutukset potilaan seksuaalisuuteen. Näiden vuosien myötä olen saanut ymmärrystä ihmisyydestä, toivottomuudesta, toivon merkityksestä ja elämän merkityksellisyydestä.

Työskentelen aikuisten kanssa. Tarjoan Kelan kuntoutuspsykoterapiaa, lyhytkestoista ja määräaikaista (10-20 kertaa) lyhytterapiaa sekä yksittäisiä terapiakäyntejä.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET), Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), Erikoissairaanhoitaja, Diakonissa, Lapset puheeksi- kliinikkokoulutus, Retriitinohjaaja
Suuntaus: Ratkaisukeskeinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Ahdistus- ja masennusoireilu. Erilaiset haasteet liittyen työhön, parisuhteeseen, perhe-elämään, vuorovaikutukseen, seksuaalisuuteen ja ikääntymiseen. Elämänmuutokset ja kriisit ja niissä selviytyminen, vakava sairastuminen, syöpäpotilaat, olemisen ja elämisen pohdinta, hengelliset kysymykset, kuoleman ja surun käsitteleminen, voimavarakeskeisyys.
Palvelut: Seksuaaliterapeutit ja -neuvojat, Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Unihäiriöt

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/01/Outi-Kuusisto-e1646057009927.jpg

Outi Kuusisto

Helsinki, Järvenpää, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumaterapia), työnohjaaja

Olen kriisi- ja traumapsykoterapeutti, työnohjaaja sekä diakoni. Kiinnitän huomiota kehollisuuteen ja pyrin muutokseen niin uskomuksissa kuin kehon aistimuksissa.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Outi Kuusisto

Helsinki | Järvenpää | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumaterapia), työnohjaaja

Palvelukielet: suomi

Tapaamisissa olen tilaa antava ja haluan kuulla kuntoutujaa. Tapanani on myös tehdä kysymyksiä ja ilmaista huomioitani. Ajattelen, että psykoterapia on prosessi, jonka aikana kuntoutuja ja terapeutti yhdessä tutkivat kuntoutujan elämää. Työssäni kiinnitän huomiota kehollisuuteen ja pyrin muutokseen niin uskomuksissa kuin kehon aistimuksissa. Turvallisuudentunteen takaaminen työskentelyssä on minulle tärkeää.

Tärkeintä istunnoissa on vuorovaikutus. Usein se tapahtuu keskustelemalla, toisinaan myös kiinnittämällä huomiota siihen, mitä kehossa tapahtuu. Tavoitteena on yhdessä tutkia sitä, mitä tapaamisessa tapahtuu. Kiinnitän huomiota ajatuksiin, tunteisiin sekä kehon aistimuksiin. Toisinaan annan kotitehtäviä ja harjotteita tukemaan alkanutta prosessia.

Työkokemukseni traumojen hoidossa ohjasi minua kehollisuuden huomioimiseen traumojen hoidossa. Olen suorittanut Sensomotorisen psykoterapiakoulutuksen tason kaksi. Tämä näkyy työotteessani. Kehon aistimukset ovat vahvasti mukana työskentelyssä. Pyrinkin muutokseen niin virheellisissä uskomuksissa kuin tarvittaessa kehon olotiloissa. Työskentelen aikuisten kanssa. Erityisesti minua kiinnostavat integraation tukeminen rakenteellisessa dissosiaatiossa, hengelliset kysymykset, myös hengellisen väkivallan kokemusten työstäminen, riippuvuudet, niin toipuvan kuntoutumisen tukeminen kuin päihdeperheissä kasvaneiden eheytymisen tukeminenkin sekä työssäjaksamisen kysymykset.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Kriisi- ja traumapsykoterapeutti, työnohjaus, sensoterapia
Suuntaus: Kriisi- ja traumaterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Erityisesti minua kiinnostavat integraation tukeminen rakenteellisessa dissosiaatiossa, hengelliset kysymykset, myös hengellisen väkivallan kokemusten työstäminen, riippuvuudet, niin toipuvan kuntoutumisen tukeminen kuin päihdeperheissä kasvaneiden eheytymisen tukeminenkin sekä työssäjaksamisen kysymykset.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
LGBTQ
Seksuaalisuus
Itsetunto ja itsevarmuus
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.