Terapiatalo Noste Mielenterveysmessuilla ja syksyn kuulumiset | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Terapiatalo Noste Mielenterveysmessuilla ja syksyn kuulumiset

Terapiatalo Noste on tavattavissa Mielenterveysmessuilla Helsingin kulttuuritalolla 19.-20.11.2019 – Tule kuuntelemaan, mitä kaikkea Nosteessa tapahtuu! Olemme tavattavissa tiistaina klo 9-17  ja keskiviikkona klo 9-16. Voit tulla tutustumaan meihin, meidän toimintaan, sekä kuulemaan mitä kaikkea Nosteella on tapahtunut ja mitä tuleman pitää. Voit tulla tiedustelemaan minkälaisia työmahdollisuuksia Nosteesta löytyy, ja kuulemaan minkälaista työskentely Nosteessa on, ja minne avautuu seuraavat Nosteen toimipisteet. Tule juttelemaan myös syksyn tuoreista kuulumisista ja osallistumaan arvontaan!

Psykologimessut

Syksyn kuulumisia Nosteella

Toimipisteitä ympäri Suomen

Terapiatalo Noste tarjoaa psykoterapia-, psykiatri- ja psykologipalveluja sekä muita asiantuntijapalveluita ympäri Suomen. Nosteen toimipisteitä kasvokkain tapaamiseen löytyy jo yhdeksältä eri paikkakunnalta. Yhteensä jo peräti yksitoista toimipistettä on avattu seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Kuusamo, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Tampere ja Turku. Voit tutustua kaikkiin Nosteen viihtyisiin toimipisteisiin toimipaikkasivultamme. Jos toivomasi terapeutti ei asukaan kanssasi samalla paikkakunnalla, niin Nosteen ammattilaisia on mahdollista tavata myös etävastaanoton avulla. Joissain tapauksissa etävastaanotto voi sopia myös paremmin sen hetkiseen elämäntilanteeseenkin. Voit lukea Nosteen suojatusta videovastaanotosta lisää myös blogistamme.

Noste rekrytoi

Tällä hetkellä etsimme ammatinharjoittajia tai työntekijöitä (loppuvaiheen psykoterapeuttiopiskelijat, psykoterapeutit, psykiatrit) uusiin toimipisteisiimme. Voit tutustua tarkemmin toimipisteiden rekrytointitarpeeseen työmahdollisuudet terapeuteille -sivultamme. Työpaikka on räätälöitävissä tarpeiden mukaan joko ammatinharjoittajasopimuksena tai työsuhteena. Erilaisista mahdollisuuksista kannattaa tulla kuulemaan lisää!

NosteApp on tuki taskussasi

Tänä syksynä lanseerasimme erityisesti työhyvinvointiin liittyvän kännykkäsovelluksen, NosteAppin. Mielenterveysongelmat ovat yleisin syy poissaoloihin työpaikoilla, mutta kynnys hakea niihin apua on korkea. Madaltaaksemme kynnystä avun saamiseksi yrityksen työntekijöille, tueksi on kehitetty Noste App, joka tarjoaa yrityksen työntekijöille yhteyden mielenterveyspalveluihin. NosteApp on sovellus, jonka kautta yrityksen työntekijät voivat ottaa yhteyttä valitsemaansa psykoterapeuttiin tai muuhun mielen ammattilaiseen ajasta tai paikasta riippumatta. Voit lukea lisää Noste Appista viime kuussa julkaistusta artikkelista.

Monikanavainen asiakaspalvelu hyvin tavoitettavissa

Paljon kiitosta saanut, monikanavainen asiakaspalvelumme on myös vielä paremmin tavoitettavissa! Pidensimme asiakaspalvelun aukiloloaikoja arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 9-17. Voit olla siis meihin yhteydessä joko puhelimitse 09-3158 9154, nettisivujemme alakulmasta löytyvän chatin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksiin ja Nosteen palveluihin liittyvissä asioissa – älä epäröi olla yhteydessä mitä tahansa kanavaa pitkin!

Tule tapaamaan meitä

Löydät meidät Mielenterveysmessuilta Helsingin Kulttuuritalolta paikalta 31. Paikan päällä on tavattavissa lääketieteellinen johtajamme Stephan Salenius, potilasasiamiehemme Raija Tiainen, yhteistyösopimuksista ja toimitiloista vastaava Matti Penttinen, rekrytoinnista vastaava Joonas Piekkala sekä viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaava Elina Rantamäki.

Nosteen väki toivottaa mukavia messupäiviä, ja nähdään pian messuilla!

 

P.S. Tule osallistumaan arvontaan!

Marraskuun synkkinä päivinä myös mietimme, että messuilla kävijät saattavat olla rentoutumisen tarpeessa – joten tulethan osallistumaan arvontaamme!

Arvomme molempien päivien osallistujien kesken keskiviikkoiltapäivänä kaksi kappaletta 100€ arvoisia lahjakortteja Fysioksen palveluihin. Lahjakortti soveltuu hierontaan, fysioterapiaan, naprapatiaan ja liikuntapalveluihin. Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, joten lahjakortin voit käyttää sinua lähinnä olevassa toimipisteessä.

 

 

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!