Terapiaa videon välityksellä omalta sohvalta | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Terapiaa videon välityksellä omalta sohvalta

Miltä tuntuisi istua kotisohvalla kun sinulla on tarve käsitellä jotakin omaan elämääsi liittyvää haastetta tai kysymystä? Mitä jos sinun ei tarvitsisikaan lähteä työpäivän jälkeen minnekään vaan voisit lasten mentyä nukkumaan kaikessa rauhassa keskustella puolisosi kanssa parisuhteesta, terapeutin avustamana? Kenties työsi vuoksi joudut matkustelemaan paljon, asut ulkomailla tai haja-asutusalueella ja kaipaat tukea elämässäsi olevaan kriisiin mutta terapeutin vastaanotolle on pitkä matka.

Etävastaanotto

Moni asiakas kokee haluavansa tavata kasvokkain ja vakavissa akuuteissa tapauksissa tämä onkin parempi vaihtoehto. Kuitenkin moni asiakas kertoo, että kotona ollessa jännittäminen vähenee ja rentoutuminen on helpompaa. Myös tunteiden näyttäminen avoimesti voi tuntua helpommalta koska terapian jälkeen ei tarvitse lähteä ulos ihmisten ilmoille. Pariskunta myös saattaa kokea keskustelun olevan luontevampaa omassa tutussa ympäristössä, eikä lapsia tarvitse viedä hoitoon terapian ajaksi.

Videovälitteinen psykoterapia mahdollistaa sen, että terapeutin kanssa keskustelu voi tapahtua missä vain. Tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen nettiyhteydellä. Voit varata normaalisti ajan kenelle tahansa terapeuteistamme, ja ajanvarauksen yhteydessä laitat rastin ruutuun etävastaanotto-vaihtoehdon kohdalla, jolloin lähetämme sähköpostiisi videolinkin suojattuun videoyhteyteen terapeuttisi kanssa. Linkkiä klikkaamalla etäyhteys avautuu samantien terapeuttisi kanssa.

Kuinka aloittaa etävastaanotto

Kuinka aloittaa etäterapia

Etäterapiavastaanoton voi varata kertakäyntinä, tai jos mietit pidemmän terapiasuhteen aloittamista (esim. Kela-terapian). Näin voit kokeilla millaista on käyttää videovastaanottoa ja samalla tunnustella onko terapeutti itselle sopiva. Kela-asiakkuuden ollessa kyseessä voi myös tavata terapeuttia aluksi kasvotusten lähimmässä toimipisteessä, ja jatkaa myöhemmin etävastaanoton kautta tapaamisia vaikka viikoittain.

Alkukonsultaatio-ajoista voit olla yhteydessä Nosteen asiakaspalveluumme, joko chatin kautta (alakulma), soittamalla numeroon 09-3158 9154 tai lähettämällä sähköpostia [email protected].

 

Artikkelin kirjoittaja on Terapiatalo Nosteen perhepsykoterapeutti Taru Kainulainen, joka tarjoaa etävastaanottoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Taru Kainulainen

 

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!