Noste App – Mielenterveyden tuki taskussasi | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Noste App – Mielenterveyden tuki taskussasi

Mielenterveysongelmat ovat yleisin syy poissaoloihin työpaikoilla, mutta kynnys hakea niihin apua on korkea. Madaltaaksemme kynnystä avun saamiseksi yrityksen työntekijöille, tueksi on kehitetty Noste App, joka tarjoaa yrityksen työntekijöille yhteyden mielenterveyspalveluihin. NosteApp lanseerattiin tämän syksyn aikana ja Helsingin Sanomien välissä ilmestyvä Business Class kirjoitti tästä artikkelin.

Nosteen tiimi

Mieli on maassa ja työ ei suju. Stressi ja yksityiselämän huolet ulottavat lonkeronsa monen työntekijän mieleen. Kynnys avun hakemiseen on kuitenkin leimautumisen pelossa korkea. Työhön liittyvästä stressistä on tullut Terveyden ja hyvinvointilaitoksen mukaan toiseksi suurin työhön liittyvien terveysongelmien aiheuttaja ja suurin työkyvyttömyyseläkkeelle jäämisen syy.

Chat- ja videoterapiaa elämän haasteisiin

Terapiatalo Nosteen lanseeraama NosteApp on sovellus, jonka kautta yrityksen työntekijät voivat ottaa yhteyttä valitsemaansa psykoterapeuttiin tai muuhun mielen ammattilaiseen ajasta tai paikasta riippumatta.

– Työntekijät saavat sovelluksen avulla chat-keskusteluyhteyden sekä videokonsultaatiota tarvittaessa. NosteApp on tuki taskussa, joka on arvokas, vaikka apua ei sillä hetkellä tarvitsisikaan, muistuttaa Terapiatalo lääketieteellinen johtaja, psykiatri Stephan Salenius.

Ennenaikaiset työkyvyttömyyseläköitymiset maksavat yrityksille jopa satoja tuhansia euroja, joten työntekijöiden mielenterveyteen kannattaa panostaa. Hyvinvoiva työntekijä on myös motivoitunut ja kiinnostunut kehittämään työtään. Satsaus työntekijöiden mielen hyvinvointiin voi olla myös tärkeä kilpailuvaltti rekrytointimarkkinoilla.

Terapiatalo Nosteen digitaalisista palveluista vastaava Olli Sirkiä toteaa, että monille työntekijöille mielenterveyspalvelut voivat olla tärkeämpi työtyytyväisyyttä lisäävä asia kuin muutaman kymmenen euron palkankorotus.

– Se kertoo, että työnantajaa kiinnostavat muukin kuin eurot ja työtunnit. Mielen hyvinvoinnin sovellus on jotain, jota työntekijällä ei entuudestaan ole, toisin kuin nimellinen palkkabonus, hän huomauttaa.

Noste App – Tuki taskussasi

Tustustu NosteAppiin: www.nosteapp.com

Artikkeli on julkaistu Helsingin Sanomien Business Class -liitteessä 28.10.2019. Artikkelin voi lukea sähköisenä täältä. 

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!