Raahe | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-16!

Raahe

Toimipaikan tiedot

Osoite: Fellmannin puistokatu 20 A 5, 92100 Raahe

Palvelut

Psykiatrin vastaanotto, yksilö- ja ryhmäpsykoterapia.

Sijainti ja saapuminen

Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi ([email protected]).

Raahen toimipiste sijaitsee Raahen keskustassa, puiston vieressä. Sisäänkäynti on Kumpeleenkujan puolelta, josta löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja. Sisäänkäynti alaoven kautta A- rappuun, 3. kerros. Ovi on auki ja voit istua odottamaan terapeuttia odotustilaan. Jos alaovi on lukittuna, sovi saapumisesta
terapeuttisi kanssa (ilta-ajat).

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Toimitilassa on odotushuone, josta terapeutti kutsuu Sinut. Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse asiakaspalvelun kautta, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Raahen toimipisteeseen!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeutti- ja toimipistekohtaisesti. Ei reseptin uusintaa tai lääkemääräyksiä!

Raahen toimipiste
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/02/UllaLiisa-Raty-e1588669473744.jpg

Ulla-Liisa Räty

Raahe, Etävastaanotto

Psykoterapeutti, luovuusterapian asiantuntija, työnohjaaja

Käytän luovuusterapeuttista, ratkaisukeskeistä ja psykodynaamista työskentelyotetta. Toimin kokonaisvaltaisella lähestymistavalla tilannettasi edesauttavasti.

Ulla-Liisa Räty

Raahe | Etävastaanotto

Psykoterapeutti, luovuusterapian asiantuntija, työnohjaaja

Palvelukielet: suomi

Terapeuttisessa kohtaamisessa olen läsnäoleva, asiakkaan todellisia tarpeita kuunteleva ja kunnioittavassa vuorovaikutuksessa kanssasi. Hoidan ja työnohjaan kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, joka toimii tilannettasi edesauttavasti. Psykoterapeuttisessa työskentelyprosessissa hyödynnän myös luovuusterapian asiantuntijuutta. Työskentelyssä käytän tuolloin herkkyydellä ja ammattitaidolla valittuja luovuusterapeuttisia menetelmiä.

Tutustumiskäynnin ja terapeuttisen arvion jälleen asiakas tekee päätöksen jatkosta. Terapiakäyntien sopivalla tiheydellä on tarkoitus tukea sitä, että terapia etenee prosessinomaisesti. Psykoterapiassa asiakas keskustelee niistä asioista, joiden vuoksi hän on terapiaan hakeutunut. Hän voi käsitellä vaikeita kokemuksiaan sekä etsiä ratkaisuja niihin. Prosessin tuloksena asiakas päätyy ymmärtämään itseään, kumppaniaan, perhettään ja omaa elämäänsä paremmin.

Terapeuttisen keskustelun lisäksi on mahdollista käyttää luovuusterapeuttista työskentelyä. Luovassa työskentelyssä voi hyödyntää luovanterapian menetelmän mukaista työskentelyä laaja-alaisesti. Luovuusterapiassa asiakas ja asiakkaan tilanne säätelevät työskentelyprosessin etenemisen. Omalle kokemukselle on aikaa ja siinä olemisessa on parantumisen lähtökohta. Näin asiakkaan toipuminen ja tasapainon löytäminen omaan tilanteeseen etenee. Tämä antaa uudenlaisen ymmärryksen omaan elämään ja vapauttaa omia voimavaroja elämiseen.

Minulla on pitkä, laaja-alainen ja vankka osaaminen terapiatyön ja kuntoutuksen alueelta eri-ikäisten asiakkaiden parissa. Toimin myös yksilö- sekä ryhmätyönohjaajana. Työkokemusta on kertynyt julkiselta ja yksityiseltä puolelta sekä lastensuojelusta. Erityisosaaminen liittyy luovuusterapian asiantuntijan pitkään ja laaja-alaiseen ammatilliseen täydennyskoulutukseen.

Koulutus: Psykoterapeutti (ET), luovuusterapian asiantuntija (LT koul.ohj. WTK), työnohjaaja, psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, toimintaterapeutti (AMK)
Suuntaus: Ratkaisukeskeinen, toissijainen suuntaus psykodynaaminen ja luovuusterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Käytän työssäni luovuusterapian asiantuntijuutta, joka antaa hyvän mahdollisuuden käsitellä elämän eri kehitysvaiheessa olevia haasteita etenkin, kun sanallinen ilmaisu ei tunnu riittävän oman itsen tai elämisen asioiden jäsentämiseksi. Luovuusterapia koskettaa ja käsittelee ihmisyyden eri tasoja ja samanaikaisesti toimii siten eheyttävästi. Hoidan ja työnohjaan kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, joka toimii asiakkaan tilannetta edesauttavasti. Terapian tukena voin käyttää tarpeen mukaan hypnoterapiaa (THY).
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/10/Mari-Seppala-e1636358622673.jpg

Mari Seppälä

Oulu, Raahe, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (Traumapsykoterapia)

Tarjoan psykososiaalista keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa sekä koulutuspsykoterapiaa (kriisi- ja trauma) osana psykoterapeutin opintojani.

Mari Seppälä

Oulu | Raahe | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (Traumapsykoterapia)

Palvelukielet: suomi

Terapeuttina olen avoin, kannustava, empaattinen ja sinua tukeva. Luomme yhdessä turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen , jossa voit tarkastella itseäsi ja kulkea kohti terapiallesi asettamia tavoitteita. Terapeuttina pyrin vahvistamaan luottamustasi itseesi sekä auttamaan sinua näkemään omat voimavarasi ja erityisyytesi, sinulle sopivin menetelmin.

Terapian alussa kartoitamme yhdessä sinun toiveesi ja tavoitteesi terapialle. Tutustumme rauhassa, niin että saat käsityksen olisinko sinulle sopiva terapeutti. Laadimme yhdessä terapiallesi tavoitteet, joita kohti lähdemme kulkemaan. Näitä asetettuja tavoitteita tarkastelemme myös yhdessä matkan varrella toiveittesi mukaisesti. Terapiakäynnillä voit omien voimavarojesi mukaan käsitellä sekä jäsentää elämäntilannettasi keskustelun, erilaisten mielikuvaharjoitteiden sekä tunnetyöskentelyn avulla.

Työkokemusta minulla on päihdetyöstä, kriisi- ja väkivaltatyöstä, sekä saattohoitotyöstä. Terapeuttista työskentelyä olen tehnyt asiakkuuden alkuarvioinnista aina pitkäkestoisiin yksilökeskusteluihin sekä omaisten ohjaamiseen saakka. Minulla on kokemusta myös hoidollisten ryhmien ohjaamisesta. Työskentelen mielelläni erilaisten riippuvuuksien kanssa, myös päihdeperheen omaisten hoito on minulle tärkeää.

Minulla on diakonisen hoitotyön pätevyys, joten voit kääntyä puoleeni myös sielunhoidollisissa kysymyksissä tai henkisen- ja hengellisen väkivallan kokemuksissa.

Työskentelen aikuisten kanssa päihde- ja rahapeliongelmien, kriisi- ja traumatyön, sekä lähisuhdeväkivallan parissa.

Koulutus: Lähihoitaja, sairaanhoitaja, psykoterapeuttiopiskelija (traumapsykoterapia)
Suuntaus: Traumapsykoterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 6/2024
Kiinnostuksen kohteet: Väkivaltatyö, kriisityö, päihderiippuvuudet
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/06/Tuula-Saariaho.jpg

Tuula Saariaho

Raahe, Etävastaanotto

Psykoterapeutti, kuvataideterapeutti, työnohjaaja

Olen kiinnostunut elämästä. Millainen elämä tapahtumineen on tuonut sinut tähän, mihin suuntaan haluaisit tästä jatkaa, mitä haluaisit muuttaa, miten sen tahtoisit tehdä.

Tuula Saariaho

Raahe | Etävastaanotto

Psykoterapeutti, kuvataideterapeutti, työnohjaaja

Palvelukielet: suomi

Työssäni on ratkaisukeskeinen perusta kognitiivisin lisämaustein. Käytän myös kuvataideterapian menetelmiä, mikäli se sinulle asiakkaana tuntuu mieleiseltä. Kuuntelen sinua ja kokemuksiasi, haluan antaa sinulle aikaa ja turvallisen paikan, jossa niin innostavat ja kiinnostavat asiat, kuin myös pelot ja ristiriitaiset ja ahdistavat tunteet saavat tilaa. Terapiavastaanotolla voit puhua ja ilmaista niitä asioita, joita haluat, mistään ei ole pakko puhua. Psykoterapian tavoitteet ovat sinun tavoitteitasi, joita kohti etsimme yhdessä reittiä. Joskus tavoite voi matkan aikana muuttua, ainakin se useimmiten selkenee ja täsmentyy vähitellen.

Työkokemukseni on pääosin terveydenhoitajan ja työterveyshoitajan työstä, jossa ovat olleet läsnä monipuolisesti aikuisen ihmisen elämän eri puolet sekä työ- ja opiskelijaelämän haasteet. Psykoterapiaa, kuvataideterapiaa ja työnohjausta olen tehnyt sekä työterveyshoitajan työn ohella, että nyt viime vuodet päätoimisesti.

Asiakkaan kanssa keskustelun lisäksi käytössä voivat olla kuvalliset kortit, pikkuesineet, asiakkaan oma työskentely värein tai esimerkiksi muovaillen, mielikuvaharjoitukset, erilaiset kyselyt ja kotitehtävät tarpeen mukaan, ja jos asiakas kokee ne itselleen sopiviksi.

Keskusteltavia aiheita voidaan haluttaessa tarkastella mm. piirtämällä, käyttämällä asteikkoa tapahtuneen muutoksen hahmottamiseen, tai vaikkapa ulkoistamalla jokin tilanne ikään kuin näytelmäksi tai kuvaksi, jota yhdessä asiakkaan kanssa katselemme ulkopuolisen näkökulmasta.

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Koulutus: Kuvataideterapeutti, työnohjaaja, työterveyshoitaja, sairaanhoitaja
Suuntaus: Ratkaisukeskeinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Elämäntilanteiden muutokset, haastavat ihmissuhteet, työ- ja opiskelu-uupumus, itsetunto, käsitys omasta itsestä, elämäntapamuutokset, kuoleman, surun ja luopumisen aihepiiri.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Masennus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Itsetunto ja itsevarmuus
Addiktiot
Ahdistus
Persoonallisuushäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/09/Tuija-Mankinen-e1662716121476.jpg

Tuija Mankinen

Raahe, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Olen terapeuttina rauhallinen, läsnäoleva ja myötätuntoinen. Tavoitteenani on aina aito kohtaaminen.

Tuija Mankinen

Raahe | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Palvelukielet: suomi

Olen terapeuttina rauhallinen, läsnäoleva ja myötätuntoinen. Tavoitteenani on aito kohtaaminen asiakkaan kanssa, sen saavuttamisessa auttaa pitkä kokemukseni erityisopettajana. Osaan kuunnella ja poimia kerronnasta olennaiset asiat. Terapeuttina haen aktiivisesti ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Olen kiinnostunut mindfulnessista. Se on ollut osa omaa arkeani jo vuosia ja käytän sitä myös terapiassa.

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Käytän asiakastyössä koulutukseeni kuuluvia menetelmiä ja harjoituksia. Psykoterapeuttikoulutukseen kuuluu säännöllinen työnohjaus, joka tukee työskentelyäni. Kognitiivinen käyttäytymisterapia on tavoitteellista ja järjestelmällistä toimintaa. Työskentelyn tavoitteet ja kesto sovitaan yhdessä.

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa.

Koulutus: KM (erityisopettaja), psykologian aineenopettaja, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja
Suuntaus: kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 3/2026
Kiinnostuksen kohteet: Ahdistus, masennus, uupumus, työssä jaksaminen, stressi, kipuun liittyvät vaikeudet, itsemyötätunto
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2019/07/Mari-Hiltunen-e1562574765111.jpg

Mari-Kaarina Hiltunen

Raahe, Etävastaanotto

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti (kognitiivinen), EMDR-terapeutti

Huomioithan, että kaikki avoimet ajat eivät näy nettiajanvarauksessa. Kysythän lisää asiakaspalvelustamme.

Mari-Kaarina Hiltunen

Raahe | Etävastaanotto

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti (kognitiivinen), EMDR-terapeutti

Palvelukielet: suomi

Asiakastilanne: varattavissa ainoastaan psykiatriaikoja. Huomioithan, että kaikki avoimet ajat eivät näy nettiajanvarauksessa. Kysythän lisää asiakaspalvelustamme.

Olen psykiatri ja kognitiivinen psykoterapeutti sekä EMDR-terapeutti. Minulla on Kelan palvelutuottajaoikeudet kuntoutuspsykoterapiassa sekä yksilö- että ryhmäpsykoterapiaan. Psykiatrina olen työskennellyt mm. psykiatrisilla avo- ja suljetuilla osastoilla, mielenterveystoimistoissa, päiväsairaaloissa sekä kuntoutumis- ja palvelukodeissa sekä vuodesta 2006 lähtien päätoimisesti yksityisvastaanotolla. Teen mm. psykoterapia- ja muita hoito-/kuntoutusarvioita. Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että lääkemääräyksiä on mahdollista uudistaa vain pidemmissä hoitosuhteissa.

Psykiatrina teen mm. kuntoutuspsykoterapia- ja muita hoidon/kuntoutuksen tarpeen arvioita. Pitkittyneistä univaikeuksista kärsiville tarjoan 5-6 käynnin lyhytpsykoterapiajaksoja. En tee Nosteella yksilökuntoutuspsykoterapiaa.

Huomioithan ystävällisesti, että emme uusi rauhoittavia lääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, emmekä määrää ensikäynnillä PKV-lääkkeitä.

Hinnat:
B-lausunto 120 €

Koulutus: Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti (kognitiivinen yksilö- ja ryhmäpsykoterapia)
Erikoistuminen: Psykiatrian erikoislääkäri
Suuntaus: Kognitiivinen psykoterapeutti
Kela-oikeudet: Yksilö- ja ryhmäpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Mielialahäiriöt, ahdistuneisuushäiriöt, unettomuus, elämänkriisit, psykoterapia-arviot
Palvelut: Psykiatrit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Addiktiot
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Työn ohjaus ja urakysymykset
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2019/08/Emilia-Leinonen-e1565269010929.jpg

Emilia Leinonen

Oulu, Etävastaanotto

Ravitsemusterapeutti

Olen psykofyysiseen psykoterapiaan erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti. Erityisosaamistani ovat mm. ruokasuhde, syömishäiriöt ja herkän vatsan rauhoittaminen.

Emilia Leinonen

Oulu | Etävastaanotto

Ravitsemusterapeutti

Palvelukielet: suomi

Tuen sinua mielelläni ruokasuhteen tutkimisessa ja selkeyttämisessä, kehon ja mielen hyvinvoinnin tukemisessa ravitsemuksen ja elintapojen keinoin, herkän vatsan rauhoittamisessa, häiriintyneen syömisen rauhoittamisessa sekä vireystilaan ja uneen liittyvissä aiheissa.

Olen ammatiltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja koulutukseltani terveystieteiden maisteri (TtM). Olen erikoistunut psykofyysiseen psykoterapiaan, joten hyödynnän työssäni tarpeen tullen myös psykofyysisen psykoterapian menetelmiä. Olen lisäkouluttautunut myös uneen ja syömisen psykologiaan liittyen.

Koulutus: Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM
Kela-oikeudet: Ei
Kiinnostuksen kohteet: Ruokasuhde, syömishäiriöt, tunnesyöminen, suoliston hyvinvointi, herkkäunisuus.
Palvelut: Ravitsemusterapeutit
Erikoisosaamisalue
Syömishäiriöt
Unihäiriöt

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/04/free-icon-female-profile-e1588070637149.png

Piia Kaurala

Raahe, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Piia Kaurala

Raahe | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Palvelukielet: suomi

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Koulutus: Ylemmän erityistason psykoterapeutti, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja ja ensihoitaja
Suuntaus: Psykodynaaminen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
LGBTQ
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.