Ryhmäpsykoterapia | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-16

Ryhmäpsykoterapia

Ryhmäpsykoterapiassa voidaan käsitellä samoja psyykkisiä oireita ja haasteita kuin yksilöpsykoterapiassa. Ryhmäpsykoterapian tavoitteena on ryhmän jäsenten psyykkisen pahoinvoinnin lieventäminen ja toimintakyvyn lisääminen. Ryhmän tarkoituksena on tarjota ryhmän jäsenelle turvallinen paikka, jossa voi jakaa elämään liittyviä kysymyksiä ja haasteita sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Ryhmää ohjaava ryhmäpsykoterapeutti auttaa ryhmää ymmärtämään, käsittelemään ja muokkaamaan esille tulleiden kokemusten taustalla vaikuttavia uskomuksia, ajatuksia ja toimintatapoja. Ryhmäpsykoterapia perustuu ryhmän jäsenien välisen ymmärryksen ja empatian rakentumiseen ja sosiaalisten suhteiden merkityksen vahvistumiseen. Ryhmäpsykoterapeutti voi myös järjestää teemaryhmiä, missä saman tyyppisten haasteiden kanssa kamppailevat ihmiset voivat jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan.

Tutustu tarjoamiimme ryhmäpsykoterapioihin täältä.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/05/Kaisa-Eskelinen.jpg

Kaisa Eskelinen

Helsinki, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Tule tutkimusmatkalle itseesi. Olen valmis kulkemaan rinnallasi on sitten tarpeesi elämäntilanteen pohtiminen, ahdistuksen, masennuksen tai muun ongelman tutkiminen.

Kaisa Eskelinen

Helsinki | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Palvelukielet: suomi, englanti

Psykoterapeuttina olen lempeä, aktiivinen, empaattinen ja haastan sinua katsomaan tilannettasi uudella tavalla. Työskentelyotteeni on myötätuntoinen. salliva ja huumori on läsnä. Arvostan sinua ja teen kaikkeni tasavertaisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Olen oppaasi tutkimusmatkalla itseesi. Vahvuutenani pidän rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä, rohkeutta kokeilla uutta.

Alussa sovimme tavoitteet, joita kohti etenemme. Matkan varrella tavoitteita täsmennetään. Tapaamisissa käsitellään sinuna askarruttavia asioita kognitiivisen psykoterapian työtapojen mukaisesti tavoitteena mielialan korjaantuminen, itseymmärryksen ja elämänilon lisääntyminen. Opit keinoja ylläpitää muutoksia. Kognitiiviseen psykoterapiaan liittyvät oleellisesti kotitehtävät, jotka sovimme yhdessä ja seuraavalla kerralla käymme läpi, mitä opit ja mitä haasteita on ollut kotitehtäviä tehdessä. Saatan käyttää lomakkeita jonkin asian selventämiseksi. Koska kyseessä on koulutushoito, istuntoja videoidaan oppimiseni vahvistamiseksi.

Olen työskennellyt psykiatrisena sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa 11 vuotta. Työssäni olen oppinut ymmärtämään masennusta, ahdistusta, persoonallisuushäiriötä, kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja monenlaisia elämän kriisejä. Psykiatrinen osaamiseni on vahvaa. Aiemmin olen valmistunut ryhmäpsykoterapeutiksi ja työskentelen mielelläni ryhmässä. Nyt etsin ensisijassa henkilöitä koulutuspsykoterapiaan. Myös yksittäiset tai muutaman kerran tapaamiset ovat mahdollisia. Ryhmän muodostaminen on myös tavoitteenani, kun vähintään 4 ryhmäpsykoterapiaan haluavaa henkilöä löytyy.

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin työuupumus, elämäntilannekriisit, itseensä uudelleen tutustuminen ja uuden suunnan elämässä löytäminen.

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, ryhmäpsykoterapeutti et, kognitiivisen aikuisten yksilöpsykoterapian koulutuksessa
Suuntaus: Kognitiivinen, psykodynaaminen
Kela-oikeudet: Ryhmäpsykoterapia, yksilöpsykoterapeutiksi valmistuminen 12/2024
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Masennus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Ahdistus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

Haluaisitko lisätietoa palveluista tai löytää tietyn palvelun terapeutin? Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!