Pieksämäki Myllykatu | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Pieksämäki Myllykatu

Toimipaikan tiedot

Osoite: Myllykatu 12, 76100 Pieksämäki

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia.

Sijainti ja saapuminen

Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta.
Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi ([email protected]).

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Myllykatu 12, ensimmäisessä kerroksessa.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Pieksämäen toimipisteelle!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin. 

Pieksämäen julkisivu
Pieksämäen julkisivu
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2019/10/Marja_Hynninen-e1572350755958.jpg

Marja Hynninen

Mikkeli, Pieksämäki, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumapsykoterapia)

Pyrin psykoterapeuttina olemaan aidosti kuulevana, rauhallisena ja turvallisena rinnalla kulkijana.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Marja Hynninen

Mikkeli | Pieksämäki | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumapsykoterapia)

Palvelukielet: suomi

Asiakastilanne: Pieksämäellä vapaita kelan kuntoutuspsykoterapia paikkoja uusille asiakkaille. Mikkelissä Kelapaikat ovat täynnä.

Pyrin psykoterapeuttina olemaan aidosti kuulevana ja turvallisena rinnalla kulkijana. Yhdessä uteliaasti tutkien, voimavaroja kasvattaen ja uusia selviytymiskeinoja löytäen asiakkaalle sopivan kokoisin askelin edeten. Olen terapeuttina tilaa antava, koska pidän tärkeänä, että asiakkaalla on tilaa ja aikaa kuunnella omaa sisäistä puhettaan vastaanotolla. Tämä ei tarkoita kuitenkaan passiivisuutta terapeuttina toimimisessa. Olen rauhallinen, salliva ja toivoa ylläpitävä. Elämän- ja työkokemus ovat opettaneet arvostamaan ja kunnioittamaan ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Haluan haastaa ihmisiä uskaltautumaan uteliaasti tutkimaan itseään, tilannettaan ja elämäntarinaansa.

Minulla on kolmenkymmenen vuoden työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja mielenterveystyöstä. Olen toiminut eri tehtävissä niin asiakastyössä kuin esimiestehtävissä ja kehittämistyössä. Ihmisten monenlaiset haasteet ovat tulleet minulle tutuiksi ja olen kouluttanut itseäni aktiivisesti. Olen valmistunut kriisi- ja traumapsykoterapeutiksi 2006 ja samoihin aikoihin kävin EMDR-koulutuksen. Voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi olen valmistunut 2019 keväällä. Tätä koulutusta hain koska olen kiinnostunut työelämän kysymyksistä. Masennuksen hoitoon liittyen olen perehtynyt CBASP-yksilöhoitomenetelmään ja interpersoonalliseen psykotetrapiaan.

Se mitä vastaanotoillamme teemme riippuu asiakkaan tarpeista ja yhdessä asetetuista tavoitteista terapialle. Pääsääntöisesti keskustelemme ja tutkimme yhdessä esille nousevia teemoja. Vastaanotolla voimme tehdä erilaisia harjoituksia jotka voivat olla myös kehollisia. Kiinnitän huomiota asiakkaan voimavaroihin ja vahvuuksiin, joita meillä kaikilla on. Ne vain voivat joskus olla piilossa elämän haasteiden takana. Ne kutenkin ovat niitä arvokkaita asioita joiden varaan on hyvä muutosta rakentaa. Vaikka terapeuttinen viitekehykseni on traumaterapia niin käytän eri menetelmiä ja eri viitekehyksien kautta tulleita työkaluja integratiivisesti aina sen mukaan mikä voisi asiakkaalle olla auttavaa. Kiinnostuksenani on ihmisten vaikeiden ja traumaattisten elämänkokemusten lisäksi myös työelämän kysymykset kuten työssä jaksaminen ja työuupumus.Kanssani voi tulla keskustelemaan myös olemisen ja elämisen pohdinnoista, selkeyttämään ja jäsentämään ajatuksia ja kokemuksia.

Ei uusia Kela-asiakkaita

Koulutus: Kriisi- ja traumapsykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri, voimavarakeskeinen työnohjaaja, EMDR
Suuntaus: Kriisi- ja traumaterapia
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Kiinnostuksen kohteet: Olen kiinnostunut asiakkaiden auttamisesta kohti parempaa elämänhallintaa, selviytymiskeinoja ja voimaantumista elämän vaikeissa ja traumaattisissa kokemuksissa ja masennus- ja ahidstusoireissa. Olen kiinnostunut työnohjaajataustani vuoksi myös työelämän kysymyksistä ja niiden mukanaan tuomista elämän haasteista.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Traumat ja elämänkriisit
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/06/Marianne-Saarela-Puukko.jpg

Marianne Saarela-Puukko

Pieksämäki, Etävastaanotto

Psykologi, psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Olen peruskoulutukseltani psykologi ja valmistunut v. 1985. Olen työskennellyt lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa 37 vuotta. Aikuisasiakkaiden kanssa samoin.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Marianne Saarela-Puukko

Pieksämäki | Etävastaanotto

Psykologi, psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Palvelukielet: suomi

Psykoterapeuttina pyrin tutkimaan ja löytämään keinoja lapsen/nuoren sisäisen eheyden saavuttamiseksi ja kehitysesteiden raivaamiseksi yhdessä vanhempien ja yhteistyöverkostojen kanssa. Yhdessä aikuisasiakkaiden kanssa tavoitteena on tutkia niitä mielensisäisiä tekijöitä, jotka estävät häntä elämästä täysipainoista elämää ja pyrkiä löytämään ratkaisuja hyvän elämän mahdollistamiseksi. Lähestymistapani on psykodynaaminen, mutta käytän joustavasti integratiivisia työtapoja. Perheterapeuttina asiakkaan perhekonteksti on tärkeä.

Lastenpsykoterapiassa tärkeää on kunkin lapsen tarpeita vastaavan vuorovaikutuksen rakentaminen mm. leikkien, pelien, piirrosten ym. kautta. Nuorten kanssa yhteyttä rakennan keskustellen, kortein, piirroksin, lomakkein työskentelyn suunnittelemiseksi ja terapiatavoitteiden määrittelemiseksi. Aikuisten kanssa käytän asiakaskohtaisesti erilaisia lomakkeita, ja mm. lyhytterapeuttisia menetelmiä. Perheterapiatyöskentelystä tuttu sukupuun piirtäminen on yksi menetelmistä. Tärkeintä on luottamuksellisen yhteistyösuhteen luominen.

Olen peruskoulutukseltani psykologi ja valmistunut v. 1985. Olen työskennellyt lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa 37 vuotta terveyskeskuksissa, lasten- ja nuorten psykiatrisella poliklinikalla ja viimeisimmäksi perheneuvolassa. Olen tehnyt lasten ja nuorten psykologisia tutkimuksia. Olen erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan vuoden ajan, jonka jälkeen valmistuin lasten ja nuorten psykoterapeutiksi. Perheterapiaopinnot sain valmiiksi v. 2014. Olen tehnyt Kelan tukemia lasten ja nuorten psykoterapioita vuodesta 2002. Minulla on kelpoisuus Kelan lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuspsykoterapioihin. Myös vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen Kela-kelpoisuus on edellä mainituille ikäryhmille.

Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Sijoitettujen lasten/nuorten sekä adoptioperheiden kanssa työskentelen mielelläni.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Psykologi
Erikoistuminen: Lasten ja nuorten yksilöpsykoterapia, aikuisten yksilöpsykoterapia, perheterapia.
Suuntaus: Psykodynaaminen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset, nuoret, aikuiset)
Kiinnostuksen kohteet: Erityiset ammatilliset kiinnostukseni ovat lasten, nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapia. Olen kouluttautunut erityistason lasten- ja nuorten psykoterapeutiksi. Myös aikuisten yksilöpsykoterapia kiinnostaa minua. Pitkäkestoisen psykoterapian lisäksi teen mielelläni lyhytterapiaa, jonka perusteisiin olen perehtynyt.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Psykoosit
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.