Etävastaanotto | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Etävastaanotto

Etävastaanotto on kätevä tapa käydä vastaanotolla vaikka kotisohvaltasi. Etävastaanottoa varten käytettävissäsi ovat lähes kaikki 140 terapeuttiamme ympäri Suomen, ja ajan voit varata terapeutillesi normaalisti ajanvarausjärjestelmästämme (tai olemalla suoraan yhteydessä terapeuttiisi). Etävastaanottoa varten saat tekstiviestitse ja sähköpostitse linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan terapeutin kanssa suojattuun videoyhteyteen kun vastaanottosi alkaa.

Etäterapia on Kelan hyväksymä terapiamuoto, joten voit aloittaa Kelan kuntoutuspsykoterapian kenen tahansa Kela-oikeudet omaavan terapeutin kanssa maantieteellisestä sijainnista riippumatta (varmistathan aina ajantaisimman tiedon Kelan päätöksestäsi).

Tarvitset ainoastaan puhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä, joten etävastaanoton käyttäminen on todella yksinkertaista ja helppoa! Sähköpostissasi/tekstarissasi olevan linkin klikkaaminen riittää, joten sinun ei tarvitse asentaa uusia ohjelmia tai kirjautua minnekään sivustolle.

Huom. Olethan yhteydessä terapeuttiisi ennen vastaanottoa sähköpostitse, jos toivot erityisjärjestelyitä/etävastaanottoa. Kaikkien terapeuttiemme sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi

Kuinka käyttää Nosteen etäterapiapalveluita

  1. Varaa aika normaalisti Nosteen nettisivuilta (www.terapiatalonoste.fi/varaa-aika) haluamallesi terapeutille tai sovi aika oman terapeuttisi kanssa. Voit olla suoraan terapeuttiisi sähköpostitse yhteydessä, kaikkien terapeuttiemme sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi
  2. Etävastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä. Suosittelemme kuulokkeita äänenlaadun parantamiseksi.
  3. Sinulle tulee tekstiviestitse ja sähköpostitse linkki etävastaanottoon aamulla klo 7, samana päivänä kuin vastaanottosi on. Linkkiä klikkaamalla pääset videoyhteyteen terapeuttisi kanssa.
  4. Etävastaanotto lähtee käyntiin saamaasi linkkiä klikkaamalla kun vastaanottoaikasi alkaa. Mikäli puhelin/tietokone kysyy, niin hyväksy kameran ja mikrofonin käyttö.
  5. Voit testata linkkiä etukäteen milloin vaan, ja varmistaa että internetyhteytesi toimii ja yhteys tietokoneen tai puhelimesi kameraan syntyy.
  6. Mikäli jotain kysyttävää tai ongelmia esiintyy ole yhteydessä omaan terapeuttiisi tai Nosteen asiakaspalveluun puhelimitse (09) 315 89154, chatin välityksellä tai spostitse asiakaspalvelu@terapiatalonoste.fi
Videovastaanotto