Etävastaanotto | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Etävastaanotto

Etävastaanotto on kätevä tapa käydä vastaanotolla vaikka kotisohvaltasi, tai jos olet estynyt pääsemään paikan päälle, tai sairauden yllättäessä. Etävastaanottoa varten käytettävissäsi ovat (lähes) kaikki terapeuttimme ympäri Suomen, ja ajan voit varata terapeutillesi normaalisti ajanvarausjärjestelmästämme valitsemalla etävastaanoton.

Pelkät etävastaanotot näkyvät oranssilla pohjalla ajanvarausjärjestelmässämme, ja vaikka varaisit sinisellä pohjalla olevan ajan, niin senkin voi valita etävastaanottona läsnävastaanoton sijaan. Varausvahvistuksen yhteydessä saat ohjeet etävastaanottoa varten. Vastaanottoaamuna saat linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan suojattuun videovastaanottoon terapeuttisi kanssa kun vastaanotto alkaa.

Tarvitset ainoastaan puhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä, joten etävastaanoton käyttäminen on todella yksinkertaista ja helppoa! Sähköpostissasi/tekstarissasi olevan linkin klikkaaminen riittää, joten sinun ei tarvitse asentaa uusia ohjelmia tai kirjautua minnekään sivustolle.

Etäterapia on Kelan hyväksymä terapiamuoto, joten voit aloittaa Kelan kuntoutuspsykoterapian kenen tahansa Kela-oikeudet omaavan terapeutin kanssa maantieteellisestä sijainnista riippumatta (varmistathan aina ajankohtaisimman tiedon Kelan päätöksestäsi).

Huom. Olethan yhteydessä terapeuttiisi ennen vastaanottoa sähköpostitse, jos toivot erityisjärjestelyitä/etävastaanottoa läsnävastaanoton sijaan. Kaikkien terapeuttiemme sähköpostit ovat muotoa [email protected]

Kuinka käyttää Nosteen etäterapiapalveluita

  1. Varaa aika normaalisti Nosteen nettisivuilta (www.terapiatalonoste.fi/varaa-aika) haluamallesi terapeutille tai sovi aika oman terapeuttisi kanssa. Voit olla suoraan terapeuttiisi sähköpostitse yhteydessä, kaikkien terapeuttiemme sähköpostit muotoa [email protected]
  2. Etävastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen tai tietokoneen internetyhteydellä. Suosittelemme kuulokkeita äänenlaadun parantamiseksi.
  3. Sinulle tulee tekstiviestitse ja sähköpostitse linkki etävastaanottoon aamulla klo 7, samana päivänä kuin vastaanottosi on. Linkkiä klikkaamalla pääset videoyhteyteen terapeuttisi kanssa.
  4. Etävastaanotto lähtee käyntiin saamaasi linkkiä klikkaamalla kun vastaanottoaikasi alkaa. Mikäli puhelin/tietokone kysyy, niin hyväksy kameran ja mikrofonin käyttö.
  5. Voit testata linkkiä etukäteen milloin vaan, ja varmistaa että internetyhteytesi toimii ja yhteys tietokoneen tai puhelimesi kameraan syntyy.
  6. Mikäli jotain kysyttävää tai ongelmia esiintyy ole yhteydessä omaan terapeuttiisi tai Nosteen asiakaspalveluun puhelimitse (09) 315 89154, chatin välityksellä tai spostitse [email protected]
Videovastaanotto