Syömishäiriökysely (SCOFF) | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Syömishäiriökysely (SCOFF)

Tämä syömishäiriökysely (SCOFF) kartoittaa laihuus- ja ahmimishäiriöiden tavallisimpia oireita. Kysely on tarkoitettu pääasiassa normaali- ja alipainoisille henkilöille, jotka haluavat arvioida suhtautumistaan omaan kehoon ja ruokaan. Jos koet olevasi ylipainoinen ja sinusta tuntuu, että ruoka saattaa hallita elämääsi liiaksi, kannattaa sinun täyttää Syömistapakysely (BES).

Lisää tietoa testistä täältä.

Arvioi jokaisen väittämän kohdalla, sopiiko väittämän kuvaus tämänhetkiseen tilanteeseesi:

Pisteesi:

Tulokset 2 pistettä tai yli.

Sinulla on todennäköisesti syömishäiriön oireita ja suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä ammattilaiseen. Kyselyn perusteella suhtautumisesi ruokaan ja omaan kehoon voi olla ongelmallinen.

 

Tulokset alle 2 pistettä.

 

Testin perusteella sinulla ei vaikuta olevan syömishäiriötä. Suhtautumisesi ruokaan ja omaan kehoon vaikuttaa tämän kyselyn perusteella normaalilta. Jos kuitenkin koet huolta tilanteestasi sinun on hyvä olla ammattilaiseen yhteydessä.

Kiitos testin täyttämisestä! Lähetämme testituloksesi sähköpostiisi, jos jätät meille sähköpostisi:

Toivomme, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme, jos Sinua jäi askarruttamaan testitulos, tai jos palveluistamme voisi olla hyötyä myös Sinulle. Mielellämme opastamme sinut eteenpäin ammattilaiselle, jolta voisit parhaiten saada apua omaan tilanteeseen.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17, voit soittaa 09-315 89154, chatata nettisivujemme kautta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Toki, jos koet kärsiväsi vakavista oireista, ja tiedät kuka voisi Sinua auttaa, suosittelemme varaamaan pikimmiten ajan ammattilaisillemme täältä.

Yritätkö oksentaa, koska tunnet olevasi epämiellyttävän kylläinen?
Kyllä
Ei
Huolestuttaako sinua ajatus, ettet pysty hallitsemaan kuinka paljon syöt?
Kyllä
Ei
Oletko laihtunut lähiaikoina yli kuusi kiloa kolmen kuukauden aikana?
Kyllä
Ei
Uskotko olevasi lihava, vaikka muut sanovat sinun olevan laiha?
Kyllä
Ei
Hallitseeko ruoka mielestäsi elämääsi?
Kyllä
Ei