Hypnoterapia | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Hypnoterapia

Hypnoterapia

Hypnoosin avulla voit saada paremmin hallintaasi automatisoituneita ajattelu- ja käyttäytymismalleja. Hoitomuotona hypnoterapia koetaan usein voimaannuttavana ja miellyttävänä.

Hypnoterapia on tutkitusti toimiva hoitomuoto erilaisiin masennus-, ahdistustiloihin. Osa hakee siitä apua pinttyneiden tapojen muuttamiseen esimerkiksi tupakoinnin lopettamiseen tai painonhallintaan. Hypnoterapiasta on saatu tuloksia myös kehoon liittyvien oireiden lievittämisestä, jotka johtuvat vaikka ärtyneestä paksusuolesta, unihäiriöistä tai kivusta.

Terapiatapaamisessa koulutetun terapeutin kanssa opettelet käyttämään erilaisia mielikuva- ja rentoutustekniikoita. Käyntejä on tyypillisesti yhdestä kymmeneen. Tarkasti rajatussa ja määritellyssä pulmassa tapaamisia on keskimäärin kolme. Alussa kartoitetaan asiakkaan tilanne ja toive, toisella ja kolmannella kerralla on tekniikoiden harjoittelua ja vaikuttavuuden seuranta.

Hypnoterapian lähestymistapoja voidaan soveltaa myös pitkäkestoisessa psykoterapiassa. Menetelmän soveltuvuus arvioidaan tällöin aina terapeutin kanssa.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/free-icon-female-profile-e1614001834754.png

Pirkko Miettinen

Kuusamo, Oulu, Etävastaanotto

Erikoislääkäri

Vain lähivastaanotto. Olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja nuorisolääkäri. Hoidan tieteellisen hypnoterapian keinoin mm. esiintymisjännitystä ja kiputiloja.

Pirkko Miettinen

Kuusamo | Oulu | Etävastaanotto

Erikoislääkäri

Palvelukielet: suomi

Huom! Vain lähivastaanotto.

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja minulla on nuorisolääketieteen sekä lastenneuvola- ja kouluterveydenhuoltotyön erityispätevyydet. Minulla on pitkä työkokemus terveyskeskuslääkärin ja perheneuvolalääkärin työstä. Olen laajentanut osaamistani opiskelemalla mm. tieteellistä hypnoosia ja kognitiivista lyhytterapiaa.

Tarjoan hypnoterapiaa esimerkiksi esiintymisjännityksen, unettomuuden, ahdistuneisuushäiriöiden, stressireaktioiden, toiminnallisten oireiden, masennuksen, painonhallintaongelmien ja kiputilojen hoitoon.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä selvitämme oireen taustaa, varmistan, että mahdolliset somaattiset syyt oireiden taustalla on hoidettu tai poissuljettu ja teemme hoitosuunnitelman. Seuraavalla käynnillä keskitymme hypnoosihoitoon. Tarvittava käyntien lukumäärä on yksilöllinen.

Huom! Hypnoterapiaa ei käytetä jos potilaalla on psykoosisairaus, paranoidisuutta tai vakavan masennuksen ainoana hoitona.

Huomioithan ystävällisesti, että emme uusi rauhoittavia lääkkeitä tai vahvoja kipulääkkeitä.

Koulutus: Yleislääketieteen erikoislääkäri, nuorisolääketieteen sekä lastenneuvola- ja kouluterveydenhuoltotyön erityispätevyydet, tieteellisen hypnoosin peruskoulutus, tieteellisen hypnoosin täydennyskoulutuksessa, kognitiivisen hypnoterapian koulutuksessa, kognitiivisen lyhytterapian koulutusohjelma 27.10.21-1/2023, kognitiivisen terapian menetelmät ja lyhytterapian erityispätevyys- koulutuksessa, ohjaajalääkäri-koulutus, lääketieteellisen akupunktuurin koulutus, General Practice -koulutus, kalevalaisen jäsenkorjauksen perusopinnot.
Suuntaus: Hypnoterapia
Kela-oikeudet: Ei
Kiinnostuksen kohteet: Ahdistuneisuushäiriöiden, unettomuuden, masennuksen, painonhallintaongelmien ja kiputilojen hoito sekä tupakasta vieroitus.
Palvelut: Erikoislääkärit
Erikoisosaamisalue
Ahdistus
Masennus
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Yksinäisyys

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

Haluaisitko lisätietoa suuntauksista tai löytää tietyn suuntauksen terapeutin? Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!