Avoimet työpaikat_taloushallinto_markkinointi | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Avoimet työpaikat_taloushallinto_markkinointi

Huom! Psykoterapeuttien, psykologien ja psykiatrien sekä muiden kliinisen työn työpaikat löytyvät Työmahdollisuudet terapeuteille sivulta.

Tulospohjainen markkinoinnin ammattilainen

Digitaalisen markkinoinnin osaaja

Onko tulospohjainen markkinointi sydäntäsi lähellä, ja haluat päästä luomaan uudenlaista ja merkityksellistä terveydenhuoltoalan palvelua sekä kehittämään uutta liiketoimintaa? Tarjoamme näköalapaikan ja mahdollisuuden oppia uutta edistyksellisten mielenterveydenhoitoratkaisujen ja teknologioiden parissa innostavassa työympäristössä. Jos olet valmis alkaa luomaan innovatiivisella markkinoinnilla arvoa asiakaslähtöiseen yritystoimintaamme sekä liittymään huipputiimiin ja lähtemään innolla kohti korkeitakin tavoitteita – niin saatat olla etsimämme henkilö.

Odotamme sinulta

 • Ymmärrät liiketoiminnan ja tulospohjaisen markkinoinnin tavoitteet
 • Sinulla on näkemystä markkinoinnin analytiikka, sisältö- ja kanavastrategioihin
 • Motivaatio ymmärtää kokonaisuuksia ja tavoitteita datan perusteella
 • Pysyt ajan hermolla uusimmissa markkinointiteknologioissa
 • Osaat kehittää tulospohjaisia, mitattavia markkinoinnin prosesseja
 • Omaat visuaalista silmää sekä silmää yksityiskohdille
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja erityisesti hyvä suomenkielen kirjoitustaito
 • Olet nopea omaksumaan uutta ja sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin

Lähetä hakemus

Jos tunnistit itsesi ja olet se tiimiimme sopiva hyvä tyyppi, niin lähetäthän pian meille hakemuksen osoitteeseen: rekry (ät) terapitalonoste.fi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 29.5.2019. Työsuhde on vakituinen, ja soveltuu kesän jälkeen myös opintojen oheen. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa puhelimitse Olli Sirkiä (040 020 2047) / Matti Penttinen (040 0862583). Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.

talousassistentti

Talousassistentti

Onko sinulla kokemusta osto- ja/tai myyntireskontraan liittyvistä töistä? Entä haluaisitko päästä kehittämään taloushallinnon osaamistasi uudessa asiakaslähtöisessä terveysalan palvelussa? Jos sinua kiinnostaa päästä näkemään, kuinka innovatiiviset suunnitelmat toteutetaan huippuosaajien kera, niin tämä voi olla sinun tilaisuutesi hakea mukaan tiimiimme.

Työnkuvasi koostuu osto- ja/tai myyntireskontraan liittyvien tehtävien hoidosta sekä laskutus- ja reskontraprosessien kehittämiseen osallistumisesta. Pääset työssäsi aktiivisesti oppimaan, kehittämään uutta sekä olemaan aktiivisesti osana asiakaspalveluprosesseja. Tutustut työssäsi mielenkiintoiseen toimintaympäristöön ja kohtaat monipuolisia osaajia, jotka tukevat sinua eteenpäin, jotta oma työnkuvasi muotoutuu varmasti mieluisan monipuoliseksi ja haastavaksi.

Odotamme sinulta

 • Taloushallinnon ja asiakaspalvelun innokasta, ammattimaista asennetta
 • Jonkin verran kokemusta alan töistä, mutta voit olla vasta urasi alussa
 • Tietoteknisiä taitoja sekä intoa päästä oppimaan ja kehittämään uutta
 • Ennakkoluulotonta ja proaktiivista työotetta
 • Kykyä omaksua uusia, teknisiä järjestelmiä ja menetelmiä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, timanttinen palveluasenne

Lähetä hakemuksesi

Jos kiinnostuit työtehtävästä, ja uskot sopivasi iloiseen joukkoomme, niin lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen rekry (ät) terapiatalonoste.fi, tai tiedustele tehtävästä lisää sähköpostitse. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 29.5.2019. Työsuhde voidaan määritellä hakijan mukaan joko kokopäiväiseksi, mutta  mahdollisuus on myös tehdä puolipäiväisesti esimerkiksi opiskelujen ohessa. Etätyömahdollisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa puhelimitse Olli Sirkiä (040 020 2047) / Matti Penttinen (040 0862583). Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.