Varausehdot | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Varausehdot

Peruutusehdot

Esteen sattuessa varaamasi aika tulee peruuttaa 24h etukäteen, jottei sitä laskuteta.

Ajan voi peruuttaa 24h etukäteen linkistä, joka on tullut varausvahvistuksen mukana sähköpostiisi. Ajan voi myös peruuttaa sähköpostitse [email protected] tai arkisin klo 9-17 Nosteen chatissa tai asiakaspalveluun puhelimitse 09 3158 9154.

Ajan peruuttaminen tulee tehdä 24 tuntia ennen varatun ajan alkua, jotta sitä ei laskuteta. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ajat laskutamme täysimääräisesti, ilman meille toimitettua lääkärintodistusta käyntiä rajoittavasta sairaudesta. Äkillisissä sairastapauksissa terapeutin voi aina tavata myös etävastaanottona.

Jos peruutat aikasi asiakaspalvelun kautta, voit toimittaa lääkärintodistuksesi spostitse: [email protected]

Huomioithan, että varaamasi aika on varattu juuri sinulle. Varaus on sitova ja terapeutti valmistautuu aina tapaamiseesi. Ajan peruuttaminen tulee tehdä 24 tuntia ennen varatun ajan alkua, jotta sitä ei laskuteta.

Laskutus

Palvelut laskutetaan kerran kuukaudessa. Palveluntarjoaja varaa oikeudet laskuttaa osan tai koko summan asiakkaalta myös etukäteen.

Laskutuksen yhteydessä lisäämme laskulle toimistomaksun 5,50 euroa/lasku. Lisäksi mikäli Terapiatalo Noste Oy tekee KELA-suorakorvauksen asiakkaan puolesta (KELA kuntoutuspsykoterapia-asiakkaat sekä SV-korvauksen alaiset psykiatrikäynnit), lisätään laskuun KELA-suorakorvausmaksu 6,00 euroa/lasku.

Laskun eräpäivän siirtämisestä 14 päivällä, veloitamme 5,00 euroa per lasku. Laskut lähetetään sähköpostitse, paperilaskutuslisä on 5,00 euroa per lasku.

  • Jos sinulla on maksusitoutumus, niin toimitathan siitä päätöksen sähköpostitse: [email protected] – Huomioithan, että mikäli meillä ei ole maksusitoumuspäätöstä, laskutamme käynnit suoraan asiakkaalta.
  • Voimme laskea sinulle KELA-korvauksen vasta kun KELA-päätöksesi on saapunut Nosteelle. Nopeuttaaksesi korvauksen saamista laskuillesi, voit toimittaa päätöksen suoraan: [email protected] (henkilötunnuksen ei tarvitse näkyä).

Terapiasopimus

Ensimmäinen käynti terapeutilla on niin sanottu tutustumiskäynti, jonka aikana tunnustellaan, voiko terapiasuhde mahdollisesti alkaa. Tutustumiskäynti ei sido asiakasta eikä terapeuttia mihinkään, eikä tutustumiskäynti automaattisesti tarkoita terapiasuhteen alkamista/jatkoa. Ensimmäisen käynnin jälkeen, tai jo ensimmäisen käynnin aikana, asiakas ja terapeutti voivat sopia yhdessä terapiasuhteen aloittamisesta. Asiakas ja terapeutti voivat luoda yhdessä terapiasopimuksen, jonka avulla voidaan kartoittaa asiakkaan toiveet ja tavoitteet tulevaa terapiaa ajatellen.

Huomioittehan, että terapeuttimme päättää viime kädessä siitä aloitetaanko terapiasuhde. Jos mietitte pitkäaikaisen terapiasuhteen aloittamista (esim. Kela-tuettuterapia), niin ilmoitattehan mahdollisimman pian tapaamisenne jälkeen (mielellään parin päivän sisällä vastaanoton jälkeen) toiveestanne aloittaa terapiasuhde terapeuttinne kanssa, jotta hän voi varmistaa teille asiakaspaikan. Erityisesti Kelan tukemat asiakaspaikat ovat hyvin kysyttyjä, joten oman paikan varmistaakseen kannattaa olla mahdollisimman pian yhteydessä terapeuttiin. Laskutamme tutustumiskäynnin normaalihintaisena käyntinä.