Vaasa Olympiakatu | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Vaasa Olympiakatu

Toimipaikan tiedot

Osoite: Olympiakatu 16A 35B, 65100 Vaasa

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, seksuaaliterapia.

Sijainti ja saapuminen

Tiloihin pääsee tulemalla A-ovesta sisään, nousemalla portaita tai menemällä hissillä toiseen kerrokseen. Toisessa kerroksessa näkyy lasiovi, jossa lukee Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteri. Sen takana on käytävä ja noin 30 metrin päässä lasiovesta on ovi, jonka päällä lukee 35C ja jonka postiluukussa lukee Terapiatalo Noste Oy.

Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta.

Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi ([email protected]).

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Vaasan toimipisteelle!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/09/Marja-Haanpaa-e1662118601148.jpg

Marja Haanpää

Seinäjoki, Vaasa, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), toimintaterapeutti AMK, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), lyhytterapeutti (ratkaisukeskeinen), seksuaaliterapeutti

Työskentelyotteeni on asiakaslähtöinen ja arvostava. Olen saanut palautetta hyväksyvästä läsnäolosta, empaattisuudesta ja luottamuksellisesta ilmapiiristä.

Marja Haanpää

Seinäjoki | Vaasa | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), toimintaterapeutti AMK, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), lyhytterapeutti (ratkaisukeskeinen), seksuaaliterapeutti

Palvelukielet: suomi, viittomakieli

Työskentelyotteeni on asiakaslähtöinen ja arvostava. Olen saanut palautetta hyväksyvästä läsnäolosta, empaattisuudesta ja luottamuksellisesta ilmapiiristä, jossa on helppo avata ajatuksiaan ja elämäänsä. Olen rauhallinen, tarvittaessa tilanteen mukaan myös jämäkkä. Huumorillakin on osansa, jos asiakas sen sallii. Terapiakäyntien keskeisenä osana on vastavuoroinen yhteistyö asiakkaan kanssa sekä tavoitteellisuus määritellysti.

Kognitiivien käyttäymisterapian psykoterapiaopiskelijana käytän terapiaistunnoilla koulutukseni kautta opiskeltuja menetelmiä ja harjoitteita. Psykoterapeuttiopinnoissa on myös säännölliset työnohjaukset, jotka tukevat asiakastyöskentelyä sekä ammatillista psykoterapeuttista työotetta. Kognitiivinen käyttäytymisterapia aloitetaan keskustellen ja kartoittamalla asiakkaan mahdollisia käyttäytymiseen liittyviä haasteita ja/tai ongelmia. Käytössä on niin lomakkeiden kautta kartoitettavia kyselylomakkeita kuin sovitusti asiakkaan kanssa tehtäviä harjoitteita ja altistuksia. Kaiken työskentelyn pohjalle tehdään asiakkaalle funktionaalinen käyttäymisanalyysi. Analyysi tuo selkeyttä työskentelylle, jonka pohjalta myös asetetaan asiakkaan terapian tavoitteet. Terapiatyössäni ammennan tietoutta jo aiemmista koulutuksistani, jotka tukevat sekä nivoutuvat hyvin yhteen psykoterapeuttiopintojeni kanssa.

Toimintaterapeuttina olen työskennellyt täysi-ikäisten yksilö- ja ryhmäasiakkaiden kanssa niin somaattisella puolella (esim. pyörätuoliasiakkaat) kuin psykiatrisella puolella (esim. syömishäiriö- ja työkykyarviointitiimeissä). Olen työskennellyt myös Nuotti-valmentajana 16–29-vuotiaiden kanssa, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai opinnot ovat olleet vaarassa keskeytyä. Olen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (ei Kelan kuntoutusta). Lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jonne asiakas voi tulla ilman lähetettä. Erityistaitona minulla on viittomakieli. Viittomakieleen ja kuurojen kulttuuriin olen saanut tutustua vuosien ajan läheiseni kautta sekä eri kurssien ja projektien kautta. Työskentelen eri ikäisten täysi-ikäisten asiakkaiden kanssa. Kiinnostukseni on laaja-alainen. Merkityksellisiä ovat mm. seksuaalisuuden teemat tai viittomakielisyys. En kuitenkaan poissulje tarkasti mitään asiakasryhmää.

Koulutus: Toimintaterapeutti AMK, Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Lyhytterapeutti (ratkaisukeskeinen), erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT)
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 6/2025
Kiinnostuksen kohteet: Olen kiinnostunut kohtaamaan asiakkaani kokonaisvaltaisesti heidän esiin nousseiden ajatusten ja haasteiden mukaisesti tavoitteellisesti toimien. Seksuaalisuus on merkityksellinen osa ihmisyyttä, josta on myös lupa keskustella terapiakäynneillä niin halutessaan.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat, Seksuaaliterapeutit ja -neuvojat
Erikoisosaamisalue
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Seksuaalisuus
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2022/10/Janne-Hanninen-16.21.54.jpg

Janne Hänninen

Helsinki, Vaasa, Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Elämässä kohdataan monia haasteita. Ratkaisukeskeisen terapian perusajatus on auttaa sinua avaamaan elämän solmukohtia ja löytämään voimavaroja ongelmista selviämiseen.

Janne Hänninen

Helsinki | Vaasa | Etävastaanotto

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti

Elämässä kohdataan monia haasteita. Ratkaisukeskeisen terapian perusajatus on auttaa sinua avaamaan elämän solmukohtia ja löytämään voimavaroja ongelmista selviämiseen. Terapeuttina tehtäväni on tukea sinua elämän haasteissa. Otan myös Kela-asiakkaita.

Ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan voi hakeutua minkä tahansa mieltä painavan asian vuoksi. Syitä terapiaan hakeutumiselle ovat esimerkiksi masennus, ahdistus, työuupumus, erilaiset elämän kriisit, tunne-elämän tai vuorovaikutuksen haasteet tai selittämätön paha olo. Juttelemaan voi tulla, vaikkei mitään erityistä suurta huolta tai diagnoosia olisikaan, arkisetkin asiat voivat mietityttää ja usein asioista keskustelu auttaa.

Työkokemusta minulla on mm. mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä maahanmuuttajien parissa tehtävästä mielenterveystyöstä.

Terapeuttina olen läsnäoleva ja aktiivisesti kuunteleva ja pyrin luomaan luottamuksellisen yhteistyösuhteen asiakkaan kanssa. Koska jokaisen ihmisen vaikeudet, haasteet sekä tavoitteet ovat erilaisia, haluan kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Haluan myös luoda hyvän ja luottamuksellisen suhteen asiakkaan kanssa. Kaikki keskustelut vastaanotollani ovat ehdottoman luottamuksellisia.

I livet möter man många utmaningar. Grundidén med lösningsfokuserad terapi är att hjälpa dig att öppna livets noder och hitta resurser för att övervinna problem. Som terapeut vill jag stödja dig i livets utmaningar. Jag tar också emot FPA klienter.

Som terapeut är jag närvarande och pålitlig. Eftersom varje människas svårigheter, utmaningar och mål är olika, vill jag bemöta dig precis som du är. Jag vill också skapa en bra och konfidentiell relation med dig som min klient. Det är också viktigt för mig att du känner dig trygg och kan berätta om dina saker i förtroende. Det finns inte heller något du inte säkert kunde diskutera om. Alla diskussioner vid mitt mottagande är strikt konfidentiella.

I can also give therapy in English!

Koulutus: Ratkaisukeskeinen psykoterapia
Erikoistuminen: Yksilöterapia ja työelämän tukipalvelu
Suuntaus: ratkaisukeskeinen
Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia (aikuiset ja nuoret 16-25 v.) sekä vanhempien ohjauskäynnit
Kiinnostuksen kohteet: Minua kiinnostaa yksilöterapia, sekä työ- ja opiskeluelämän haasteet.
Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit
Erikoisosaamisalue
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Unihäiriöt
Parisuhdekriisit
Lapsettomuus
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/04/free-icon-female-profile-1-e1588232757509.png

Johanna Ilvesoksa

Seinäjoki, Vaasa, Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Olen terapeuttina läsnäoleva, myötätuntoinen ja rauhallinen. Inhimillisessä ja turvallisessa ilmapiirissä vaikeidenkin asioiden esiin nostaminen on mahdollista.

Johanna Ilvesoksa

Seinäjoki | Vaasa | Etävastaanotto

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Palvelukielet: suomi

Olen terapeuttina läsnäoleva, myötätuntoinen ja rauhallinen. Minulle on tärkeää, että ihminen tulee kokonaisvaltaisesti nähdyksi ja kuulluksi. Inhimillisessä ja turvallisessa ilmapiirissä vaikeidenkin asioiden esiin nostaminen, aitous ja rehellisyys ovat mahdollisia.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja ihmismielen ymmärtämisestä. 30 vuoden työkokemukseni aikana olen saanut kohdata, auttaa, hoitaa ja kouluttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutuksen, elämänkokemuksen ja työkokemuksen myötä kehittyneitä erityisiä osaamisalueitani ovat ahdistuneisuushäiriöt, jännittäminen, itsetunnon haasteet, häpeä, suorittaminen, vanhemmuuden ja vauva-ajan haasteet, äkilliset elämänkriisit, haastavat elämän lähtökohdat ja terveyteen liittyvät ongelmat kuten krooniseen sairauteen sairastuminen.

Olen tehnyt hoitotyötä kaikenikäisten ihmisten kanssa avopuolella neuvoloissa ja vastaanotolla, pääpaino lastenneuvolatyössä. Viimeiset kaksikymmentä vuotta olen toiminut hoitotyön lehtorina kouluttaen aikuisia ja nuoria hoitotyön ammattilaisiksi mm. päiväkoteihin, lastensuojeluun ja lastenosastoille. Ammatillisena erityisopettaja olen saanut työskennellä lähes 15 vuoden ajan erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja heidän verkostojensa kanssa. Olen myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja toimin Kelan ammatillisen kuntoutuksen Nuottivalmentajana 16-29 vuotiaiden nuorten parissa, joiden toimintakyky on heikentynyt. Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutuksi (KKT) Tampereen yliopistossa. Käytän työssäni tieteellisesti tutkittuja, käytännönläheisiä menetelmiä ja käytössäni on meneillään olevan koulutukseni myötä asiantunteva työnohjaus. Työskentelen nuorten, perheiden ja aikuisten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut.

Koulutus: Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia), terveystieteiden maisteri, terveydenhoitaja, ammatillinen erityisopettaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Suuntaus: kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 5/2025
Kiinnostuksen kohteet: Sosiaalinen jännittäminen ja ahdistuneisuushäiriöt, itsetunto, häpeä, elämätilanteiden muutokset, raskausajan- ja vanhemmuuden haasteet, nuorten ongelmat.
Palvelut: Psykoterapeuttiopiskelijat
Erikoisosaamisalue
Unihäiriöt
Työ- ja opiskeluelämän haasteet
Työn ohjaus ja urakysymykset
Stressi, jännittäminen ja keskittyminen
Itsetunto ja itsevarmuus
Yksinäisyys
Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos
Addiktiot
Ahdistus
Masennus
Persoonallisuushäiriöt
Syömishäiriöt
Parisuhdekriisit
Perhesuhdekriisit
Lapsettomuus
Seksuaalisuus
Motivaatio-ongelmat
Traumat ja elämänkriisit
Vanhuusiän sairaudet ja haasteet
Neurologiset ongelmat

Viesti

Huom! Viestisi ohjautuu Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun, josta viesti välitetään tarvittaessa asiantuntijalle, joten vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.