Oulu Torikatu | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Oulu Torikatu

Toimipaikan tiedot

Osoite: Torikatu 21

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia, psykologin vastaanotto, psykoterapeuttiopiskelijan keskusteluapu.

Sijainti ja saapuminen

Suurin osa terapeuteista on siirtänyt vastaanoton etävastaanotoksi. Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Läsnätapaamiseen tullessasi otathan mukaasi oman kasvomaskin. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi (etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi).

Oulun Torikadun toimipiste sijaitsee osoitteessa Torikatu 21, 3. kerroksessa. Alaovi on auki kello 18:00 saakka.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Toimitilassa on aula, josta terapeutti tulee hakemaan. Saavu paikalle
täsmällisesti, 5 min ennen vastaanoton alkamista. Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse asiakaspalvelun kautta, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Oulun Hallituskadun toimipisteeseen!

Huomioithan, että Nosteella on Oulussa myös kaksi muuta toimipistettä osoitteissa Uusikatu 57-59 sekä Kansankatu 60. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin.

Torikadun julkisivu
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/Marjo-Savukoski-e1615969969907.jpg

Marjo Savukoski, Seinäjoki, Oulu (etävastaanotto)

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Kela: Yksilöpsykoterapia

Psykoterapeuttina minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.

Marjo Savukoski, Seinäjoki, Oulu (etävastaanotto)

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Työskentelytapani on asiakasta arvostava ja tilaa antava. Hyvän vuorovaikutuksen ja turvallisuuden rakentaminen on terapiassa keskeistä. Pyrin yhdessä tutkivaan ja uusia näkökulmia etsivään työtapaan. Tarkoitus on lisätä asiakkaan itsetuntemusta ja hyväksyntää itseään kohtaan sekä toisaalta haastaa asiakasta pienin askelein epämukavuusalueelle kohti muutosta. Työotteeni perustuu kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen suuntaukseen. Tarkastelemme ja tunnistamme asiakkaan käyttäytymisen, tunnetilojen ja ajattelun välisiä suhteita. Ratkaisukeskeisyys tuo yhteistyöhön voimavarakeskeisyyttä. Keskustelun lisäksi käytän työssäni erilaisia harjoituksia. Harjoituksia voidaan tehdä myös kotona istuntojen ulkopuolella, milloin terapian vaikuttavuus lisääntyy.

Työkokemusta minulle on kertynyt niin yksilöiden kuin ryhmien mielenterveyskuntoutuksesta sekä ammatillisesta kuntoutuksesta. Kohderyhmääni ovat aikuiset ja nuoret aikuiset.

Koulutus: Kasvatustieteiden maisteri, sosiaalityöntekijä, sos.alan opettaja, työnohjaaja

Suuntaus: Ratkaisukeskeinen, kognitiivinen lyhytterapia

Palvelukielet: suomi

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Ahdistuneisuus ja masennus, työuupumus, jaksamisen haasteet opiskelussa.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Oulu (Hallituskatu), Oulun toimipisteet, Etävastaanotto, Oulu (Torikatu), Seinäjoki

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Osaamisalueet: Ahdistus, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Unihäiriöt, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Vanhuusiän sairaudet ja haasteet, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/free-icon-female-profile-e1614001834754.png

Katielina Kärkkäinen, Oulu, Kajaani

Psykologi, Psykoterapeuttiopiskelija (traumapsykoterapia)

Kela: Ei vielä, valmistuminen 2022

Pidän tärkeänä rauhallisen, turvallisen ja kiireettömän ilmapiirin luomista. Olen myötäelävä ja rauhallinen sekä sitoutunut työskentelemään juuri Sinun hyväksesi.

Katielina Kärkkäinen, Oulu, Kajaani

Psykologi, Psykoterapeuttiopiskelija (traumapsykoterapia)

Olen psykologi ja traumapsykoterapeuttiopiskelija. Lisäksi olen kouluttautunut EMDR-terapeutiksi ja syventänyt osaamistani useilla lyhyemmillä koulutuksilla mm. ahdistuksen ja mielialahäiriöiden hoitoon, tietoiseen läsnäoloon ja psyykkiseen traumatisoitumiseen liittyen. Pidän hyvin tärkeänä rauhallisen, turvallisen ja kiireettömän ilmapiirin luomista terapiakäynneillä. Vahvuuksiini kuuluvat myötäelävä työskentelyote, lämminhenkisyys ja rauhallisuus. Olen sitoutunut työskentelemään juuri Sinun hyväksesi sekä lyhyt- että pitkäkestoisissa terapiasuhteissa.

Tutkimme yhdessä tarpeitasi ja toiveitasi ja päätämme työskentelyn kestosta ja käytettävistä menetelmistä yksilöllisten tarpeittesi mukaan. Tarjoan sekä kertaluonteisia konsultaatioita että lyhyt- ja pitkäkestoista psykologin keskusteluapua. Lisäksi tarjoan traumapsykoterapeuttiopiskelijahintaan sekä lyhyt- että pitkäkestoista koulutuspsykoterapiaa. Olen kiinnostunut kuulemaan sekä elämäsi menneistä vaiheista että nykyhetkestä. Työskentelylle on ominaista avoimuus ja läpinäkyvyys sekä turvallisuus ja asiakkaan arvostaminen. Voimme yhteisen sopimuksen mukaisesti liittää työskentelyyn keskustelun lisäksi mm. EMDR-menetelmän avulla työskentelyä sekä erilaisia harjoitteita kehon tuntemusten kuunteluun, rauhoittumiseen, hengitykseen ja tietoiseen läsnäoloon liittyen. Kuuntelen aina asiakkaan palautetta työskentelyn etenemisestä ja sitä on turvallista antaa. Tärkeintä on, että pysähdymme yhdessä tarkastelemaan juuri Sinun elämäntilannettasi!

Toimin päivätyössä psykologina aikuispsykiatrian poliklinikalla. Työskentelen täysi-ikäisten asiakkaitten parissa. Kiinnostuksen kohteinani ovat erityisesti psyykkinen traumatisoituminen, uupumus, mielialan laskun kokemukset ja ahdistuneisuuden tunteet.

Koulutus: Psykologian maisterin tutkinto, traumapsykoterapeuttikoulutuksessa, EMDR-terapeutti

Suuntaus: Traumapsykoterapia

Palvelukielet: suomi, englanti

Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2022

Kiinnostuksen kohteet: Erityiskiinnostuksen kohteina mielialahäiriöiden, ahdistushäiriöiden ja persoonallisuushäiriöiden hoito sekä psykologiset tutkimukset myös terapeuttisena interventiona, erityisesti Rorschach-tutkimusmenetelmän käyttö. Traumapsykoterapeuttikoulutuksen pohjalta kiinnostuksena traumatisoituneet potilaat, traumaperäisen stressihäiriön, kompleksisen traumaperäisen stressihäiriön ja dissosiaatiohäiriöiden hoito.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Kajaani, Oulu (Hallituskatu), Oulun toimipisteet, Oulu (Torikatu)

Palvelut: Psykologit, Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Unihäiriöt, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Osaamisalueet: Addiktiot, Psykoosit, Syömishäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Lapsettomuus, LGBTQ, Seksuaalisuus, Työn ohjaus ja urakysymykset, Vanhuusiän sairaudet ja haasteet

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/04/Janika-Koistinen-e1624430002903.jpg

Janika Koistinen, Oulu

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Kela: Ei vielä, valmistuminen 2022

Koulutuspsykoterapiaa ahdistus ja mielialaoireiluun, elämän erilaisiin haasteisiin sekä vaikeiden elämänkokemusten käsittelyyn.

Janika Koistinen, Oulu

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen käyttäytymisterapia)

Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa pystyy käsittelemään vaikeitakin asioita. Johtavana arvonani on asiakkaan kunnioittaminen. Säätelen aktiivisuuttani keskusteluissa, asiakkaan tarpeiden mukaan. En tee tulkintoja, vaan esitän kysymyksiä ja pyrin siihen, että asiakas saa oivalluksia itsestään. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoisesti lähestyvä. Pyrin siihen, että asiakas tunnistaa omat vahvuutensa ja saa voimavaransa käyttöön.

Minulle voit varata ajan, jos sinulla on esimerkiksi masennus- tai ahdistuneisuusoireilua, haastava elämäntilanne tai vaikeuksia ihmissuhteissa. Minulla on osaamista kaltoinkohtelun teemoihin liittyen. Kokemusta minulla on erityisesti ahdistuneisuushäiriöiden, liiallisen vaativuuden ja trauman sekä syömiskäyttäytymisen haasteiden ja pakko-oireiden hoidosta. Tarjoan mielellään myös tukea eri elämäntilanteissa heränneisiin kysymyksiin ja pohdintoihin.

Käytän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian mentelmiä. Valitsen käyttämäni menetelmät jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti, asiakasta kunnioittaen ja hänen kanssaan keskustellen. Osallistan asiakasta, pitämäni istunnot eivät ole ainostaan keskustelua. Käytän tietoisuutaitoharjoitteita ja kokemuksellisia menetelmiä, kuten kirjeiden kirjoittamista ja tuoliharjoituksia sekä karttoja. Käytän työssäni muun muassa hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä, myötätuntokeskeistä psykoterapiaa, tarvittessa trauman hoitomenetelmiä sekä alakuloisuuteen depression hoitomenetelmiä. Hyödynnän tarvittaessa altistusharjoituksia (in vivo ja mielikuva).

Koulutus: Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa (2018-lokakuu 2022), kasvatustieteen maisteri

Suuntaus: Kognitiivinen käyttäytymisterapia

Palvelukielet: suomi

Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2022

Kiinnostuksen kohteet: Työssä jaksaminen, ahdistuneisuushäiriöt, masentuneisuus, vaativuus itseä kohtaan, kehityksellinen trauma, kaltoinkohtelu, suru

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Oulu (Torikatu), Oulun toimipisteet

Palvelut: Muut ammattilaiset, Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Syömishäiriöt, Lapsettomuus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Traumat ja elämänkriisit

Osaamisalueet: Addiktiot, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Seksuaalisuus, Työn ohjaus ja urakysymykset, Motivaatio-ongelmat, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/Terttu-Huttunen-resized.jpg

Terttu Huttunen, Oulu

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Kela: Yksilöpsykoterapia

Terapeuttina korostan tietoisen läsnäolon taitoja, näkökulman vaihtamista, asenteiden ja ajatusmallien muuttamista, tavoitteellisuutta ja itsensä arvostamista.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Terttu Huttunen, Oulu

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Asiakastilanne: saatavilla lyhytterapia- ja kertakäyntiaikoja.

Koen olevani psykoterapeuttina myötätuntoinen, salliva, kunnioittava, tilaa antava, tavoitteellinen ja jämtti. Työotteeni on aktiivinen ja kuunteleva. Pitkän uran psykiatrisena sairaanhoitajana ja terapeuttina työskennelleenä vahvuuksina ovat pitkä työkokemus mielenterveyteen, elämän kriiseihin ja -muutoksiin liittyvistä asioista. Olen avoin ja positiivisen elämänasenteen omaava psykoterapeutti. Haluan paneutua asiakkaiden ajatusmallien ja asenteiden, varsinkin kielteisten ajatusmallien, muuttamiseen. Pidän tärkeänä löytää asiakkaiden omat, jo olemassaolevat, voimavarat sekä niiden lisääminen. Asiakkaan itsearvostuksen kohottaminen työssäni on minulle myös tärkeää.

Asiakkaan kanssa keskustellaan vastavuoroisesti asiakasta kuunnellen ja tilaa antaen. Menen asiakkaan ehdoilla. Tehdään erilaisia tehtäviä esim. Tunnelukko-työkirjasta, asteikkoa, poikkeuskysymyksiä, (ratkaisukeskeisyyteen kuuluvien työkalujen käyttöä). Tietoisen läsnäolon harjoituksia (harvemmin). Käydään asiakkaan kirjaamia muistiinpanoja läpi. Pääasiassa kuitenkin keskusteleminen on pääsääntöistä.

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Masennus, ahdistus, paniikkihäiriö, fobiat, työuupumus, kriisit, pakko-oireet ovat olleet pääasiallisimpia kiinnostuksen kohteita.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Psykoterapeutti, psykiatrian erikoissairaanhoitaja

Suuntaus: Ratkaisukeskeinen

Palvelukielet: suomi

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriö, masennus, pakko-oireinen häiriö, elämän kriisit, opiskelun ja työelämän haasteet, uupuminen, parisuhdeongelmat.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Oulu (Torikatu), Oulun toimipisteet

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Masennus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.