Jyväskylä | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Jyväskylä

Toimipaikan tiedot

Osoite: Väinönkatu 30

Palvelut

Yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia, ravitsemusterapia.

Sijainti ja saapuminen

Suurin osa terapeuteista on siirtänyt vastaanoton etävastaanotoksi. Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Läsnätapaamiseen tullessasi otathan mukaasi oman kasvomaskin. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi (etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi).

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 30, Fysioksen kanssa samassa rakennuksessa. Ulko-ovessa on Terapiatalo Nosteen tarra. Pääset hissillä 3. kerrokseen, ja ovessa on jälleen Terapiatalo Nosteen tarra. Odotustila löytyy heti, kun astuu ovesta sisään ja Terapiatalo Nosteen huone löytyy heti aulan laidalta.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa kysymyksissäsi Nosteen asiakaspalvelun kautta, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Jyväskylän toimipisteeseen!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeutti- ja toimipistekohtaisesti.

Jyväskylän toimitila
https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/07/Kimmo-Peltola-e1593676942852.jpg

Kimmo Peltola, Jyväskylä

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Kela: Yksilöpsykoterapia

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Haluan toimia psykoterapiassa voimavaroja etsivänä ja tulevaisuuden mahdollisuuksia mielenkiinnolla tutkivana terapeuttina.

Kimmo Peltola, Jyväskylä

Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen)

Terapeuttina pyrin olemaan tarvittaessa aktiivinen, jämpti ja suorapuheinen, tarvittaessa myös tilaa antava, tutkiva ja puolueeton. Uskon myös kotitehtävien voimaan, silloin kun asiakkaalla on siihen voimavaroja. Palautteiden perusteella vahvuuksinani voin pitää rauhallisuutta, kuuntelevuutta, tasa-arvoisuutta ja myötätunteisuutta. Pitkä työkokemus hoitoalalla, 30 vuotta, on tuonut tiettyä kokemusta kohdata asiakkaitten, joskus hyvinkin vaikeita kokemuksia ja elämäntilanteita. Myöskin oma elämänkokemus näin 52 vuotiaana luo omaa laajaa näkökulmaa asioihin. Positiivinen elämänkatsomus ja positiivinen psykologia auttaa tässä työssä.

Asiakkaan asettamien tavoitteiden saavuttamista auttavat työmenetelmät. Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa niitä on paljon. Esim. ongelmat tavoitteiksi, poikkeukset, asteikko, onnistumiset, ihmekysymys, mokasta mahdollisuudeksi jne. Yhdessä asiakkaan kanssa kokeillaan eri menetelmiä ja huomioidaan aikaansaatu muutos. Tärkeintä kuitenkin heti alussa on luoda toimiva yhteistyösuhde joka onnistuu mielestäni vain sillä, että terapeutti on aidosti kiinnostunut asiakkaan tilanteesta ja haluaa häntä auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Terapia syntyy yhteistyösuhteesta. Jos asiakkaalla on voimavaroja ja osaamisalueita, joita hän haluaa hyödyntää terapiassa, myös erilaiset kotitehtävät ovat silloin mahdollisia. Terapeuttina minulle on tärkeää myös seurata onko terapia asiakkaan mielestä oikeanlaista ja tehokasta ja mitä hän haluaa terapian sisältävän. Terapiassa myöskin terapeutti oppii koko ajan. Tärkeintä kuitenkin on että asiakas hyötyy terapiasta ja oppii selviämään ongelmistaan voittajana.

Olen toiminut terveydenhuollossa n. 30 vuotta. Urani alussa toimin pitkään Hotelli mesikämmenen kylpylän kuntoutusosastolla kuntohoitajana. Siihen aikaan pääkuntoutusryhmänä olivat sotiemme sotainvalidit- ja veteraanit. Tuona aikana opin paljon heiltä fyysisistä ja psyykkisistä traumoista, kivusta ja tuskasta jonka läpi moni oli joutunut käymään. Samalla opin paljon myös ihmisen voimavaroista, jotka auttavat pahankin paikan yli. Tuona aikana opiskelin työn ohessa kolme vuotta Lahdessa, jossa ensimmäisenä Suomessa oli mahdollista opiskella WHO:n tutkinto vaatimukset täyttävä kiinalaisen akupunktion tutkinto. Myöhemmin opiskelin myös osteopaatiksi. Sen jälkeen opiskelin hypnoterapeutiksi. Myöhemmin kävin psykoterapeuttiset valmiudet kurssin ja hakeuduin varsinaiseen psykoterapeutti koulutukseen. Psykoterapia koulutuksen aikana kävin myös mindfulness - koulutuksia ja niiden jälkeen suoritin Simply Meditation - opettaja sertifikaatin. Työskentelen mielelläni nuorten, aikuisten ja ikäihmisten kanssa kaikissa heidän ongelmissaan.

Koulutus: Kuntohoitaja, osteopaatti, psykoterapeutti (YET), Msc in solution focused therapy ( Uwe Bristol, UK)

Erikoistuminen: Suomalaisen psykoterapeutti koulutuksen jälkeen jatkoin Englantiin, Bristolin yliopistoon maisteri koulutukseen. Olen erikoistunut myös ratkaisukeskeiseen hypnoosiin ja mindfulnessiin.

Suuntaus: Ratkaisukeskeinen

Palvelukielet: suomi, englanti

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Traumojen hoito

Toimipisteet: Etävastaanotto, Jyväskylä

Palvelut: Kaikki ammattilaiset, Yksilöpsykoterapeutit

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/09/Marina-Timmerpakka-rotated-e1600346050647.jpg

Marina Timmerpakka, Jyväskylä

Psykoterapeuttiopiskelija (ratkaisukeskeinen)

Kela: Ei vielä

Olen psykoterapeuttikoulutettava. Minulle on keskeistä yhdessä asiakkaan kanssa etsiä toimivia ja mielekkäitä polkuja pulmien ratkaisemiseen.

Marina Timmerpakka, Jyväskylä

Psykoterapeuttiopiskelija (ratkaisukeskeinen)

Terapeuttina olen empaattinen, hyvin kannustava, tukeva ja luova sekä tilaa antava. Työskentelyotteessani minulle on keskeistä rauhallisuus, myötätuntoisuus ja asiakasta arvostava ote. Osaan kuunnella ja huomata asiakkaan taidot, kyvyt ja lahjakkuudet sekä keskustella niistä. Vahvuuteni ovat rehellisyys, hyvä arviointikyky, ystävällisyys ja sinnikkyys.

Käytän ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä työssäni, jotka ovat hyvin voimaannuttavia, kannustavia ja motivoitavia. Ratkaisukeskeiset menetelmät vahvistavat ihmisten kykyä vaikuttaa omiin asioihinsa ja auttavat oppimaan uusia ongelmanratkaisutaitoja. Ratkaisukeskeisen psykoterapian yksi tärkeistä ominaisuuksista ovat tulevaisuuteen suuntautuneisuus, asiakkaan aktiivinen rooli terapiaprosessissa ja tavoitteen määrittelemisessä, konkreettisten toimivien ratkaisujen etsiminen, jotka kohtaavat kohti muutosta, pienin askelin.

В данный момент я учусь на психотерапевта по направлению ориентированная на решение краткосрочная терапия и имею также российское высшее психологическое образование.
В работе психотерапевта для меня центральное место занимают цели и надежды клиента, а также нахождение и усиление тех ресурсов и потенциала, которые уже есть у клиента в наличии. Для меня очень важно искать эффективные и конструктивные пути решения проблем совместно с клиентом. Имею опыт терапевтической помощи людям, страдающим депрессией и повышенной тревожностью, разбираюсь в вопросах выбора профессии и много опыта терапевтической работы с подростками и взрослыми иммигрантами. Как терапевт умею почувствовать и понять другого человека, воодушевить и поддержать, творчески подхожу к процессу работы. Рабочие языки русский и финский. На данный момент у меня нет договора Келы (Kela-pätevyys).

Koulutus: Psykologi (Venäjällä), psykoterapeuttiopiskelija

Suuntaus: ratkaisukeskeinen

Palvelukielet: suomi, venäjä

Kela-oikeudet: Ei vielä

Kiinnostuksen kohteet: Maahanmuuttajat, masennus, ihmissuhdeongelmat

Toimipisteet: Etävastaanotto, Jyväskylä

Palvelut: Kaikki ammattilaiset, Yksilöpsykoterapeutit

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2020/04/free-icon-female-profile-1-e1588232757509.png

Nea Kurvinen, Jyväskylä

Ravitsemusterapeutti

Kela: Ei

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti. Minulla on laaja-alainen kokemus lasten ja aikuisten ravitsemusterapiasta. Tavoitteena on löytää sinulle sopiva tapa syödä.

Nea Kurvinen, Jyväskylä

Ravitsemusterapeutti

Olen keskusteleva ja kannustava ravitsemusterapeutti. Tavoitteenani on auttaa sinua löytämään itsellesi sopiva tapa syödä. Hyvä syöminen tukee päivittäistä jaksamista, hyvinvointia ja toteutuu joustavasti sekä riittävän monipuolisesti. Haluan huomioida ohjauksessa elämäntilanteesi ja pohtia yhdessä sopivia vaihtoehtoja ruokailuusi. Minulle ravitsemusterapeuttina on tärkeää positiivinen näkökulma syömiseen ja omaan kehoon.

Vastaanotollani keskustellaan päivittäisestä ruokailustasi. Toiveittesi ja haasteittesi perusteella mietitään, miten syömisesi toteutuisi parhaiten tukien hyvinvointiasi. Halutessasi voit pitää edeltävästi ruokapäiväkirjaa esim. 3 vrk ajalta, mikäli koet sen antavan hyvän, tavanomaista syömistäsi kuvaavan lähtökohdan keskusteluumme. Ravitsemusterapeuttina en kannata tarkkoja dieettiohjelmia, sillä ne harvoin tukevat pitkäaikaista hyvinvointia ja oman kehon tarpeiden kuuntelua. Vastaanotollani voi käydä kerran, muutamia kertoja tai pidemmän aikaa tuen tarpeestasi riippuen.

Koulutus: Terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti

Palvelukielet: suomi, englanti

Kela-oikeudet: Ei

Kiinnostuksen kohteet: Autan mielelläni asiakkaitani kaikissa ruokaan ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Minulla on laaja-alaista kokemusta lasten ja aikuisten ravitsemusterapiasta perusterveydenhuollossa sekä erikoissairaanhoidossa. Vastaanotollani usein käsiteltäviä teemoja ovat mm. painonhallinta, vatsavaivat, syömishäiriöt, yksipuolinen tai liian niukka syöminen.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Jyväskylä

Palvelut: Kaikki ammattilaiset, Ravitsemusterapeutit

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.