Helsinki Ruoholahdenkatu | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Helsinki Ruoholahdenkatu

Toimipaikan tiedot

Osoite: Ruoholahdenkatu 8, 6. kerros

Palvelut

Psykologin palvelut, yksilöpsykoterapia, pari- ja perheterapia.

Sijainti ja saapuminen

Suurin osa terapeuteista on siirtänyt vastaanoton etävastaanotoksi. Näet ajanvaraussivulta erikseen etä- ja läsnävastaanottoajat kunkin terapeutin kohdalta. Läsnätapaamiseen tullessasi otathan mukaasi oman kasvomaskin. Erityisjärjestelyissä olethan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiisi (etunimi.sukunimi@terapiatalonoste.fi).

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Ruoholahdenkatu 8, 6. kerroksessa.

Asiakaskohtaaminen ja yhteys

Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, puh. (09) 315 89154.

Lämpimästi tervetuloa Nosteen Ruoholahdenkadun toimipisteelle!

Huom. Hinnat saattavat vaihdella terapeuttikohtaisesti ja toimipisteittäin.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/04/Fabio-Goderecci-e1621427842425.jpg

Fabio Goderecci, etävastaanotto

Psykiatri, psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Kela: Ei

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Kokemus masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriön hoidosta. Psyykkinen työkykyarvio. Psykoterapia-arviot.

Fabio Goderecci, etävastaanotto

Psykiatri, psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Asiakastilanne: tarjoan yksilöpsykoterapiaa (kaikki vakuutusyhtiöt, huom! ei Kela-asiakkaita), sekä psykoterapia-arvioita.

Työskentelyni pohja on psykodynaaminen. Olen toiminut pitkään psykiatrian erikoislääkärinä sekä sairaalassa, että avohoidossa. Työskentelen yksityisesti aikuispsykiatristen asiakkaiden kanssa (yli 18v.) Hoidan ahdistusta ja mielialahäiriöitä ja teen tarvittaessa myös arvioita kuntoutuspsykoterapian tarpeesta. Työskentelyni on aktiivinen ja integratiivinen ja pyrkii huomioimaan asiakkaan tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Vastaanotollani tehdään arvio voinnistasi, oireista ja taustalla olevista psykologisista seikoista. Pyritään tarkentamaan oireiden taustalla olevia mahdollisia emotionaalisia ristiriitoja ja traumaattisia kokemuksia ja auttamaan niistä selviytymiseen. Tehdään arvio hoidon tarpeesta ja luodaan yksilöpsykoterapialle hoitosuunnitelma.

Psykoterapia-arvio on tarvittaessa osa arviointia. Sinun elämänkriisien ja parisuhdeongelmien arviointi on osa työskentelyäni.
Palkkiot:
45 min. käynti: 165 EUR
B-lausunto / E-lausunto: 165 EUR
Muu Lausunto: 165 EUR

Vastaanottoni ovat ainoastaan etänä. Huom! Ei lääkehoidon arviointeja.

Koulutus: Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapian erityispätevyys (Valvira)

Suuntaus: Psykodynaaminen, integratiivinen

Palvelukielet: suomi, englanti, italia

Kela-oikeudet: Ei

Kiinnostuksen kohteet: Masennuksen ja ahdistuksen psykoterapeuttinen hoito, psykoterapia-arviot.

Toimipisteet: Espoo, Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Eerikinkatu), Helsinki (Malmi), Helsinki (Malminrinne), Helsinki (Ruoholahdenkatu), Helsinki (Simonkatu), Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä (Yliopistonkatu), Jyväskylän toimipisteet, Järvenpää, Kajaani, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahden toimipisteet, Lahti (Vapaudenkatu), Lappeenranta, Mikkeli, Oulu (Hallituskatu), Oulun toimipisteet, Oulu (Kansankatu), Oulu (Torikatu), Oulu (Uusikatu), Pori, Pudasjärvi, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere (Hämeenkatu), Tampereen toimipisteet, Tampere (Itsenäisyydenkatu), Tampere (Rautatienkatu), Tornio, Turku (Kauppiaskatu), Turun toimipisteet, Turku (Käsityöläiskatu), Vantaa

Palvelut: Psykiatrit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Psykoosit, Syömishäiriöt, Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Seksuaalisuus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/05/Jan-Erik-Sundstrom-e1622536295950.jpg

Jan Erik Sundström, Helsinki

Psykoterapeutti (yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapia)

Kela: Ei

Autan nykyisten ja lapsuuden tunteiden ja valintojen parantamisessa. Annan mm. palautetta, teen roolipelejä ja harjoituksia. Olen kokenut, kunnianhimoinen "vanha kettu".

Jan Erik Sundström, Helsinki

Psykoterapeutti (yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapia)

Autan tunteiden ja valintojen parantamisessa. Annan aitoa palautetta ja monasti teen roolipelejä ja harjoituksia. Olen hyvin innostunut. Minua kiinnostaa sekä nykyaika että lapsuus. Olen siis kokenut "vanha kettu", kunnianhimoinen ja tehokas laillistettu psykoterapeutti (HUOM: En tarjoa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa).

Minulla on monien suuntausten koulutusta, joita yhdistän. Esimerkiksi olen useamman suuntauksen pari- ja perheterapeutti, perheneuvoja, sairaalasielunhoitaja, yksilö- ja gestalt-psykoterapeutti sekä ryhmäterapeutti (tervetuloa kiinnostavaan ja edulliseen ryhmään). Ensisijaisesti olen kouluttautunut omassa terapiassani ja omassa työssäni psykoterapeuttina.

Pyrimme löytämään hyviäkin vaihtoehtoja, vaikka niitä ei näyttäisi olevan tarjolla. Puhumme tunteista tunteella pyrkien kokemaan menneissä tilanteissa kielletyt tunteet, välillä jopa roolipelillä, jotta ne eivät enää häiritse nykytilanteissa. Annan aitoa, rehellistä, avointa ja tunteellista palautetta. Kerron mielipiteeni. Olen tarvittaessa aktiivinen ja ohjaan istuntoa.

Tärkein koulutukseni on omat läpikäydyt psykoterapiat ja pitkä oma terapiatyöskentely yrityksessäni Suomen Hahmopsykoterapia Instituutti ja esimerkiksi lääkärikeskuksissa. Menneitä koulutuksia ovat olleet Åbo Akademin perheterapiakoulutus ja kirkon erilliset perheneuvojan ja sairaalasielunhoitajan koulutukset (sekä 11 vuotta Tammiharjun mielisairaalassa työskentely). Työstän tunneongelmia ja suhdeongelmia kaikenikäisten kanssa. Erityisesti autan itsensä kanssa hyvin toimeentulevia saavuttamaan yhä suurempaa kasvua aikuisena itsensätoteuttavana ihmisenä.

Koulutus: Psykoterapeutti, pappi

Suuntaus: Gestalt-terapia

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti

Kela-oikeudet: Ei

Kiinnostuksen kohteet: Minulla on monien suuntausten koulutusta, joita yhdistän. Esimerkiksi olen useamman suuntauksen pari- ja perheterapeutti, perheneuvoja, sairaalasielunhoitaja, yksilö- ja gestalt-psykoterapeutti sekä ryhmäterapeutti.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Ruoholahdenkatu)

Palvelut: Pari- ja perheterapeutit, Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Masennus, Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Seksuaalisuus, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Osaamisalueet: Addiktiot, Persoonallisuushäiriöt, Psykoosit, Syömishäiriöt, Lapsettomuus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Vanhuusiän sairaudet ja haasteet

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/07/IMG_20210720_1416292.jpg

Riina Tähti, Kouvola, Helsinki

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Kela: Ei vielä, valmistuminen 2023

Terapeuttina olen huumorintajuinen, energinen, välittävä ja empaattinen. Työssäni minua ohjaa avoin kiinnostus elämän eri ilmiöitä ja yksilön omaa kokemusmaailmaa kohtaan

Riina Tähti, Kouvola, Helsinki

Psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen)

Työotteeni on uusiin ajatus- ja toimintatapoihin kannustava sekä ratkaisuja etsivä. Pyrin tasavertaiseen ja kunnioittavaan yhteistyösuhteeseen asiakkaan kanssa, jota ohjaa yhdessä asetetut tavoitteet ja käytännön harjoittelu. Terapiassa saat turvallisen tilan, jossa voit käsitellä merkityksellisiä asioita, ja pyrkiä parempaan itseymmärrykseen ja selviytymiskeinojen lisäämiseen.

Terapiassa tutkitaan asiakkaan tahdilla asiakkaan tilannetta, tapaa nähdä ympäröivä maailma ja itsensä. Terapiaprosessin alussa kartoitetaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän elämäntilanne ja mietitään, mihin suuntaan toivotaan muutosta. Yhdessä asetettuihin tavoitteisiin pyritään pääsemään vaikkapa tarkastelemalla asiakkaan vuorovaikutussuhteita, ja niiden merkityksiä asiakkaalle, erilaisten elämän tapahtumien syy-seuraussuhteita, omia toimintatapoja, uskomuksia ja ajatusmalleja. Tavoitteena on auttaa asiakasta saavuttamaan sellaisia oivalluksia ja arvoja, jotka ovat hänelle tärkeitä ja parantaa hänen elämänlaatua. Uusien ratkaisujen ja käyttäytymisten harjoitteleminen käytännössä menetelmänä auttaa myös korvaamaan elämää hankaloittavia toimintamalleja tai selviytymiskeinoja.Tärkeässä roolissa on myös tunteiden tunnistaminen ja säätely, automaattiset reaktiot ja ajatukset, sekä tulkinnat itsestä että muista. Käytössäni ovat laajat kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmät. Erityisesti pidän elämänjana työskentelystä itsetuntemuksen ja ymmärtämisen lisäämiseksi.

Olen toiminut yli 11 vuotta lastensuojelualalla muun muassa neuropsykiatristen(erityisesti ADHD ja ADD), käytösoireisten ja päihteiden käytöllä oirehtivien nuorten ja heidän perheidensä, perhetyösä ja jälkihuollon ohjauksessa. Työskentelen aikuisten ja yli 13 vuotiaiden nuorten kanssa.

Koulutus: Sosionomi AMK, sosionomi YAMK, edunvalvoja lastensuojeluprosesseissa ja rikosprosesseissa, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja

Suuntaus: Kognitiivinen

Palvelukielet: suomi

Kela-oikeudet: Ei vielä, valmistuminen 2023

Kiinnostuksen kohteet: Työkokemusta on kertynyt 12 vuotta lastensuojelualalta muun muassa neuropsykiatristen (erityisesti ADHD ja ADD), käytösoireisten ja päihteiden käytöllä oirehtivien nuorten hoidosta, perhetyöstä ja jälkihuollon ohjauksesta.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Ruoholahdenkatu), Kouvola

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Addiktiot, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Yksinäisyys

Osaamisalueet: Ahdistus, Masennus, Syömishäiriöt, Unihäiriöt, Seksuaalisuus, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Traumat ja elämänkriisit

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2019/05/Stephan-Salenius-uusi-1-e1605183055290.jpg

Stephan Salenius, Helsinki, etävastaanotto

Lääketieteen dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Kela: Yksilöpsykoterapia

Olen psykiatri ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Laaja kokemus aikuispsykiatriasta (mm. mielialahäiriöt ja kriisien hoito) sekä nuoriso- ja neuropsykiatriasta.

Stephan Salenius, Helsinki, etävastaanotto

Lääketieteen dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Minulla on laaja kokemus aikuispsykiatriasta, esim. mielialahäiriöiden, psykoosien ja kriisien hoidosta, sekä neuro-, päihde- ja oikeuspsykiatriasta. Olen työskennellyt myös nuoriso- ja lastenpsykiatrian parissa. Olen toiminut pitkään HUSssa ylilääkärinä ja lisäksi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin psykiatrian tulosalueylilääkärinä. Olen Helsingin yliopiston dosentti ja olen työskennellyt vuosia lääketeollisuuden asiantuntijalääkärinä sekä Suomessa että ulkomailla. Olen toiminut mm. Suomen Touretteyhdistyksen ja Kognitiivis-analyyttisen psykoterapiayhdistyksen puheenjohtajana ja tällä hetkellä toimin mm. Suomen Psykiatriyhdistyksen psykoterapiatoimikunnan puheenjohtajana. Olen pitkään pitänyt yksityisvastaanottoa pääkaupunkiseudulla ja olen Terapiatalo Nosteen johtava lääkäri. Puhun sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia.

Vain psykiatriaikoja tarjolla.

Huomioittehan ystävällisesti, että emme uusi rauhoittavia lääkkeitä, vahvoja kipulääkkeitä, emmekä määrää ensi käynnillä PKV-lääkkeitä.

Vain psykiatriaikoja tarjolla

Koulutus: Lääketieteen tohtori, dosentti, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Erikoistuminen: Psykiatrian erikoislääkäri

Suuntaus: Kognitiivis-analyyttinen psykoterapia

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Psykoterapia, mielialahäiriöt, ahdistuneisuushäiriöt, nuorisopsykiatria, neuropsykiatria

Toimipisteet: Espoo, Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Eerikinkatu), Helsinki (Malmi), Helsinki (Malminrinne), Helsinki (Ruoholahdenkatu), Helsinki (Simonkatu), Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä (Yliopistonkatu), Jyväskylän toimipisteet, Järvenpää, Kajaani, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahden toimipisteet, Lahti (Vapaudenkatu), Lappeenranta, Mikkeli, Oulu (Hallituskatu), Oulun toimipisteet, Oulu (Kansankatu), Oulu (Torikatu), Oulu (Uusikatu), Pori, Pudasjärvi, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere (Hämeenkatu), Tampereen toimipisteet, Tampere (Itsenäisyydenkatu), Tampere (Rautatienkatu), Tornio, Turku (Kauppiaskatu), Turun toimipisteet, Turku (Käsityöläiskatu), Vantaa

Palvelut: Psykiatrit

Erikoisosaaminen: Addiktiot, Ahdistus, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Psykoosit, Syömishäiriöt, Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Lapsettomuus, LGBTQ, Seksuaalisuus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Työn ohjaus ja urakysymykset, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Vanhuusiän sairaudet ja haasteet, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/02/free-icon-female-profile-e1614001834754.png

Tuija Mäkelä, Helsinki

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumaterapia)

Kela: Yksilöpsykoterapia

Terapeuttina olen rauhallinen, empaattinen ja läsnäoleva. Työote on asiakasta arvostava, toisaalta suorapuheisuus kuuluu traumaterapiaan.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Tuija Mäkelä, Helsinki

Psykoterapeutti (kriisi- ja traumaterapia)

Terapeuttina olen rauhallinen, empaattinen ja läsnäoleva. Työote on asiakasta arvostava toisaalta, suorapuheisuus kuuluu traumaterapiaan. Yhteistyössä tutkimme syyttelemättä asiakkaan elämänhistorian tapahtumia ja olemme toisaalta läsnä tässä hetkessä. Työotteessa pyrimme näkemään positiivisia asioita, koska usein negatiiviset asiat häiritsevät asiakkaan elämää. Tärkeää on antaa asiakkaan rauhassa oppia tunnistamaan omia tunteitaan niin ettei niitä tarvitsisi vältellä. Rauhassa, levollisesti edeten asiakkaan tahtiin yhdessä eteenpäin.

Terapiaistunnoilla turvallisuuden rakentaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta terapiaprosessi voisi edetä. Tutustumme yhdessä asiakkaan historiaan sellaisessa tahdissa mihin asiakkaalla on mahdollisuus. Läsnäoleva vuorovaikutteinen yhteistyö lisää turvallisuutta tutkia asiakkaan erilaisia tunnetiloja. On tärkeää oppia tunnistamaan ja ottamaan vastaan omia tunteitaan. Puolueettomasti, sallivasti ja positiivisesti edeten rauhallisesti eteenpäin.

Työskentelen aikuisten kanssa.

Ei uusia asiakkaita. Ajanvaraus vain nykyisille asiakkaille.

Koulutus: Kriisi- ja traumapsykoterapeutti ET, EMDR- terapeutti II -taso, hypnoterapia, EFT

Erikoistuminen: Vaikeat traumat, kriisit, dissosiaatio sekä hypnoterapia

Suuntaus: Kriisi- ja traumaterapia

Palvelukielet: suomi

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Vaikea elämäntilanne, yksittäiset- ja pitkittyneet elämänhistorian traumat, dissosiaatio

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Ruoholahdenkatu)

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Ahdistus, Masennus, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Traumat ja elämänkriisit, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Osaamisalueet: Addiktiot, Syömishäiriöt, Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Seksuaalisuus, Motivaatio-ongelmat

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.

https://terapiatalonoste.fi/wp-content/uploads/2021/05/Eija-Isotalo-e1622622407722.jpg

Eija Isotalo, Helsinki

Psykoterapeutti (Gestalt-terapia), psykologi

Kela: Yksilöpsykoterapia

Pyrin olemaan tukena asiakkaan toivomassa muutosprosessissa tarjoamalla turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa hän voi vapaasti ilmaista tunteitaan ja tarpeitaan.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Eija Isotalo, Helsinki

Psykoterapeutti (Gestalt-terapia), psykologi

Tutkimme monipuolisesti yhdessä asiakkaan kanssa hänen nykyistä elämäntilannettaan sekä tulevaisuuden tavoitteitaan. Myös menneisyyden asiat, jotka edelleen kuormittavat mieltä voivat vaatia huomiota. Erilaisten traumojen pukeminen sanoiksi auttaa integroimaan ne osaksi elettyä elämää. Pyrimme lisäämään asiakkaan tietoisuutta omista tunteistaan, ajatusrakennelmistaan ja tuntemuksistaan. Myös omien vahvuuksien ja rajojen tunnistaminen on oleellista. Erilaisten vaihtoehtojen punnitsemisen seurauksena asiakas kokee usein olevansa enemmän vastuussa omista valinnoistaan. Tämä lisää mahdollisuutta itsesäätelyyn.

Terapian perimmäisenä tavoitteena on edistää asiakkaan psyykkistä hyvinvointia, vaikkakin käymme ajoittain myös asiakkaan epämukavuusalueella käsittelemällä erilaisia kipukohtia. Tämä herättää usein voimakkaita tunteita ja uusia ajatuksia, joten terapia toivottavasti jatkuu myös istuntojen välissä.

Terapia on enimmäkseen vuorovaikutuksellista keskustelua. Jos siitä on selkeästi terapeuttista hyötyä, teemme tarvittaessa myös roolipelejä (esimerkiksi kahden tuolin työskentelyä) ja erilaisia kokeiluja, nekin useimmiten verbaalisia. Näiden tarkoituksena on tehostaa tilanteeseen liittyvää tunneilmaisua. Tämä kuitenkin edellyttää, että asiakas kokee tilanteen luontevana.

Olen työskennellyt psykologina Ranskassa tutkimustehtävissä yliopistolla sekä Belgiassa psykoterapeuttina lääkärikeskuksessa ja ammatinharjoittajana.
Helsingissä olen toiminut Hesperian sairaalassa tutkimusprojektissa ja 2000-luvulla useita vuosia perheneuvolapsykologina, jolloin tavoitteena oli edistää koko perheen ja erityisesti lasten psyykkistä hyvinvointia. Nykyisin olen toiminut lähinnä ammatinharjoittajana. Olen kiinnostunut etenkin aikuisten kanssa työskentelystä. Viime aikoina erilaiset ahdistuneisuusoireet, riippuvuusongelmat ja univaikeudet ovat saaneet erityisesti huomiota.

Ei uusia KELA-asiakkaita

Koulutus: Psykologian maisteri, psykoterapeutti (erityistason Gestalt-terapia)

Suuntaus: Gestalt-terapia, integratiivinen

Palvelukielet: suomi, englanti, ranska

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Kiinnostuksen kohteet: Viime aikoina olen työskennellyt erityisesti riippuvuusongelmien ja univaikeuksien parissa.

Toimipisteet: Etävastaanotto, Etävastaanotto, Helsingin toimipisteet, Helsinki (Ruoholahdenkatu)

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Erikoisosaaminen: Unihäiriöt, Parisuhdekriisit, Perhesuhdekriisit, Lapsettomuus

Osaamisalueet: Addiktiot, Ahdistus, Masennus, Persoonallisuushäiriöt, Seksuaalisuus, Työ- ja opiskeluelämän haasteet, Stressi, jännittäminen ja keskittyminen, Itsetunto ja itsevarmuus, Motivaatio-ongelmat, Traumat ja elämänkriisit, Vanhuusiän sairaudet ja haasteet, Yksinäisyys, Äkillinen sairastuminen tai elämäntilanteen muutos

Viesti

Koska Terapiatalo Nosteen asiakaspalvelu välittää viestisi terapeutille sähköpostitse, vältäthän tarpeettomien arkaluonteisten tietojen kirjoittamista lomakkeelle.