Tarjouskampanja | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Tarjouskampanja

Tarjouskampanjamme on päättynyt. Voit varata normaalihintaisia aikoja terapeuteillemme.

Terapiatarjous

Tutustu talven toivottuihin tarjouksiin!

Talven tuiskeessa Sinulla on mahdollisuus varata mielen hyvinvoinnin palveluita laadukkaille ammattilaisillemme huippuedullisesti! Tarjoamme rajoitetun määrän aikoja valikoiduille terapeuteille ja psykologeille Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Nosteella on yli 60 ammattilaista 11 eri toimipisteessä ympäri Suomen. Jos asut toisella paikkakunnalla kuin haluamasi terapeutti, niin sinulla on mahdollisuus tavata häntä myös suojatun etäyhteyden avulla suositun videovastaanottomme välityksellä.

Alla on esitelty paikkakunnittain ammattilaiset, jotka ovat tarjouksen piirissä. Tarjoamme 45 min aikoja hintaan 49€ (norm. 70-75 euroa) sekä 60 min aikoja hintaan 69€ (norm. 105€). Tarjousajat ovat psykologeille, pari- ja perheterapiaan, lyhytterapeuteille sekä seksuaaliterapeuteille.

Valitse haluamasi ammattilainen ja pääset varaamaan suoraan hänelle tarjousaikoja. Aikoja on tarjolla rajoitettu määrä, joten varaa oma aikasi pian!

Helsinki tarjousajat

Psykologi Mikael Heino

Mikael Heino, psykologi

”Psykologina tehtäväni on auttaa sinua solmimaan parempi suhde elämäsi tärkeimmän ihmisen eli sinun itsesi kanssa, jotta voisit elää siten kuin sinun on tarkoituskin.”

Taru Kainulainen

Taru Kainulainen, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia)

”Perheterapeuttina keskityn parisuhteen ja perheenjäsenten vuorovaikutussuhteisiin, kuunnellen jokaisen näkökulmaa puolueettomasti ja huolehtien, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi.”

Jaana Kokko-Backman

Jaana Kokko-Backman, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia) 

”Tarjoan kiireetöntä aikaa keskustella tärkeiden asioiden äärellä. Autan mielelläni löytämään keinoja tilanteen parantamiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi.”

Kristiina Rautakoura

Kristiina Rautakoura, psykoterapeutti (perheterapia)  

”Terapiassa saat turvallisen tilan, jossa voit käsitellä merkityksellisiä asioita, ja pyrkiä parempaan itseymmärrykseen ja selviytymiskeinojen lisäämiseen.”

Kuva Tommi Sipari

Tommi Sipari, psykologi

”Vankka työkokemus kuntoutuksen, urheilupsykologian ja työelämän konsultoinnin parista. Työotteessani korostuvat yhteistyö, tavoitteellisuus ja itsetuntemuksen lisääminen.”

Laura Viljanen, psykologi 

”Monipuolinen työkokemus lasten, nuorten ja aikuisten parista. Voimavarasuuntautunut työskentelyote. Stressi, mielialaongelmat, kriisit, nepsy-oireet, oppimisvaikeudet.”

Oulu tarjousajat

Katja Kolppanen

Katja Kolppanen, kognitiivinen lyhytterapeutti

”Lyhytterapiassa etsimme yhdessä tavoitteet, joita kohti lähdemme aktiivisesti kulkemaan.”

Ulla Konttila

Ulla Konttila, pari- ja seksuaaliterapeutti

”Työmenetelminä käytän tietoisuustaitojen vahvistamista sekä yhdistelmiä kognitiivisista ja lyhytterapeuttisista menetelmistä.”

Psykologi Laura Määttä

Laura Määttä, psykologi, psykoterapeuttiopiskelija

”Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen parhaillaan työni ohella integratiiviseksi psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa. Valmistun psykoterapeutiksi keväällä 2022.”

Jonna Ojakoski

Jonna Ojakoski, seksuaaliterapeutti, lyhytterapeutti

”Työskentelytapani on ratkaisukeskeinen ja voimavarasuuntautunut. Työskentelyssä vahvistetaan ja rakennetaan luottoasi omiin kykyihisi.”

Birgitta Ojala

Birgitta Ojala, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia)

”Perheterapeuttina teen mielelläni työtä koko perheen kanssa. Pohdimme yhdessä suhteita ja vuorovaikutusta ja mietimme, miten haluamaanne muutosta saadaan aikaan.”

Marita Huuskonen

Marita Huuskonen, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia)

”Terapeuttina olen lämmin ja empaattinen kuuntelija. Terapiassani voimme yhdessä löytää uusia toimintatapoja, ajatusmalleja ja voimavaroja.”

Tampere tarjousajat

Katariina Kähkölä psykoterapeutti

Katariina Kähkölä, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia, integratiivinen)

”Integratiivinen koulutustaustani auttaa eri menetelmin suhdekriisien selvittelyssä ja vuorovaikutushäiriöiden läpikäymisessä.”

 

Turku tarjousajat

Psykoterapeutti Minna Nyrhinen

Minna Nyrhinen, psykoterapeutti (pari- ja perheterapia)

”Terapiatilanne on yhteistyötä. Tapani työskennellä on tavoitteellista, elämänhallintaa tukevaa sekä turvallisuuden tunteen vahvistamista voimavarakeskeisesti.”

Sonja Kumlander

Sonja Kumlander, psykologi

”Olen psykofyysisesti suuntautunut psykologi ja itsemyötätuntotutkija. Hahmotan ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli ovat erottamattomasti toisiinsa kytkeytyneitä.”