Töihin on kiva tulla! | Psykoterapeutti Rosa Kolehmainen | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Töihin on kiva tulla! | Psykoterapeutti Rosa Kolehmainen

Olen Rosa Kolehmainen ja toimin ratkaisukeskeisenä psykoterapeuttina Nosteella Simonkadun toimipisteellä Helsingissä.

Ensimmäinen työpaikka psykoterapeuttina

Aloitin Nosteella syyskuussa 2019 kun psykoterapiaopintoni olivat loppusuoralla. Sain mahdollisuuden tutustua Nosteen toimintaan osallistumalla myös asiakaspalvelutyöhön työsuhteeni alkuvaiheessa. Alusta alkaen olen saanut opastusta, koulutusta ja tukea työni tekemisen tueksi. Vastavalmistuneena psykoterapeuttina halusin keskittyä täysillä asiakastyöhön, joten Noste on ollut mahtava kumppani tällä matkalla. Meillä on apua ja tukea saatavilla niin asiakaspalvelusta, taloushallinnosta kuin kollegoilta toimipisteen käytävillä ja taukotilassa.

Kattavat edut, ystävälliset kollegat ja vapaus tehdä työtä omalla tavallaan

Koskaan ei ole kysymysten, haasteiden tai kehitysideoiden kanssa tarvinnut jäädä yksin. Apu ja tuki on aina puhelimen päässä saatavilla ja ammattitaitoisen tukitiimimme jäsenet ovat avuliaita ja helposti lähestyttäviä. Minulla on Nosteella täysi vapaus tehdä työtä omalla aikataulullani ja omien toiveideni mukaan. Korona-aikana etätyömahdollisuus on ollut korvaamaton, sillä asiakastyötä on voinut jatkaa turvallisesti ja helposti. Noste huolehtii puolestani mainostamisen, laskutuksen, työtilojen viihtyvyyden ja turvallisuuden, joten voin keskittyä asiakastyöhön.

Korona-aikana itsenäistä etätyöskentelyä on ollut paljon. Erityisesti näiden aikojen jälkeen, olen osannut olla kiitollinen Nosteen yhteisöllisyydestä. Nosteella panostetaan niin meidän työntekijöiden viihtyvyyteen, jaksamiseen ja turvallisuuteen. Vaikka työni on hyvin itsenäistä, meillä on voimakas yhteenkuuluvuudentunne ja me-henki. Töihin on kiva tulla, kollegan hymy käytävällä ja vaihdetut kuulumiset piristävät jokaista työpäivää.

Kiinnostaisiko sinua ura- ja yhteistyömahdollisuudet Nosteella? Täältä voit tutustua Nosteeseen ja meillä työskentelyyn: https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!