Nostelaiset esittäytyvät: psykoterapeuttiopiskelija Minna Jokela | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16

Nostelaiset esittäytyvät: psykoterapeuttiopiskelija Minna Jokela

Hei Sinä Terapiatalo Nosteella työskentelystä kiinnostunut psykoterapeuttiopiskelija!

Olen Minna Jokela, psykoterapeuttiopiskelija Tampereelta. Aloitin työskentelyn Terapiatalo Nosteella lokakuussa 2020. Työnkuvani Nosteella on tarjota psykoterapeuttista keskusteluapua traumapsykoterapeuttiopiskelijan roolissa.

Olen tehnyt antoisaa vauvaperhetyötä lähes 30 vuotta. Perheiden ilo ja onnellisuus ovat olleet työni voimavara ja erilaiset haasteet ovat taas toimineet oman ammatillisuuteni kehityspolkuna. Erityisesti varhaiset vuorovaikutus- ja kiintymyssuhteet ja niiden merkitys varhaislapsuudessa sekä vaikutus ihmisen elämänkaareen ovat olleet aina kiinnostuksen kohteena. Tästä syystä lähdinkin opiskelemaan traumapsykoterapeutiksi.

Terapiatyö on mielestäni tänä päivänä hyvin moniulotteinen. Varhainen terapeuttinen tuki odotus- ja vauvaperheaikana sekä yksilöterapia ihmisen elämänkaaren eri ikävaiheissa kiinnostaa minua voimakkaasti. Koskaan ei ole liian myöhäistä pohtia omaa elämäntarinaansa ja siihen vaikuttavia kokemuksia.

Hakeuduin Terapiatalo Nosteelle etsiessäni mahdollisuutta työskennellä opiskeluaikana ja täällä tähän tarjoutuikin mahdollisuus. Opiskelijana työskentelyn olen kokenut erityisen antoisana, koska traumapsykoterapeuttikoulutukseen sisältyy paljon käytännön terapiatyöskentelyä ja mielestäni paras oppiminen tapahtuu käytännön asiakastyössä. Nosteella pidetään työntekijöistä hyvää huolta; aina on apua saatavilla kaikkiin työskentelyyn liittyviin asioihin, henkilökunta on erittäin palvelualtis ja toimii työntekijälähtöisesti. Vahva kollegaverkosto tukee ammatillista kasvua ja konsultointiapu on aina lähellä.

Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on mielestäni erittäin tärkeää terapiatyössä. On pidettävä kirkkaana mielessä, ettei sitä tee kukaan muu kuin SINÄ itse. Oma työstä irtautumiseni tapahtuu kuntosali- ja tanssiharrastuksen parissa

Minna Jokela

Traumapsykoterapeuttiopiskelija

Terapiatalo Noste / Tampere

Kiinnostaisiko sinua ura- ja yhteistyömahdollisuudet Nosteella? Täältä voit tutustua Nosteeseen ja meillä työskentelyyn: https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!