Nostelaiset esittäytyvät osa 3: psykoterapeutti Terttu Huttunen työskentelee Nosteen Oulun toimipisteessä | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Nostelaiset esittäytyvät osa 3: psykoterapeutti Terttu Huttunen työskentelee Nosteen Oulun toimipisteessä

Olen Terttu Huttunen, yo-merkonomi, sairaanhoitaja (psykiatrinen suuntaus), YET ratkaisukeskeinen psykoterapeutti sekä työnohjaaja. Olen päätynyt terapia-alalle muutaman mutkan kautta; 90-luvun lama vei vakinaisen 10-v. työpaikan sihteerinä ja aloitin psykiatrisen sairaanhoitajan opinnot vuonna 1993. Pidin jo lukiossa psykologian opiskelusta. Kollegan suosituksesta hakeuduin sittemmin psykoterapiaopintoihin.

Aloitin työskentelyni Terapiatalo Nosteella tänä keväänä. Entisen työpaikkani hankaluudet johtivat konkurssiin ja tarvitsin uuden työpaikan. Valitsin Nosteen muiden ehdokkaiden joukosta, koska se on puhdas ”terapeuttitalo”. Pari kollegaa oli myös jo hakeutunut Nosteelle aiemmin ja antanut hyvin myönteisen kuvan Nosteella työskentelystä.

Mielestäni parhaat asiat Nosteella ovat kodinomainen ja viihtyisä sisustus, vapaat kädet (työajat, työmäärä), A-luokkainen tietoturva, jatkuvat koulutukset sekä avulias ja ystävällinen henkilökunta. Apua on saanut matalalla kynnyksellä jo heti alusta asti liittyen esimerkiksi järjestelmän käyttöön tai muihin käytännön asioihin.  Nosteen palveluksessa jää enemmän aikaa itse terapiatyölle. Täällä on hyvä työskennellä.

Olen jo eläkkeellä, mutta huomattavan aktiivinen. Vapaa-aikanani sauvakävelen, hiihdän, pyöräilen, matkustan (mahdollisuuksien mukaan), sisustan, remontoin ja puuhailen kaikenlaista muutakin. Keskustelutyön vastapainoksi rakastan fyysistä tekemistä.

Terttu Huttunen

Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti

Terapiatalo Noste / Oulu

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!