Nostelaiset esittäytyvät, osa 2: psykoterapeutti Satu Haveri | Terapiatalo Noste
(09) 3158 9154

tai s-postitse: asiakaspalvelu (ät) terapiatalonoste.fi

Asiakaspalvelumme on auki ma-to 9-17 ja pe 9-16

Nostelaiset esittäytyvät, osa 2: psykoterapeutti Satu Haveri

Hei Sinä Terapiatalo Nosteella etätyöskentelystä kiinnostunut psykoterapeutti!

Olen Satu Haveri, sairaanhoitaja, työnohjaaja, diakonissa ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (yksilö- ja ryhmäpätevyydet). Kiinnostuksen kohteitani terapiakentällä ovat stressin- ja elämänhallinta, ahdistus, masennus ja työuupumus. Syksyllä suuntaudun myös KKT:n kouluttajapsykoterapeutiksi Seinäjoella. Päädyin Nosteelle ottamalla itse yhteyttä sähköpostilla; sovimme puhelun ja siitä se lähti. Nosteella työskentelyä minulla on nyt takana lähes kaksi vuotta.

Aiemmin tein työni pääasiallisesti etänä kotioloista ilman työyhteisöä ja homma alkoi ajan myötä tuntumaan todella yksinäiseltä, kun ei ollut kiinnittynyt mihinkään. Ei ollut säännöllisiä kontakteja kollegoihin. Ei ollut yhteyttä koulutuksiin. Ei tullut viikkokirjeitä mistään yhteisöstä. Nyt nämä kaikki toteutuvat Nosteella, ja erityisen hyvältä tuntuu, kun minut on kiinnitetty Seinäjoen toimipisteeseen. Siellä olen tehnyt kuitenkin suurimman osan urastani. Olen siis olemassa, kun työskentelen ”jonkun alla”. Fiilis on hieno, kun olen ruudulla yksi monista, jotka osallistuvat koulutuksiin ja palavereihin. Olen monen muun kanssa saman asian äärellä ja pääsen jakamaan asioita kollegoideni kanssa. Saan vaikuttaa asioihin ja minua kuunnellaan; minua siis arvostetaan.

Kotini lisäksi työskentelen ajoittain kesäpaikassani, jossa taas ympäristö auttaa minua jaksamaan paremmin. Erityisesti kesäpaikassani työskennellessä saan itselle tunteen, että jos asiakaskin on tyytyväinen etäterapian mahdollisuuteen minun lisäkseni, en halua luopua tästä koskaan. Itselleni työskentely-ympäristön merkitys ja vaikutus ovat todella suuria. Saan rakentaa päiväni mukavaksi etätyön ympärille, kun olen itselleni mieluisassa paikassa. Asiakassuhde ei ole sidottu paikkaan, vaan yhteyteen. Tätä asiakkaani ovat kiitelleet paljon.

Vapaa-aikani kuluu mukavasti remonttihommissa puolisoni kanssa. Harrastan kotoilua kaikkein mieluiten, eli en kaipaa riippuliitoa tai muuta vastaavaa. Mäyräkoiramix toimittaa lapsen virkaa, kun omat lapseni ovat jo lentäneet pesästä.

Terapiatalo Nosteella olen ollut erityisen tyytyväinen seuraaviin asioihin:

1.       Säännölliset viikkokirjeet

2.       Säännölliset tilitykset työstä

3.       Laadukas ja riittävä perehdytys; Jos ei kerrasta ole mennyt perille asiat, niin olen uskaltanut kysyä uudestaan apuja. Sähköpostien          ”puhetyyli” on hyvinkin ystävällinen ja iloinen, ei tule tunnetta: ”mitäs täältä tommosia kyselet”.

4.       Mahdollisuudet koulutuksiin

5.       Todella nopeat vastaukset kysymyksiin

6.       Henkilökohtaiset yhteydenotot johdon puolelta

7.       Välitön asiakasvirta ympäri Suomen

8.       Säännöt ja periaatteet; antaa terapeutillekin tietynlaista turvaa ympärille, kun omalle toiminnalle on olemassa raamit

9.       Lämmin vastaanotto, positiivinen henki, ystävällisyys ja inhimillisyys

10.   Saa itse olla oman kalenterinsa herra. Työn ja vapaa-ajan yhteen sulauttaminen on sujunut täysin ongelmitta! Olen aivan äärettömän      kiitollinen tästä mahdollisuudesta

Noste on onnistunut mahdollistamaan minulle laadukkaan asiakastyön toteuttamisen täyden kympin arvoisesti. Asiakaspalvelu, hoidon laatu, oikeiden hoitopolkujen tarjoaminen, terapeuttien konsultaatiomahdollisuudet potilastyössä, tieto- ja potilasturvallisuus, täysi keskittyminen ydintyöhön, ei tarvitse huolehtia esim. markkinoinnista tai laskutuksesta sekä turvallinen ansaintamalli ovat juuri näitä asioita.

On ollut mukava kertoa Terapiatalo Nosteesta muillekin ja rohkaista ottamaan yhteyttä!

Satu Haveri

Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti

Terapiatalo Noste / Etä + Seinäjoki

Kiinnostaisiko sinua ura- ja yhteistyömahdollisuudet Nosteella? Täältä voit tutustua Nosteeseen ja meillä työskentelyyn: https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/

Voit tarkastella ammattilaistemme vapaita aikoja täältä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit jättää myös sähköpostisi tai puhelinnumeron, niin olemme Sinuun yhteydessä!

Kyllä kiitos!